Ei ole mul aega iga kadakasakslase totrust kommenteerida.
Heitraiderile soovitan oma "arvamuse" jäädvustamiseks mõni muu koht otsida. See foorum tegelevat nimelt ajalooga.
Karl Sollmannilt ootan ikka täpsemaid tsitaate filmist "Schindleri nimekiri", kus vaesed algemeineessess mehed viimseni külmaverelisteks mõrtsukateks tembeldatakse. Muidugi jäängi ma neid ootama, sest need eksisteerivad vaid äärmusmeestele eriti omases elavas fantaasias.
Wiking kirjutas:
Nõus täiega Haterideriga.. see holakausi ala on puht materiaalse suunitlusega. Selliseid Reigo suguseid ajaloo võhikuid, aga leiame tihti. Lugedes seda juttu, oleks tegu nagu mingisuguse anektoodiga. Vana hea jutt, mida aeti siinmail 50. aastat haarab endiselt mõne ullikese oma "võrku".
Sulle jääb vaid soovitada, et enne, kui tuled võhiklikkusest rääkima, õpi õigekirja.
See Waffen-SS'i teema on Maailmas läbi võetud tuhandeid kordi. Ka nn Lääneliitlased tunnistavad, et tegu oli 2 MS eliitüksusega nr. 1. Aga noh ikka leidub arulagedaid kes soiuvad oma. See meenutab 9.mail puna- ja venelippude saatel ja balalaikade mängides Pronkssõduri juures tantsivaid purjus masse, kes ise sõnagi Eesti keelt oskamata endiselt end vabastajateks ja kultuuri toojateks kutsuvad.
Osuta, kus käis jutt Waffen-SSist? Ja mõtle järele, kas su postitusel antud teema all on üleüldse mingit väärtust. Kuna sa ilmselt ei ole suuteline eriti palju mõtlema, siis teatan sulle, et ei ole. Su jutt on täiesti kõrvaline tühi jutt.
Minu isikliku arvamuse järele, ei ole teiesugused (Wiking, haterider, hauptmann jne) mitte karvavõrdki paremad kui need punased "venelased" kelle vastu te hirmsasti võitlete. Samasugused piiratud silmaringiga, argumenteerimisoskuseta, väheinformeeritud ja ennast igasugu meeldivate väljamõeldistega ülespiitsutavad lollpead, kes arvavad, et nad hirmus palju teavad ja siis oma nõmedust igal võimalikul silmapilgul demonstreerida soovivad. Inimkonna õnnetus.