Ei teagi kas tänapäeval kasutatakse pappkestaga padruneid, kuid kui see ära lastakse, siis jahimehe jaoks tegu vist kasutu asjaga? Või laetakse need uuesti?
Mõne aja pärast oleks võibolla soov muretseda neid (nn papist hülsse) relvavööle. Uurin maad kas selliseid asju üldse liigub. Kaasaegne plastikust hülss ei paku huvi.
12cal padruni kohta küsimus...
12cal padruni kohta küsimus...
O: Vanemat mil tehnikat
- tambovski volk
- Liige
- Kontakt:
Re: 12cal padruni kohta küsimus...
Papist hülsse vedeleb maal terve kotitäis:)qwerty009 kirjutas:Ei teagi kas tänapäeval kasutatakse pappkestaga padruneid, kuid kui see ära lastakse, siis jahimehe jaoks tegu vist kasutu asjaga? Või laetakse need uuesti?
Mõne aja pärast oleks võibolla soov muretseda neid (nn papist hülsse) relvavööle. Uurin maad kas selliseid asju üldse liigub. Kaasaegne plastikust hülss ei paku huvi.
numeros stultorum infinitus est
padrunite laadimine
Mina olen terve elu ise jahika padruneid laadinud, poest olen ostnud väga vähe. Nõukaaegseis jahiajakirjas oli sageli kuulide joonised ja mõõdud, mille järgi sai ka kuulivorme teha. Tongid, kestad tropid ja püssirohu sai eraldi poest osta. Sellepärast laadisingi ise ja teen seda tänase päevani kuigi olen juba 60 a vana. Ise tean mida padrunisse panen, kui palju ja kuidas siis laseb. Vot nii on lood.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline