mis lugu sa ümisesidGfreak kirjutas:Ma sain sellise märkuse:
Gfreak tunnis mitte midagi ei õppinud. Ümises ühtelugu sibulaleib ja küüslauguleib. Õpetajaga rääkis ebaviisakalt
Nali
Suvevaheaeg läheneb!
Mulle kirjutas sõber päevikusse õpetaja eest "märkuse": Arnold norskab tunnis, ei lase teistel magada.
Naine oli meie tütrel koolis vastas ja nägi kuidas hüperaktiivne (minu ajal sellist diagnoosi ei pandud, vist saadeti Puiatusse) poiss teatas rõõmsalt emale, et täna läks päris hästi - üldse ei ropendanud jne.. Ema oleks olnud sama õnnelik, aga liigne kõrvapaar ei lasknud tal vist poja saavutust täiega nautida. Tegemist on esimese klassiga
Naine oli meie tütrel koolis vastas ja nägi kuidas hüperaktiivne (minu ajal sellist diagnoosi ei pandud, vist saadeti Puiatusse) poiss teatas rõõmsalt emale, et täna läks päris hästi - üldse ei ropendanud jne.. Ema oleks olnud sama õnnelik, aga liigne kõrvapaar ei lasknud tal vist poja saavutust täiega nautida. Tegemist on esimese klassiga
Ei teadnud ,kas seda propaganda alla panna või mitte, lihtsalt siia vist sobib paremini, tegelaste tähelepanuvajadus ületab juba absurdi piiri. Nali on selles ,et on võetud Reformistide Euroopa Liidu valimiste nalja promovideo ja see youtube oma propaganda osana mõnuga ülesse pandud.
http://www.youtube.com/watch?v=Nqt6lB8bqVQ
Kui veel rääkida naljast ,siis linkasin antud tegelase blogisse naljapärast video ,kus Juur ja Oja on väidetavalt temast väikese lõigu teinud ja järgmisel päeval kasutas tegelane seda Ärapanija videot juba oma blogis. Ühesõnaga hullunud propagandistid kasutavad kõiki vahendeid, et mingitki tähelepanu pälvida.
Kui veel rääkida naljast ,siis linkasin antud tegelase blogisse naljapärast video ,kus Juur ja Oja on väidetavalt temast väikese lõigu teinud ja järgmisel päeval kasutas tegelane seda Ärapanija videot juba oma blogis. Ühesõnaga hullunud propagandistid kasutavad kõiki vahendeid, et mingitki tähelepanu pälvida.
Unforeseen consequences
Roamless kirjutas:Ei teadnud ,kas seda propaganda alla panna või mitte, lihtsalt siia vist sobib paremini, tegelaste tähelepanuvajadus ületab juba absurdi piiri. Nali on selles ,et on võetud Reformistide Euroopa Liidu valimiste nalja promovideo ja see youtube oma propaganda osana mõnuga ülesse pandud.
seal pange enda või sõbra pilt ja vaadake mis juhtub
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
Märkus tuli mulle jumala üllatusena, sest omast arust ma istusin kenasti vaikselt ja tegin tööd.
Täna tuli teine kild sama õpetajaga. Märkus: Puuduvad värvilised pliiatsid. Ja seda ajalootunnis! (Lisaks siia juurde, et tegelt on ta üks paras kommunist. Ajalugu õpetada ei oska. Ja sellest ise ka midagi ei tea. Nimelt toimub meil praegu õppimine "jäta meelde, tee töö ära ja unusta" stiilis. Ta loeb meile vastuste raamatust ette ja peame meelde jätma. Kui sama sõnastus ei ole, siis 2.)
Täna tuli teine kild sama õpetajaga. Märkus: Puuduvad värvilised pliiatsid. Ja seda ajalootunnis! (Lisaks siia juurde, et tegelt on ta üks paras kommunist. Ajalugu õpetada ei oska. Ja sellest ise ka midagi ei tea. Nimelt toimub meil praegu õppimine "jäta meelde, tee töö ära ja unusta" stiilis. Ta loeb meile vastuste raamatust ette ja peame meelde jätma. Kui sama sõnastus ei ole, siis 2.)
-
Die another day
- Liige
- Kontakt:
-
kana tagumik
- Liige
kui juba koolid ja noorsugu juba jutuks tulnud, siis illustreeriv lugu sellest kuidas noorus on ikke jätkuvalt hukas, siinkirjutaja pealtvaatja rollis.
Ema, mõlemas käes rasked spordikotid, taarub päästva bussipeatuse poole. Seltsiks on tal 2 teismelise ikka just just jõudnud tütart, kes loomulikult koormat kergendama ei kipu. Peatuses loomulikult pilk graafikule ja üks tütrekestest pomiseb"...see kell on", mispeale teine tütrekestest sähvab"kaubamaja peal on kell pime oledvä? Ei näe või!!!!"
Vajalik buss paraku alles 20 mintsa pärast tulemas ja tütred arvavad, et nemad küll seda ootama ei hakka. Emme protesteerima, et tema nende kottidega küll enam kuskile minna ei jõua....
"Mis ma pean siin sinu pärast 20 minutit passima vä?? Mine sa õige vittu!!!
"Va-va-vaaaitt!!!"
Ema, mõlemas käes rasked spordikotid, taarub päästva bussipeatuse poole. Seltsiks on tal 2 teismelise ikka just just jõudnud tütart, kes loomulikult koormat kergendama ei kipu. Peatuses loomulikult pilk graafikule ja üks tütrekestest pomiseb"...see kell on", mispeale teine tütrekestest sähvab"kaubamaja peal on kell pime oledvä? Ei näe või!!!!"
Vajalik buss paraku alles 20 mintsa pärast tulemas ja tütred arvavad, et nemad küll seda ootama ei hakka. Emme protesteerima, et tema nende kottidega küll enam kuskile minna ei jõua....
"Mis ma pean siin sinu pärast 20 minutit passima vä?? Mine sa õige vittu!!!
"Va-va-vaaaitt!!!"
kui märkustele läks, siis milallgi, vast 6. klassis panid klassivennad mu kotist vesivärvikarbi pihta ja sodisid sealt kangutatud kuivade värviklotsidega kooli seina. muidugi jäid nad vahele. minule aga kirjutas klassijuhataja hoolimata mu protestist ja seletamistest märkuse: "Oli kaasosaline kooli seinte sodimises" (ta lihtsalt vihkas mind).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist