1/72 lennundusmudelid

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

See Fritz-X on natuke teistsugune aga kuna tegemist luft `46 teemaga siis võibolla on see edasiarendus mingisugune :scratch: . Mul on vist Fritz-X ka kodus olemas. Käivad He 177 alla. Võrdlen neid kohe natuke.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Ilus asi jah. Luft46 teema on muidugi nii lai, et kui ka ainult selles teemas püsida, saaks ikka väga kaua ja järjest veirdamaid asju ehitada.

Aga minu silma jaoks on nendel juhitavatel pommidel ainult kaudne sarnasus. Pealegi on Friz-x tunduvalt suurem.

Kk
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Ei ole jah Fritz-x , hoopis x4. ilmselt oluliselt väiksem kui fritz-x, kaalus ju vaid 60 kg, sellest laeng 20 kg. Sama asi mis Focke-Wulf Ta-183 -le allariputati. Wikipeedia ruulib :)
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Läheme ajas tagasi. Sinna kus ma astusin klassiruumi kaasas DO 335 B6 ööhävitaja. Pilt ka olemas selles teemas 9 lk. Osadel tekkis küsimus et mis väljaulatuvad punnid need kokpitil on. Loogiliselt võttes selleks et vaateväli oleks parem. Õige vastus, aga järgnevalt siis kuidas seda täpsemalt kasutati. Ei mingit peaga ringivahtimist ja keerutamist vaid lihtsalt tahavaate peeglid !

Pilt
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Et teil igav ei hakkaks siis panen veel ühe pildi äsja valminud mudelist. Seekord siis Junkers 87 D-5 ! Lõpuks ometi on ka see vahva lennuk minul riiulis. Tegemist FUJIMI toodanguga ja valmistatud Jaapanis. Väga korralik töö eriti veel ca 150 eegu eest. Detailsus ei olnud küll parim aga kokku läks hästi. Vesikaid peale sättima hakates ja üldse asja uurides selgus üks põnev asi. Nimelt JU 87 ühes raamatus on kamo näidised ja juhuslikult nägin tuttavat tähtede kombinatsiooni Estonia 1944 ! No tore ju et raamat ka sellise näite on toonud aga veel toredam oli see et karbis olevad vesikad suisa klapivad pildil olevaga. Kusjuures valikuvariante muid ei olnudki. Kuidagi muhelema võttis see asi mind ja mul oli ostu üle väga hea meel. Et kas keegi ehk oskaks kommenteerida seda Eesti värki lähemalt et kuidas ja kas see on ikka õige info jne.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

voh üks lennukiehitaja kohustuslik asi-selline Italeri oma ootab mul kapis minu sügelevaid sõrmi ka juba mõnda aega. Vaatan et pesu on ikka väga hästi sul õnnestunud.
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Korralik teostus!

Valge kamo ise on üks keeruline asi, aga tänu hästi õnnestunud toonimisele näeb väga hea välja.
Eriti hea on viimane pilt. Lõpuks ometi hakatakse mudeleid pildistama kui reaalseid masinaid, mitte nagu mänguasju.
Kahju muidugi, et masina esimene ots kaadrisse ei mahtunud.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Et kas keegi ehk oskaks kommenteerida seda Eesti värki lähemalt et kuidas ja kas see on ikka õige info jne.
Info täiesti tõepärane. Oberst Kuhlmey juhitud SG-3 tegutses tõepoolest 1944 ka Eestis (vahepeal ka Soomes). Suve keskpaikku mindi üle Stukadelt FW-190F-8 versioonile. Kui sind huvitavad ka teised SG-3 Stukade kamod, võin saata.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Aitäh info eest ! Hetkel ei ole teisi kamosid vaja sest järgmise STUKA ees peavad hirmu tundma kõik T 34 mehed :). See on siis tulemas loomulikult Rudeli variant ! Siis kindlasti paus Stukadest ja midagi kobedamat juba järjekorras ootamas. :)
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Blitzkrieg kirjutas:Siis kindlasti paus Stukadest ja midagi kobedamat juba järjekorras ootamas. :)
Muudad avatari ära? :wink:
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Muudad avatari ära?

Mismis ?
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Väga ilus Stuka ju!:)
Krt selle peale tekkis endal kange tahtmine ka üks kiiremalt kokku käiv asi valmis teha. Tiad vaatad seda teemat ja valmimise tempot ja siis avastad et oled sama ajaga jõudnud ühe jupi oma tööle külge viilida.

ps. von mastein muidugi tabab ka oma piltide jutuga valusasse kohta. Mul piltide tegemisega ammu juba igavene häda.. Viimaste valminud tööde piltidega palusin juba abikäsi, tia kas ikka nagu mänguasjad paistavad..kui nii, siis olen nõus saarde kursustele tulema:)

Kk
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

No ma loen, et Stukadest tuleb paus ja vaatan su avatari, millel Stukad lendavad.. :wink:
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

aaaa :wall: Ei muuda ära, need peavad patrulli edasi. Lihtsalt paus selles mõttes et pärast kahte järjest valminud Stukat ei taha kolmandat kohe tegema hakata. Riiulis lihtsalt on veel karpe. Ja mõttes on ka veel teisi juba ringi tiirlemas :)
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Kuna Stukad lendavad ikka koos siis ega seegi üksikuks jää. Tegin siis valmis Rudeli Ju 87 G-2. Eelmisega need küll koos ei võidelnud aga mis sellest. Rudel on vähemasti ka Eestis paaril korral oma toimetusi teinud mis talle väga meeldis :)
Pilt
Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist