Koledad Vasjad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

canislupus kirjutas:"Punased püksid on Prantsusmaa, las teised käivad porikarva riietes!" Ja nii antigi punapükste pihta tina - oli olnud meeletult hea sihtida.
Aga lõpuks pidid ka prantslased reaalsusele alla vanduma. Eriti sai see neile selgeks 1870. - 1871.a. Prantsuse - Preisi sõjas. Kuigi jah, kirevaid mundreid armastavad nad ikka edasi - olen olnud Pariisis 14. juuli paraadil ja see on tõeline mundrite demonstratsioon.
siss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siss »

uus eesti vorm on kõige nõmedam asi , mida ma kolme aasta jooksul näinud olen.mehed näevad välja nagu pirnid.püksid on kottis ja frents on nagu mantel.kunagi oli üks heledama laiguga mudelö vot see oli asi!!!!!
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

siss kirjutas:uus eesti vorm on kõige nõmedam asi , mida ma kolme aasta jooksul näinud olen.mehed näevad välja nagu pirnid.püksid on kottis ja frents on nagu mantel.kunagi oli üks heledama laiguga mudelö vot see oli asi!!!!!
äkki disainiksid siis uue ise?
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Marissa kirjutas:
canislupus kirjutas:"Punased püksid on Prantsusmaa, las teised käivad porikarva riietes!" Ja nii antigi punapükste pihta tina - oli olnud meeletult hea sihtida.
Aga lõpuks pidid ka prantslased reaalsusele alla vanduma. Eriti sai see neile selgeks 1870. - 1871.a. Prantsuse - Preisi sõjas. Kuigi jah, kirevaid mundreid armastavad nad ikka edasi - olen olnud Pariisis 14. juuli paraadil ja see on tõeline mundrite demonstratsioon.
Mis asi neile selgeks sai selles sõjas? Prantslased kandsid ju veel üle neljakümne aasta neid punaseid pükse! Kaitsevärvi univorm võeti kasutusele alles paar aastat enne Esimest Maailmasõda.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
paharet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paharet »

siss kirjutas:uus eesti vorm on kõige nõmedam asi , mida ma kolme aasta jooksul näinud olen.mehed näevad välja nagu pirnid.püksid on kottis ja frents on nagu mantel.kunagi oli üks heledama laiguga mudelö vot see oli asi!!!!!
Üsna hea oli ka Piirivalve hele kolmevärviline talvelaik minu arust paremast materjalist ja paremate omadustega kui praegune kaitseväe laik.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

troll kirjutas:
Marissa kirjutas:
Mis asi neile selgeks sai selles sõjas? Prantslased kandsid ju veel üle neljakümne aasta neid punaseid pükse! Kaitsevärvi univorm võeti kasutusele alles paar aastat enne Esimest Maailmasõda.
Aga vähemalt hakati kaaluma varianti punastest pükstest loobumisest :lol: Senimaani ei võetud seda teemat isegi arutlusele.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist