kahjuks küll...Aga see segaste asjaolude tõttu millalgi kohalejõudev uuem Hummel, kas see on tüübi mõttes samuti hiline variant?
Einoh, eks nihutanud siis külmkapp pilditegemise ajaks köögi teise nurka!Hertsog kirjutas:
võttenurkade võimalusi piiras ruumipuudus. loodan, et nende piltide väärtust tõstab ka tõsiasi, et lõin huule vastu aknalauda ära, üritades järjekordset makrovõtet teha.
selleks oleks tulnud külmik alustuseks köögist magamistuppa vedada. nii entusiastlik mudelist ma nüüd ka ei oleEinoh, eks nihutanud siis külmkapp pilditegemise ajaks köögi teise nurka!
see on väärt mõte. aga ma olen jõudnud arusaamisele, et dekaalid ja mina ei käi kokku. seega jääb üle eraldusmärkide värvimine. ütleme nii, et ma töötan selles suunas. abivahendid olla teel.Minu arust sa peaks ikka miski risti talle küljele organiseerima, kuidagi lage tundub see pind.
ka see on väärt mõte. ma juba sobitasin seda õnnetut achtung-jabo punti hummeli selga. tundub, et poosid on isgei kasutatavad. nüüd on küsimus, et kas mundrid sobivad. teadupärast sturmartillerie, elik ründesuurtükkide meeskonnad kandsid tankistidega sarnast mundrit. tõsi küll, see oli meelalt oksekarva. vastupidiselt tankistide soliidsele mustale. kas aga hummel liigitub ka ründesuurtüki alla, on iseasi...ilmselt õnnestub midagi kombineerida ja ka selles osas on mõtted...Ja täitsa kindlasti on vaja paari vennikest torni istuma, või ükskõik mida tegema.
karda jumalat! ikka laenatud. ja kaldun ka arvama, et seebikas on parem selle töö jaoks.Tahaks loota, et peegelkamera on sul mõne sõbra käest laenatud, mitte ostetud.
olen süüdi. lakkimises pole siin probleem. pigem värvimises. et ilmselt sai värvi liiga paksult ja samuti oli töölahus liiga vedel. nitro raip kuivab kähku ju. peab katsetama tummisemaid lahuseid ilmselt.Natuke jääb häirima karvasevõitu välispind.
Kas kuivas värv liiga ruttu või pingutasid mattlakiga üle?
ei ole mitte. juhendis oli antud jälle mingi umbmäärane üksus tavaliste laikudega. lühidalt: igavVärviskeem on pärit kuskohast - kaasasolevast instruktsioonist?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist