Calico Käkid

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

ja ongi lennukid valmis! :D
Pilt
Pilt
Pilt
ja nüüd siis lennukite juurde kuuluva lisandi juurde:
Pilt
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

Bismarck ?
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

jepp. tema isi
Pilt
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No sellise asja peale ei oska kohe midagi öelda, sellises suuruses lennukeid ei oska isegi otsida, kui peaksid miskipärast ära kaduma.. :shock:

Ek varsti siis näeme, kui laev valmis on, et mismoodi nad laeva tekil välja näevad. Igatahes jõudu masohhismiga tegelejale.. :wink:
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

vahepealsest laevaehitusest üks vihjefoto. teha on muidugi veel paljutki (värviparandused, pisividinad külge, toonimine ja ühtteist veel)
Pilt
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

igaljuhul vahva.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

enne trosside paigaldamist on siis asi nii kaugel. kokkuvõtteks ütleks et laeva kokkupanemine oli huvitav ja mõnus kogemus, nautisin seda täiega. ehituse käigus laeva jooniseid uurides mõtlesin et revelli omad on ilmselt teinud mitmeid üldistusi, tundus olevat päris laeval erinevusi konstruktsioonis. sõsarlaeva tirptzi karbis olid täpselt samad jupid (muidugi loogiline, muidu ei olekski sõsarlaev) aga äkki on tehtud mõlema laeva juures mingeid üldistusi, et saaks sama pressiga mitut laeva vormida. bisniss nazõvajeza!
Pilt
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Uhke! Eriti meeldib mulle, et ikka viitsisid torudesse augud sisse puurida.

Võtsin sinu eeskujul ise ka laeva ette.. aga juba suutsin ta valesti kokku panna ning detailid enne värvimist külge liimida. Ehk rikkusin ilusa mudeli ära.. ning alles pärast käkerdamist uurisin, et mis laevaga tegu (japside raskeristleja TONE).. ja siis hakkas küll kahju..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Jahaa, päris efektne tundub - mulle igatahes meeldib!
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Ma lihtsalt pean erinevad paadid, laevad, purjekad järele proovima. Ehk valgustad mis mõõtkavas asi on?, klaviatuuri pikkuse järgi paistab ehk ~40cm kanti?

Tubli töö, kuigi ootaks rohkem kaadreid.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Tänud tänud! nüüd järgemööda, puurimist mõtlesin kohe kui karbi peal näidist vaatasin, jumala nõmedad on ju puurimata kahurid. puurisin ka illuminaatoreid juurde et asjale natuke loomulikkust juurde anda. (murdsin muidugi paar juuspeenemat puuri mis ebayst värskelt tulid kohe ära-eks lollused õpetavad!) kokkupanemisel vaatasin ma ka, et kokkupandult ei saa kõikidele vidinatele pintsliga ligi, niet värvisin jupid enne ära, siis liimisin. osa juppe mulle nt üldse ei meeldinud, radariantennid etsisin ise mingist pärandusaegsest filtrivõrgust (mu kadunud paps kasutas seda druzbade pensufiltrite tegemiseks ilmselt vmt) ankrukett oli ka pealevalatult nõme. niisiis lihvisin selle maha ja ärisin samute esivanemate ehtekarbist mingi x sulamist (kassivääris) roostetava ehteketi mis suuruselt sobis nagu rusikas silmaauku.
mõõtkava on muidu 1:570 kuid ilmselt jäi see ainukeseks minu kogus. Tirpitzi andsin sõbrale (ehk levitan oma lähedaste hulgas edukalt meie ühishaigust. panin liime,värve, pintsleid, nuge kaasa, et ei oleks vabandust et ei saa millegagi teha) Edaspidi tahaks mingi sellise mõõtkava valida millel oleks valikut ka ikka pakkuda. viimatinimetatu on ainult revelli mingi kiiks ja selles tal on paar kolm paati ainult. kuna olen muidu 1:72 fänn siis vaatasin et laevukeste osas on päris kobeda valikuga erinevatel tootjatel mõõtkava 1:700 ja 1:720. peaaegu sama ju, aind 10 x väiksem! arvata on et jupid on muidugi veel üldjoonelisemad kuid eks seda vaatan siis kui sarnane asi endal käes on.
Pilte teen edaspidi siis kui asi mul lõpuni viidud. karta laseb, et nende mastitrossidega tuleb jamamist ja vandumist. kindlasti terve õhtu teema. siis tuleb pisut veel vuntsida, roostetriipe natuke, lipp tuleb teha, fosforiga tulesi akendele-mastidele (pullipärast) Siis on üks loll mõte teha kerge dioalusekene merega. kus katsetaks mere tegemist ühe rumala mõttevälgatusega mis tekkis ja mida esialgu veel ei avalikusta (ehk läheb untsu - siis pole piinlik) niet tegemist on küll! aga mõnus on!
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Vägev laev, selline suur, sõjakas ja külm.... Värvitöö on minuarust täitsa hästi õnnestunud.
Kahuritorude puurimine on täitsa must be, kui vähegi võimalik, see annab üldmuljele ikka kõvasti juurde, samuti võiks sinna na natike reelingut tekitada.... siis istuks kohe suu lahti ja imetleks.

Tekkis kohe tahtmine ka oma vanalt pooleliolevalt torpeedokaatrilt tolm ära peletada....
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

kuramuse katlakütja oli vett kerisele visunuva...
Pilt
valvel!
Pilt
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

mehikesed laeval näitavad ikka selle laeva tegelikku suurust. kui mõõtkava muidugi sama. Ilus laev.

avalda nüüd mida järgmisena teed
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

väga äge, aga sa pead selle laeva nüüd ikka sügavamale penoplasti sisse uputama...punast ei tohi olla näha ;)

kas suits on vatiinist või photoshopist ?
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline