M: selline suurepärane stenditäis vidinaid
Keelatud relvaosi avalikult müüa natuke liiga julge tegu pole v (minu teada peaks nõel kuuluma keelatud vidinate hulka)?
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
§ 21. Tulirelva olulised osad
(1) Tulirelva olulised osad on relvaraud, lukk, padrunipesa, trummel ja adapter.
(2) Tulirelva olulise osa käitlemisele laieneb sama kord, mis käesoleva seadusega on kehtestatud seda liiki relva käitlemisele, kui seadus otseselt ei sätesta teisiti.
(1) Tulirelva olulised osad on relvaraud, lukk, padrunipesa, trummel ja adapter.
(2) Tulirelva olulise osa käitlemisele laieneb sama kord, mis käesoleva seadusega on kehtestatud seda liiki relva käitlemisele, kui seadus otseselt ei sätesta teisiti.
Another bites the dust
Keelatud osa on lukk. Luku osa keelatud asjade hulka ei kuulu. Seega kui müüd mittekomplekset lukku või luku osa siis minu teada see keelatud ei ole, parandage kui eksin ja keegi muud praktikat teab. Mosin-Naganti töökorras lukust on minu teada siin pildil vähemalt 1 oluline tükk puudu.
Ning vabandust teise mehe müügiteemas OT sõna võtmast.
Võib õigus olla, kuid märkisin ära seetõttu, et näiteks Soomes müüakse poes kõiki lukuosi, aga nõela mitte. Ülejäänud osi võib vabalt müüa-vahetada, osta jne. Kui lukk oleks rikutud(nõela terav osa murtud näiteks), siis ei tohiks kellelgi olla kobisemist. Aga samas ma ei tea kuidas seadusesilmad neid asju tõlgendavad. Keegi targem võiks tõesti öelda nagu asjad on!?alban kirjutas:Keelatud osa on lukk. Luku osa keelatud asjade hulka ei kuulu. Seega kui müüd mittekomplekset lukku või luku osa siis minu teada see keelatud ei ole, parandage kui eksin ja keegi muud praktikat teab. Mosin-Naganti töökorras lukust on minu teada siin pildil vähemalt 1 oluline tükk puudu.
Vabandan samuti müügikuulutuse risustamise pärast

VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist