M: selline suurepärane stenditäis vidinaid

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Kasutaja avatar
tlce
Liige
Kontakt:

M: selline suurepärane stenditäis vidinaid

Postitus Postitas tlce »

Hnnasooviks 1100 krooni

Pilt
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TigeSiil »

Keelatud relvaosi avalikult müüa natuke liiga julge tegu pole v (minu teada peaks nõel kuuluma keelatud vidinate hulka)?
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Indrek
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Indrek »

§ 21. Tulirelva olulised osad

(1) Tulirelva olulised osad on relvaraud, lukk, padrunipesa, trummel ja adapter.

(2) Tulirelva olulise osa käitlemisele laieneb sama kord, mis käesoleva seadusega on kehtestatud seda liiki relva käitlemisele, kui seadus otseselt ei sätesta teisiti.
Another bites the dust
alban
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alban »

Keelatud osa on lukk. Luku osa keelatud asjade hulka ei kuulu. Seega kui müüd mittekomplekset lukku või luku osa siis minu teada see keelatud ei ole, parandage kui eksin ja keegi muud praktikat teab. Mosin-Naganti töökorras lukust on minu teada siin pildil vähemalt 1 oluline tükk puudu.
Ning vabandust teise mehe müügiteemas OT sõna võtmast.
Kasutaja avatar
tlce
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlce »

Minumeelest siit komplektist jah tervet lukku naljalt kokku juba ei saa. Kusjuures naljakas on sel juhul ka see et deaktiveeritud isenditel millised omavad ka vastavat passi on kõik samad osad ideaalses korras st rikkumata ehk siis deaktiveerimata.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TigeSiil »

alban kirjutas:Keelatud osa on lukk. Luku osa keelatud asjade hulka ei kuulu. Seega kui müüd mittekomplekset lukku või luku osa siis minu teada see keelatud ei ole, parandage kui eksin ja keegi muud praktikat teab. Mosin-Naganti töökorras lukust on minu teada siin pildil vähemalt 1 oluline tükk puudu.
Ning vabandust teise mehe müügiteemas OT sõna võtmast.
Võib õigus olla, kuid märkisin ära seetõttu, et näiteks Soomes müüakse poes kõiki lukuosi, aga nõela mitte. Ülejäänud osi võib vabalt müüa-vahetada, osta jne. Kui lukk oleks rikutud(nõela terav osa murtud näiteks), siis ei tohiks kellelgi olla kobisemist. Aga samas ma ei tea kuidas seadusesilmad neid asju tõlgendavad. Keegi targem võiks tõesti öelda nagu asjad on!?
Vabandan samuti müügikuulutuse risustamise pärast :(
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Kasutaja avatar
PANZER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PANZER »

Tervitus

Jah sellelt pildilt on puudu lukupea ehk siis sulgur mis suleb padrunipesa. Antud detail on keelatud koos pdrunipesaga. Vintraud ilma padrunipesata pole ka nagu oluline osa.
Löökrauad pole ka keelatud, samuti lööknõelad.

Vahur
Pz.Kpfw.VI Tiger Ausf. E
Kasutaja avatar
tlce
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlce »

Ütleme nii et stendil on mõned tühjad kohad ja need on seal ka vähe sügavama mõttega. Kokkuvõttes arvan et selline komplekt ei tohiks küll seadusesilmale huvi pakkuda. Aga samas mine sa neid tea.
Kasutaja avatar
tlce
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlce »

Stend müüdud, teema lukku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist