Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
xwy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas xwy »

Gfreak kirjutas:Ma sain sellise märkuse:
Gfreak tunnis mitte midagi ei õppinud. Ümises ühtelugu sibulaleib ja küüslauguleib. Õpetajaga rääkis ebaviisakalt
:lol:
mis lugu sa ümisesid :D
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Suvevaheaeg läheneb! :lol: Mulle kirjutas sõber päevikusse õpetaja eest "märkuse": Arnold norskab tunnis, ei lase teistel magada. 8)
Naine oli meie tütrel koolis vastas ja nägi kuidas hüperaktiivne (minu ajal sellist diagnoosi ei pandud, vist saadeti Puiatusse) poiss teatas rõõmsalt emale, et täna läks päris hästi - üldse ei ropendanud jne.. Ema oleks olnud sama õnnelik, aga liigne kõrvapaar ei lasknud tal vist poja saavutust täiega nautida. Tegemist on esimese klassiga :lol:
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Kui sa, Arnold, kõiki sageduse saaksid kuulata, mis koolides levivad, siis sa lisaks oma postitusse hoopis sellised märgid: :shock: :oops: :cry: :evil: :idea:

Aga pole viga suvevaheaeg ju läheneb ja siis nad imbuvad kõikjale :lol:
Arnold
Liige
Kontakt:

Uusi liikmeid: Uusim liitunud kasutaja on kana tagumik
Kuke kube oleks ka hää olnud :wink:
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Võru linna tänaval juhtusin nägema vaatepilti: vanemad ja 3-4 a laps kolmerattalisel jalgrattal. Puuduliku sõiduoskuse tõttu kukkus laps tihtilugu ratta seljast maha, ise muudkui kordas "tule taevas appi..."
Kui on probleem, tõmba lõuga
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Ei teadnud ,kas seda propaganda alla panna või mitte, lihtsalt siia vist sobib paremini, tegelaste tähelepanuvajadus ületab juba absurdi piiri. Nali on selles ,et on võetud Reformistide Euroopa Liidu valimiste nalja promovideo ja see youtube oma propaganda osana mõnuga ülesse pandud.
http://www.youtube.com/watch?v=Nqt6lB8bqVQ

Kui veel rääkida naljast ,siis linkasin antud tegelase blogisse naljapärast video ,kus Juur ja Oja on väidetavalt temast väikese lõigu teinud ja järgmisel päeval kasutas tegelane seda Ärapanija videot juba oma blogis. Ühesõnaga hullunud propagandistid kasutavad kõiki vahendeid, et mingitki tähelepanu pälvida.
Unforeseen consequences
xwy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas xwy »

Roamless kirjutas:Ei teadnud ,kas seda propaganda alla panna või mitte, lihtsalt siia vist sobib paremini, tegelaste tähelepanuvajadus ületab juba absurdi piiri. Nali on selles ,et on võetud Reformistide Euroopa Liidu valimiste nalja promovideo ja see youtube oma propaganda osana mõnuga ülesse pandud.
http://www.youtube.com/watch?v=Nqt6lB8bqVQ

Kui veel rääkida naljast ,siis linkasin antud tegelase blogisse naljapärast video ,kus Juur ja Oja on väidetavalt temast väikese lõigu teinud ja järgmisel päeval kasutas tegelane seda Ärapanija videot juba oma blogis. Ühesõnaga hullunud propagandistid kasutavad kõiki vahendeid, et mingitki tähelepanu pälvida.
:D:D http://valimind.eu/
seal pange enda või sõbra pilt ja vaadake mis juhtub
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Pilt
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Medusa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Medusa »

Kohe päris huvitav ja usutav kampaania...
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Märkus tuli mulle jumala üllatusena, sest omast arust ma istusin kenasti vaikselt ja tegin tööd.

Täna tuli teine kild sama õpetajaga. Märkus: Puuduvad värvilised pliiatsid. Ja seda ajalootunnis! (Lisaks siia juurde, et tegelt on ta üks paras kommunist. Ajalugu õpetada ei oska. Ja sellest ise ka midagi ei tea. Nimelt toimub meil praegu õppimine "jäta meelde, tee töö ära ja unusta" stiilis. Ta loeb meile vastuste raamatust ette ja peame meelde jätma. Kui sama sõnastus ei ole, siis 2.)
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Mitmendas klassis käid. Kontrollitakse värvipliiatseid :) Ja eks kooli ajaloo õpetus olegi paljudes koolides kui konveier.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Die another day
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Die another day »

Kahjuks jääb minu parimaks märkuseks see.

01.04.2008- Loodusõpetus - Loodusõpetuse TV kodus! Mängib tunni ajal püssi ja kaartidega.

Aga kui see ei huvita siis panen siia paar pilti failboatidest.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Arnold
Liige
Kontakt:

Nutmaajavad pildid! Reeder
:lol:
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

kui juba koolid ja noorsugu juba jutuks tulnud, siis illustreeriv lugu sellest kuidas noorus on ikke jätkuvalt hukas, siinkirjutaja pealtvaatja rollis.

Ema, mõlemas käes rasked spordikotid, taarub päästva bussipeatuse poole. Seltsiks on tal 2 teismelise ikka just just jõudnud tütart, kes loomulikult koormat kergendama ei kipu. Peatuses loomulikult pilk graafikule ja üks tütrekestest pomiseb"...see kell on", mispeale teine tütrekestest sähvab"kaubamaja peal on kell pime oledvä? Ei näe või!!!!"

Vajalik buss paraku alles 20 mintsa pärast tulemas ja tütred arvavad, et nemad küll seda ootama ei hakka. Emme protesteerima, et tema nende kottidega küll enam kuskile minna ei jõua....

"Mis ma pean siin sinu pärast 20 minutit passima vä?? Mine sa õige vittu!!!

"Va-va-vaaaitt!!!"
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

kui märkustele läks, siis milallgi, vast 6. klassis panid klassivennad mu kotist vesivärvikarbi pihta ja sodisid sealt kangutatud kuivade värviklotsidega kooli seina. muidugi jäid nad vahele. minule aga kirjutas klassijuhataja hoolimata mu protestist ja seletamistest märkuse: "Oli kaasosaline kooli seinte sodimises" (ta lihtsalt vihkas mind).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline