Der Untergang - Allakäik

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Täie kindlusega võib väita, et sajad tuh-d jätsid sinna oma elu.
Arvan, et see on leebelt öeldud. Ainuüksi Stalingradis kotti jäänuid tuli tagasi vaid 6000.
Et jälle minu fantaasiake v revisionistide salakaval väljamõeldis? Niipaljukest kui lugenud eestlaste memuaare ja kuulnud oma lähedaste lugusid vangilaagreist, esineb neis lugudes ikka ja jälle sks-i, kes ei-tea-kust kinni haarati ja plaani täiteks GULAG-i saadeti
Reigo arvamust GULAG-st võid lugeda siin foorumis ühe vana postituse all. Et juttu jätkuks ja mingi juudi teema oli vist.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
napoleon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas napoleon »

Sõdades kannatavad absoluutselt kõik. Mida vihasem on vastupanu kaotajatelt seda hullemad on tagajärjed. Reegel on ka see, mida öeldi juba Vanas Roomas, HÄDA VÕIDETUILE.
aga mina olen Moskvas käinud ;)
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei ole mul aega iga kadakasakslase totrust kommenteerida.

Heitraiderile soovitan oma "arvamuse" jäädvustamiseks mõni muu koht otsida. See foorum tegelevat nimelt ajalooga.

Karl Sollmannilt ootan ikka täpsemaid tsitaate filmist "Schindleri nimekiri", kus vaesed algemeineessess mehed viimseni külmaverelisteks mõrtsukateks tembeldatakse. Muidugi jäängi ma neid ootama, sest need eksisteerivad vaid äärmusmeestele eriti omases elavas fantaasias.

Wiking kirjutas:
Nõus täiega Haterideriga.. see holakausi ala on puht materiaalse suunitlusega. Selliseid Reigo suguseid ajaloo võhikuid, aga leiame tihti. Lugedes seda juttu, oleks tegu nagu mingisuguse anektoodiga. Vana hea jutt, mida aeti siinmail 50. aastat haarab endiselt mõne ullikese oma "võrku".
Sulle jääb vaid soovitada, et enne, kui tuled võhiklikkusest rääkima, õpi õigekirja.
See Waffen-SS'i teema on Maailmas läbi võetud tuhandeid kordi. Ka nn Lääneliitlased tunnistavad, et tegu oli 2 MS eliitüksusega nr. 1. Aga noh ikka leidub arulagedaid kes soiuvad oma. See meenutab 9.mail puna- ja venelippude saatel ja balalaikade mängides Pronkssõduri juures tantsivaid purjus masse, kes ise sõnagi Eesti keelt oskamata endiselt end vabastajateks ja kultuuri toojateks kutsuvad.
Osuta, kus käis jutt Waffen-SSist? Ja mõtle järele, kas su postitusel antud teema all on üleüldse mingit väärtust. Kuna sa ilmselt ei ole suuteline eriti palju mõtlema, siis teatan sulle, et ei ole. Su jutt on täiesti kõrvaline tühi jutt.

Minu isikliku arvamuse järele, ei ole teiesugused (Wiking, haterider, hauptmann jne) mitte karvavõrdki paremad kui need punased "venelased" kelle vastu te hirmsasti võitlete. Samasugused piiratud silmaringiga, argumenteerimisoskuseta, väheinformeeritud ja ennast igasugu meeldivate väljamõeldistega ülespiitsutavad lollpead, kes arvavad, et nad hirmus palju teavad ja siis oma nõmedust igal võimalikul silmapilgul demonstreerida soovivad. Inimkonna õnnetus.
Viimati muutis Külaline, 09 Aug, 2005 14:54, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

Reigo kirjutas:
Karl Sollmannilt ootan ikka täpsemaid tsitaate filmist "Schindleri nimekiri", kus vaesed algemeineessess mehed viimseni külmaverelisteks mõrtsukateks tembeldatakse. Muidugi jäängi ma neid ootama.
Ei esitagi tsitaate. Aga nägid Sa sääl mõnda inimlikku SS-last ...?
TÕDEONAJATÜTAR
Külaline

Ei esitagi tsitaate. Aga nägid Sa sääl mõnda inimlikku SS-last ...?
Noh, hädaga hakkame keerutama, mis? Et su poolt eelnevalt esitatud väide külmaverelistest mõrtsukatest tõene oleks, pidanuks seal filmis iga SS-lane vähemalt ühe inimese maha lööma, et mõrtsukaks saada. Nägid sa seal midagi sellist? Ei näinud. Kokkuvõttes ajasid täielikku jama, nagu ikka.

Mis puutub inimlikesse SS-lastesse, siis, mida oleksid need filmis kujutatud SS-heerosed siis teisiti pidanud tegema, et poleks välja kukkunud "jälk vale propaganda"? Juudile lilli kinkima? Musi andma? Põske näpistama, nagu füürer lastel?

Olen filmi vaid korra näinud ja niipalju kui mäletan, filmi lõpus kõige viimase laagri (täpsemini tehase) valvurid millegi erilisega hakkama ei saanud.
Viimati muutis Külaline, 09 Aug, 2005 14:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Reigo kirjutas: Mis puutub inimlikesse SS-lastesse, siis, mida oleksid need filmis kujutatavad SS-heerosed siis teisiti pidanud tegema, et poleks välja kukkunud "jälk vale propaganda"? Juudile lilli kinkima? Musi andma?

Olen filmi vaid korra näinud ja niipalju kui mäletan, filmi lõpus kõige viimase laagri (täpsemini tehase) valvurid millegi erilisega hakkama ei saanud.
Oot-oot, pastoi parovoss, ei ole vaja mu suhu võõraid sõnu!
Kirjutasin, et film on ood juutide kannatustele ja nii sisult kui vormilt must-valge.
Massilistest gaasitamistest räägiti sääl kui enesestmõistetavast asjast, ometi tõsiseltvõetavaid tõendeid sihukese asja olemasolu kohta pole siiamaani. Nii et sel moel siiski propaganda ka, kuigi siiani ei olnud ma sellest rääkinud.
Ja SS-lased, rääkimata siinkohal anonüümsetest valvuritest filmi lõpus, olid viimseni ebasümpaatsed tüübid, kellele kõik inimlik võõras. Juudid seevastu aga olid pea kõik toredad ja lihtsad inimesed, kes alati valmis kaasinimesele abikäe osutama...
TÕDEONAJATÜTAR
Külaline

Järjekordne jama: ma panevat sõnu suhu.

Sa kirjutasid:
Ja ei usu ka seda, et viimseni kõik Allgemeine- SS-mundri kandjad olid üdini tundetud mõrtsukad.
Ma küsisin, kus seda väideti?

Sa vastasid:
Film, kasvõi seesama kurikuulus film.
Järeldus: ei pannud sõnu suhu ja su viimane post oli kvalitatiivselt samal tasemel, nagu kõik eelmisedki.
Massilistest gaasitamistest räägiti sääl kui enesestmõistetavast asjast, ometi tõsiseltvõetavaid tõendeid sihukese asja olemasolu kohta pole siiamaani.
Sinusuguse kadaka, kes on teema kohta tõenäoliselt lugenud vaid Grafi brošüüri ja paari neonatslikku internetilehte, suust pärinedes pole see eriti veenev.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Ei ole mul aega iga kadakasakslase totrust kommenteerida.
Keda sa ludri siin oma kommentaaridega üle külvad??? Kas oled kuskilt otsast jätnud asjaliku mõtleja mulje, et siin inimesi lahtritesse ja kategooriatesse paned??? Sinusugused klounid käivad tavaliselt tänaval nurgaääri mööda ja nende arvamus sinna ka jääb. Sest "marsivad" sinust üle, need, kes seda parajasti teha tahavad.
Minu isikliku arvamuse järele, ei ole teiesugused (Wiking, haterider, hauptmann jne) mitte karvavõrdki paremad kui need punased "venelased" kelle vastu te hirmsasti võitlete. Samasugused piiratud silmaringiga, argumenteerimisoskuseta, väheinformeeritud ja ennast igasugu meeldivate väljamõeldistega ülespiitsutavad lollpead, kes arvavad, et nad hirmus palju teavad ja siis oma nõmedust igal võimalikul silmapilgul demonstreerida soovivad. Inimkonna õnnetus.
Sinusuguse "kongusninaga" tõemehe killud vist kahjuks jäävad tõest kaugele-kaugele. Meie jah võitleme venelaste vastu, mitte ei liigu piss püksis ja silmad maas mööda oma teekest. Jah, eelistan ka mina võitlust venelaste vastu, nagu tegid seda meie esiisad. Sinusugused pläralärajad "kahjuks" seda riiki pole loonud :!: Ja kui räägime väljamõeldistest, siis miski ei iseloomusta sinusuguste maailma paremini kui väljamõeldiste ja laimu baasil endast mõtleja pilti maalida üritavad lapuhhid. Sinusugustel on pea vist pigem selleks, et kärbestel kuhugi maanduda oleks.
Külaline

Sellele pole midagi vastata. Võta tablett, saad ehk ajutist leevendust. Seda tabletti, mis sind päriselt parandaks, paraku pole. Oleks minu teha koristaks ma sinusuguse siit foorumilt ära: tolku vähe, aga paha haisu palju.
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Reigo kirjutas:Järjekordne jama: ma panevat sõnu suhu.
"jälk vale propaganda" - ei olnud paraku minu suust pärit sõnad.
Mida pead silmas 'kadaka' all, ehk oled nii kena ja defineerid?

Eksid, kulla mees, eksid. Olen lugenud lisaks nn revisj. kirjatöödele ka palju ametlikku kirjandust, nt-ks 'SS tegutseb'. Kui revisjonistid püüavad oma väiteid tõestada ja kõike puust ning punaselt selgeks teha, siis nö ametlik ajalugu paraku anlt lahmib.
Nt-ks arvud, mis välja toodud eelpoolnimetatud raamatus, panid mind juba Brežnevi ajal kõvasti kahtlema ametlikus doktriinis. Olin koolipoisina kõva ajaloolane, tuupisin kõiksugu arve pähe, k.a koonduslaagreis hukatute omad.Vaat, ei mahtunud need juba tollal pähe, et kuidas sai ikka niipalju inimesi korraga gaasitada ja siis takkaotsa põletada
TÕDEONAJATÜTAR
Külaline

"jälk vale propaganda" - ei olnud paraku minu suust pärit sõnad
Ah sa mõtlesid seda. No hea küll, aga ma sain aru, et sa ühtisid haterideri arvamusega. Vabandust. Ehkki ma ei näe, et midagi sisulist oleks muutunud.
Mida pead silmas 'kadaka' all, ehk oled nii kena ja defineerid?
Natsi-Saksa perselakkuja. See tegevus siasaldab juba minu poolt mainitud omadusi, mis ühel sarnasel isikul on.
Eksid, kulla mees, eksid. Olen lugenud lisaks nn revisj. kirjatöödele ka palju ametlikku kirjandust, nt-ks 'SS tegutseb'. Kui revisjonistid püüavad oma väiteid tõestada ja kõike puust ning punaselt selgeks teha, siis nö ametlik ajalugu paraku anlt lahmib.
Nt-ks arvud, mis välja toodud eelpoolnimetatud raamatus, panid mind juba Brežnevi ajal kõvasti kahtlema ametlikus doktriinis. Olin koolipoisina kõva ajaloolane, tuupisin kõiksugu arve pähe, k.a koonduslaagreis hukatute omad.Vaat, ei mahtunud need juba tollal pähe, et kuidas sai ikka niipalju inimesi korraga gaasitada ja siis takkaotsa põletada.

"SS-tegutseb" on mingi sotsialismiperioodi teos. Seda näiteks tuua "ametliku kirjandusena" on ikka eriline nõmedus. Fakt on see, et sul pole aimugi Holokausti ajalookirjandusest ja argumentidest, mis revisjonistidele vastu esitatakse. Veelgi enam, sa ei tahagi neid teada, sest sa pole mitte normaalselt mõtlev inimene, vaid "kadakas" (vt. ülal).
Viimati muutis Külaline, 09 Aug, 2005 15:39, muudetud 1 kord kokku.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Sellele pole midagi vastata. Võta tablett, saad ehk ajutist leevendust. Seda tabletti, mis sind päriselt parandaks, paraku pole. Oleks minu teha koristaks ma sinusuguse siit foorumilt ära: tolku vähe, aga paha haisu palju.
Sa ajad mu naerma kloun :!: Kahju sind kurvastada jälle, sest pead end ju suureks juhiks ja õpetajaks - aga tablette ei tarvita. Kui räägime koristamisest, siis sinusugused "vedelad" tuleks sellistest foorumitest eemal hoida. Ja tõepoolest oma haiglasest missioonist kuhugi isoleerida. Sa poja ju solgid ajalugu, pole su sõnavõttudel tõega midagi pistmist. Wiesenthali keskus on sinusuguste üle väga õnnelik. :D
Külaline

Kahju sind kurvastada jälle, sest pead end ju suureks juhiks ja õpetajaks - aga tablette ei tarvita.
Aga peaksid.

Mul on administraatorile ettepanek: kas ei oleks aeg foorumit neonatsidest (Wiking, hauptmann, haterider) natuke puhastada? Selliste tegelaste pidev "arvamuste" jada ei tee sellele foorumile au.
Kristjan vist läks palju vähema eest, kui Wiking on juba suutnud korda saata? Võib peab teda millegi pärast pilpa peal hoidma?
Viimati muutis Külaline, 09 Aug, 2005 15:58, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Reigo kirjutas: Natsi-Saksa perselakkuja. See tegevus siasaldab juba minu poolt mainitud omadusi, mis ühel sarnasel isikul on.

"SS-tegutseb" on mingi sotsialismiperioodi teos. Seda näiteks tuua "ametliku kirjandusena" on ikka eriline nõmedus. Fakt on see, et sul pole aimugi Holokausti ajalookirjandusest ja argumentidest, mis revisjonistidele vastu esitatakse. Veelgi enam, sa ei tahagi neid teada, sest sa pole mitte normaalselt mõtlev inimene, vaid "kadakas" (vt. ülal).
Oled ikka koomik küll :lol: :lol: :lol:
Hmm, või p.lakkuja, ei, vaevalt küll. N-S-l oli palju väga häid omadusi, aga kõik need keeras minu silmas kihva okupeeritud aladel toimetamine.
Jäänuks SMV lehvima ja taastatanuks kõik me senised õigused, oleksin vist tõesti N-S p.lakkuja ja kuni elu lõpuni välja.

Mis siis tänapäeval nii oluliselt muutunud on? Mõningaid nr-eid on kohendatud, aga kõik muu jäänud ikka praktliselt samaks
TÕDEONAJATÜTAR
Külaline

Hea küll, ma liialdasin sind p-lakkujaks nimetades. Vabandust.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist