Kapo korraldas klubis Front Line läbiotsimise
Klubi Front Line juhatuse liige Heiki Muda kirjutab juhtunust ühes teises foorumis:
Tooksin siinkohal ära paar tsitaati:
"Klubis olnud relvi mitte ei konfiskeeritud nagu uudistes kõlavalt kirjutatakse, vaid võeti kontrollimiseks kaasa kuna kohapeal ei olnud ametnikel võimalik andmebaasidest konkreetsete relvade seaduslikkust kontrollida".
"Hetkel ei olegi midagi täpsemat teada, kuna asjaosaline kelle järgi klubisse tuldi, istub eeluurimisel ja mõistagi sel ajal detailset infot ei väljastata. Kuid meile on kinnitatud, et see asi ei ole klubiga seotud"
Tooksin siinkohal ära paar tsitaati:
"Klubis olnud relvi mitte ei konfiskeeritud nagu uudistes kõlavalt kirjutatakse, vaid võeti kontrollimiseks kaasa kuna kohapeal ei olnud ametnikel võimalik andmebaasidest konkreetsete relvade seaduslikkust kontrollida".
"Hetkel ei olegi midagi täpsemat teada, kuna asjaosaline kelle järgi klubisse tuldi, istub eeluurimisel ja mõistagi sel ajal detailset infot ei väljastata. Kuid meile on kinnitatud, et see asi ei ole klubiga seotud"
Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Kolka1 parastas ometigi nende peale, kes on ebaseaduslikus lõhkeaine käitlemises viimase poole aasta jooksul süüdi mõistetud. Ega Iccta neid kriminaale oma postitusega kaitsta taha?. Loodan, et mitteictta kirjutas:Sa kolka1 peaksid oma suumulku rohkem söömiseks kasutama, mitte siin iba välja ajama. Mida sa siin parastad rai...k.

Kas ikka sain??
kolka1
Liige
Postitatud: 19 Sept 2009 9:03 am Teema:
--------------------------------------------------------------------------------
Nenedele kuraditele on see paras,ma mõtlen F-Line mehi ja solle foorumi kasutajaid-e. ausaid militariste!
Tagasi üles
kolka1
Liige
Postitatud: 19 Sept 2009 9:03 am Teema:
--------------------------------------------------------------------------------
Nenedele kuraditele on see paras,ma mõtlen F-Line mehi ja solle foorumi kasutajaid-e. ausaid militariste!
Tagasi üles
Osa minu küsimusest:
Kas Sa pead "militaristide" all silmas kaasmaalasi, kes on Ida-Virumaal tegevad Teise maailmasõja aegsete lõhkekehade otsimisega, eesmärgiga neis sisaldunud lõhkeaine võimaluse korral edasi müüa? Just sellised pätid on tõepoolest KAPO huviorbiidis (vt. viimase aasta ajakirjandust) ja täiesti õigustatult. Ida-Virumaal on esinenud juhtumeid, kus lõhkekehade otsijad on oma ebaseadusliku tegevuse käigus plahvatustes hukkunud....
Kolka1 vastus:
Nenedele kuraditele on see paras; ma mõtlesin ennist F-Line mehi ja solle foorumi kasutajaid-e. ausaid militariste!
Punasega markeeritud kohtades võtsin endale õiguse teksti natukene parandada
Kas Sa pead "militaristide" all silmas kaasmaalasi, kes on Ida-Virumaal tegevad Teise maailmasõja aegsete lõhkekehade otsimisega, eesmärgiga neis sisaldunud lõhkeaine võimaluse korral edasi müüa? Just sellised pätid on tõepoolest KAPO huviorbiidis (vt. viimase aasta ajakirjandust) ja täiesti õigustatult. Ida-Virumaal on esinenud juhtumeid, kus lõhkekehade otsijad on oma ebaseadusliku tegevuse käigus plahvatustes hukkunud....
Kolka1 vastus:
Nenedele kuraditele on see paras; ma mõtlesin ennist F-Line mehi ja solle foorumi kasutajaid-e. ausaid militariste!
Punasega markeeritud kohtades võtsin endale õiguse teksti natukene parandada

- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
Nenedele kuraditele on see paras,ma mõtlen F-Line mehi
sellist postitust saab jahh aru ,et sa parastad kõikide klubi meeste üle ?
võiksid siis muuta oma postitust .
sellist postitust saab jahh aru ,et sa parastad kõikide klubi meeste üle ?
võiksid siis muuta oma postitust .
Viimati muutis ugandiklubi, 19 Sept, 2009 12:58, muudetud 1 kord kokku.
Noh, kui tegu venekeelse inimese sooviga eestikeelses foorumis osaleda, siis on see ju ainult kiiduväärne, mõned kirjavead pole asjaks rääkidagi. Seda enam et nüüd asi ilusasti selgeks seletatud.sannaman kirjutas:kolka1 kirjutas:
...kui loedv siis loe ilusti ja mõttega nigu oleksid kooli tükki õppimas
No võiks ju ka koolitarkust meelde tuletada, ja segaduse vältimiseks täislausetega end väljendada....
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline