1/72 lennundusmudelid
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Läheme ajas tagasi. Sinna kus ma astusin klassiruumi kaasas DO 335 B6 ööhävitaja. Pilt ka olemas selles teemas 9 lk. Osadel tekkis küsimus et mis väljaulatuvad punnid need kokpitil on. Loogiliselt võttes selleks et vaateväli oleks parem. Õige vastus, aga järgnevalt siis kuidas seda täpsemalt kasutati. Ei mingit peaga ringivahtimist ja keerutamist vaid lihtsalt tahavaate peeglid !

- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Et teil igav ei hakkaks siis panen veel ühe pildi äsja valminud mudelist. Seekord siis Junkers 87 D-5 ! Lõpuks ometi on ka see vahva lennuk minul riiulis. Tegemist FUJIMI toodanguga ja valmistatud Jaapanis. Väga korralik töö eriti veel ca 150 eegu eest. Detailsus ei olnud küll parim aga kokku läks hästi. Vesikaid peale sättima hakates ja üldse asja uurides selgus üks põnev asi. Nimelt JU 87 ühes raamatus on kamo näidised ja juhuslikult nägin tuttavat tähtede kombinatsiooni Estonia 1944 ! No tore ju et raamat ka sellise näite on toonud aga veel toredam oli see et karbis olevad vesikad suisa klapivad pildil olevaga. Kusjuures valikuvariante muid ei olnudki. Kuidagi muhelema võttis see asi mind ja mul oli ostu üle väga hea meel. Et kas keegi ehk oskaks kommenteerida seda Eesti värki lähemalt et kuidas ja kas see on ikka õige info jne.

-
- Liige
- Kontakt:
Info täiesti tõepärane. Oberst Kuhlmey juhitud SG-3 tegutses tõepoolest 1944 ka Eestis (vahepeal ka Soomes). Suve keskpaikku mindi üle Stukadelt FW-190F-8 versioonile. Kui sind huvitavad ka teised SG-3 Stukade kamod, võin saata.Et kas keegi ehk oskaks kommenteerida seda Eesti värki lähemalt et kuidas ja kas see on ikka õige info jne.
Anton - horridoo!
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Väga ilus Stuka ju!:)
Krt selle peale tekkis endal kange tahtmine ka üks kiiremalt kokku käiv asi valmis teha. Tiad vaatad seda teemat ja valmimise tempot ja siis avastad et oled sama ajaga jõudnud ühe jupi oma tööle külge viilida.
ps. von mastein muidugi tabab ka oma piltide jutuga valusasse kohta. Mul piltide tegemisega ammu juba igavene häda.. Viimaste valminud tööde piltidega palusin juba abikäsi, tia kas ikka nagu mänguasjad paistavad..kui nii, siis olen nõus saarde kursustele tulema:)
Kk
Krt selle peale tekkis endal kange tahtmine ka üks kiiremalt kokku käiv asi valmis teha. Tiad vaatad seda teemat ja valmimise tempot ja siis avastad et oled sama ajaga jõudnud ühe jupi oma tööle külge viilida.
ps. von mastein muidugi tabab ka oma piltide jutuga valusasse kohta. Mul piltide tegemisega ammu juba igavene häda.. Viimaste valminud tööde piltidega palusin juba abikäsi, tia kas ikka nagu mänguasjad paistavad..kui nii, siis olen nõus saarde kursustele tulema:)
Kk
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline