Kapo korraldas klubis Front Line läbiotsimise

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

Klubi Front Line juhatuse liige Heiki Muda kirjutab juhtunust ühes teises foorumis:

Tooksin siinkohal ära paar tsitaati:

"Klubis olnud relvi mitte ei konfiskeeritud nagu uudistes kõlavalt kirjutatakse, vaid võeti kontrollimiseks kaasa kuna kohapeal ei olnud ametnikel võimalik andmebaasidest konkreetsete relvade seaduslikkust kontrollida".

"Hetkel ei olegi midagi täpsemat teada, kuna asjaosaline kelle järgi klubisse tuldi, istub eeluurimisel ja mõistagi sel ajal detailset infot ei väljastata. Kuid meile on kinnitatud, et see asi ei ole klubiga seotud"
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

Sa kolka1 peaksid oma suumulku rohkem söömiseks kasutama, mitte siin iba välja ajama. Mida sa siin parastad rai...k.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

ictta kirjutas:Sa kolka1 peaksid oma suumulku rohkem söömiseks kasutama, mitte siin iba välja ajama. Mida sa siin parastad rai...k.
Kolka1 parastas ometigi nende peale, kes on ebaseaduslikus lõhkeaine käitlemises viimase poole aasta jooksul süüdi mõistetud. Ega Iccta neid kriminaale oma postitusega kaitsta taha?. Loodan, et mitte :shock:

kolka1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kolka1 »

Kui keegi ennast minu postitusest puudutatuna tunneb pole ta siis mitte õige tegelane!
ictta
Liige
Kontakt:

Kolka1 sa parastad kõikide klubi meeste üle. Ma kuulun ka sinna klubisse ja kui sa kõikide üle parastad, puudutab see ka mind.
Vaat kui kunagi meie üritusele satud, otsi mind üles ja parasta mulle näkku, kui sinust ikka nii paljukestki meest on. Aga arvuti taga parastada ja kõvatada võib igaüks.
kolka1
Liige
Kontakt:

parastan moona ja lõhkeaine müüjatele,kes hiljem endid õhku lasevad ja ka teised sellese kaasavad.just nimelt illegaalselt moonaga kaubitsejad :wall:
ja kui sa ennast illegaalina tunned siis oma viga :x
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Iccta saab jätkuvalt Kolka1 postituse sisust valesti aru. Juhtub, kuna internetisuhtluses lähevad mõned sõnalõpud ja komad tihtipeale kaduma. Alati on mõistlik lugeda ka eelnevaid postitusi, enne kui "rünnakule" asuda :wink:

ictta
Liige
Kontakt:

Kas ikka sain??

kolka1
Liige

Postitatud: 19 Sept 2009 9:03 am Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Nenedele kuraditele on see paras,ma mõtlen F-Line mehi ja solle foorumi kasutajaid-e. ausaid militariste!

Tagasi üles
kolka1
Liige
Kontakt:

loe korralikult lõpuni;-eausaid militariste
ma ei parasta ausate üle vaid illekate üle krtvp.
kui loedv siis loe ilusti ja mõttega nigu oleksid kooli tükki õppimas
ictta
Liige
Kontakt:

No kui sain valesti aru, siis vabandan. Aga sellisest lauseehitusest ma loen välja kõikide klubiliikmete üle parastamist.
NB! Illegaalsete lõhkeainetega ja laskemoonaga ei tegele. Olemas laskemoona ja tääkide kollektsionääriluba.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Osa minu küsimusest:
Kas Sa pead "militaristide" all silmas kaasmaalasi, kes on Ida-Virumaal tegevad Teise maailmasõja aegsete lõhkekehade otsimisega, eesmärgiga neis sisaldunud lõhkeaine võimaluse korral edasi müüa? Just sellised pätid on tõepoolest KAPO huviorbiidis (vt. viimase aasta ajakirjandust) ja täiesti õigustatult. Ida-Virumaal on esinenud juhtumeid, kus lõhkekehade otsijad on oma ebaseadusliku tegevuse käigus plahvatustes hukkunud....

Kolka1 vastus:
Nenedele kuraditele on see paras; ma mõtlesin ennist F-Line mehi ja solle foorumi kasutajaid-e. ausaid militariste!

Punasega markeeritud kohtades võtsin endale õiguse teksti natukene parandada :wink:

kolka1
Liige
Kontakt:

to arheoloog:
ma tänan sind minu mõtte arusaamisest ja minu kirjapildi paranduse eest :oops:
Kasutaja avatar
ugandiklubi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ugandiklubi »

Nenedele kuraditele on see paras,ma mõtlen F-Line mehi

sellist postitust saab jahh aru ,et sa parastad kõikide klubi meeste üle ?
võiksid siis muuta oma postitust .
Viimati muutis ugandiklubi, 19 Sept, 2009 12:58, muudetud 1 kord kokku.
sannaman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sannaman »

kolka1 kirjutas:
...kui loedv siis loe ilusti ja mõttega nigu oleksid kooli tükki õppimas

No võiks ju ka koolitarkust meelde tuletada, ja segaduse vältimiseks täislausetega end väljendada.... :wink:
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

sannaman kirjutas:
kolka1 kirjutas:
...kui loedv siis loe ilusti ja mõttega nigu oleksid kooli tükki õppimas

No võiks ju ka koolitarkust meelde tuletada, ja segaduse vältimiseks täislausetega end väljendada.... :wink:
Noh, kui tegu venekeelse inimese sooviga eestikeelses foorumis osaleda, siis on see ju ainult kiiduväärne, mõned kirjavead pole asjaks rääkidagi. Seda enam et nüüd asi ilusasti selgeks seletatud.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist