Aga lõpuks pidid ka prantslased reaalsusele alla vanduma. Eriti sai see neile selgeks 1870. - 1871.a. Prantsuse - Preisi sõjas. Kuigi jah, kirevaid mundreid armastavad nad ikka edasi - olen olnud Pariisis 14. juuli paraadil ja see on tõeline mundrite demonstratsioon.canislupus kirjutas:"Punased püksid on Prantsusmaa, las teised käivad porikarva riietes!" Ja nii antigi punapükste pihta tina - oli olnud meeletult hea sihtida.
Koledad Vasjad
Mis asi neile selgeks sai selles sõjas? Prantslased kandsid ju veel üle neljakümne aasta neid punaseid pükse! Kaitsevärvi univorm võeti kasutusele alles paar aastat enne Esimest Maailmasõda.Marissa kirjutas:Aga lõpuks pidid ka prantslased reaalsusele alla vanduma. Eriti sai see neile selgeks 1870. - 1871.a. Prantsuse - Preisi sõjas. Kuigi jah, kirevaid mundreid armastavad nad ikka edasi - olen olnud Pariisis 14. juuli paraadil ja see on tõeline mundrite demonstratsioon.canislupus kirjutas:"Punased püksid on Prantsusmaa, las teised käivad porikarva riietes!" Ja nii antigi punapükste pihta tina - oli olnud meeletult hea sihtida.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Üsna hea oli ka Piirivalve hele kolmevärviline talvelaik minu arust paremast materjalist ja paremate omadustega kui praegune kaitseväe laik.siss kirjutas:uus eesti vorm on kõige nõmedam asi , mida ma kolme aasta jooksul näinud olen.mehed näevad välja nagu pirnid.püksid on kottis ja frents on nagu mantel.kunagi oli üks heledama laiguga mudelö vot see oli asi!!!!!
Aga vähemalt hakati kaaluma varianti punastest pükstest loobumisesttroll kirjutas:Mis asi neile selgeks sai selles sõjas? Prantslased kandsid ju veel üle neljakümne aasta neid punaseid pükse! Kaitsevärvi univorm võeti kasutusele alles paar aastat enne Esimest Maailmasõda.Marissa kirjutas:Aga lõpuks pidid ka prantslased reaalsusele alla vanduma. Eriti sai see neile selgeks 1870. - 1871.a. Prantsuse - Preisi sõjas. Kuigi jah, kirevaid mundreid armastavad nad ikka edasi - olen olnud Pariisis 14. juuli paraadil ja see on tõeline mundrite demonstratsioon.canislupus kirjutas:"Punased püksid on Prantsusmaa, las teised käivad porikarva riietes!" Ja nii antigi punapükste pihta tina - oli olnud meeletult hea sihtida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist