Esimene lause on õige aga edasi... Kulla Shiim, mina olin vabatahtlikult ürituse orgunniga seotud ja olen töötanud ametis, mis seotud ürituste korraldamisega, rahvaarvu hindamistega jne. No su jutt ei kannata kriitikat. Kui sa arvad tõsimeeli, et enamus inimesi sättis end supisappa, siis 1) sajad olid selleks ajaks juba läinud või läksid, nähes supisaba pikkust 2) sajad jäid eemale lebotama, eeskätt risti piirkonda ja sinnakanti 3) eeskätt noored ei roninud põhimõtteliselt sappa, kuna oli teada, et kaua see lõbu ei kesta (kahjuks oli erandeid liiga palju, ehkki teadustati jne)Supitaldrikuid läks vist 400 ja kõigile ei jätkunud. Pakun, et inimesi oli kuskil 500 kanti. Ka foto pealt lugedes tuleb väga umbkaudselt sinna kanti.
Samas olin koos palgatud turvajaga esimsesed paar tundi maanteelt sissepääsu ees ja autosid vooris kohale ikka sadu ja sadu. Lisaks 6-7 bussi. Visuaalselt vaadates oli enamikes autodes vähemalt 3-4 liiget. Kokkuvõttes selgelt üle tuhande.
Näiteid võiks veel palju tuua. Aga politsei on igal jumala aastal teatanud lambist sama arvu, ehkki tänavune rahvaarv erines eelmisest sama palju kui eelmine üleeelmisest.