Tillundi
Sai ka mingi poolteist kuud tagasi seda imekohta Tillundit vaatama mindud!
Olin esimest korda seal kandis ega teadnud, kus see kõige õigem koht otsida oleks. Esimese riigimetsa sildijuurest sai metsa mindud.
Tuli välja igasugu rauda... uks vene kiiver, pool saksa kiivri alu sisu, nebelwerfer tuhi kesta osa, ppsh salve kaan, padruneid, saksa
püssigranaat(jäi sohu), flak 3,7 cm kest ja mürsu kilde.

Olin esimest korda seal kandis ega teadnud, kus see kõige õigem koht otsida oleks. Esimese riigimetsa sildijuurest sai metsa mindud.
Tuli välja igasugu rauda... uks vene kiiver, pool saksa kiivri alu sisu, nebelwerfer tuhi kesta osa, ppsh salve kaan, padruneid, saksa
püssigranaat(jäi sohu), flak 3,7 cm kest ja mürsu kilde.

- devoteekas
- Liige
- Kontakt:
Ja mina siin arutlen, et mis imekoht see Tillundi on, kus minul teadmatusest pole veel kohal käia õnnestunud! Tegemist siis aga nn. Hilba liiniga.
[/quote]
Täpselt nii.
Koht ise suht tagasihoidlik aga annab päris huvitavaid asju välja.Liin põhimõtteliselt Kanepist Karilatsini .

Täpselt nii.

Täispuidust uksed-aknad.20 aastane valmistamise kogemus.
Minuteada pole sel liinil Karilatsiga pistmist. Pigem Mammaste alla välja. Narvakad lubasid mulle appi tulla, kui tegudeks läheb. Neil on vajalik otsimise tehnika olemas. Infot olen saanud niipalju, et "tank" olevat peale sõda ilusasti näha olnud aga maaparanduse või mingi EPT mehed olevat tahtnud seda välja tõmmata. Ei saanud kätte ja see olevat sügavamale vajunud. Pärast olevad käega löödud ja kiidetud, et peaasi, et näha polevat. 

Muideks lahe foorum on see 

See liin läheb välja Hiba orgu ja sealt edasi veel Karilatsi poole.Olen selle peaaegu kogu pikkuses läbi käinud.fireman kirjutas:Minuteada pole sel liinil Karilatsiga pistmist. Pigem Mammaste alla välja. Narvakad lubasid mulle appi tulla, kui tegudeks läheb. Neil on vajalik otsimise tehnika olemas. Infot olen saanud niipalju, et "tank" olevat peale sõda ilusasti näha olnud aga maaparanduse või mingi EPT mehed olevat tahtnud seda välja tõmmata. Ei saanud kätte ja see olevat sügavamale vajunud. Pärast olevad käega löödud ja kiidetud, et peaasi, et näha polevat.
Mammaste ju Põlva külje all see ei puutu üldse asjasse.Panen ühe fragmendi sealsetest kohtadest saksmannide kaardil.
Ega rohkem ei raatsi näidata. kah

Kes nägi see nägi.Eks ta kõik üks avalik saladus ole.
Täispuidust uksed-aknad.20 aastane valmistamise kogemus.
- dZonn
- Liige
- Kontakt:
Tillundi orus pole tanki. Oli teine sinna küll sõja ajal ära uppunud, kuid kakuti välja ja viidi minema pärast.'
Küll on pea seal samas Piigandi järve taga üks väike mülgas kuhu olevat ära uppunud 1 T-34 ja olevat see ka seal sees siiamaani. Olen käinud seal 1,5 m vardaga sorkimas, kuid midagi ei tundnud. Idee järgi võiks magnetomeetriga koha üle käia, saaks meele rahulikuks vähemalt Mülgas on umbes 10x20 m suur ja tee ääres... Kui huvi on, ja magnetomeeter on kahsiis andke teada. Tahaks ära kontrollida
Küll on pea seal samas Piigandi järve taga üks väike mülgas kuhu olevat ära uppunud 1 T-34 ja olevat see ka seal sees siiamaani. Olen käinud seal 1,5 m vardaga sorkimas, kuid midagi ei tundnud. Idee järgi võiks magnetomeetriga koha üle käia, saaks meele rahulikuks vähemalt Mülgas on umbes 10x20 m suur ja tee ääres... Kui huvi on, ja magnetomeeter on kahsiis andke teada. Tahaks ära kontrollida
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline