Soooh?! Carramba! Meie omi pekstakse!Hertsog kirjutas:julma detailsust taga ei saagi ajada... oled ju "üks-seitseköndkaks" mees
Kas läheb jälle andmiseks? Siirlane ongi vait jäänud..

dekaali kile väiksemakslõikamise ja pinsettide abil. ja siis revelli decal softeneriga üleKuidas Sa dekaalid tornil nii hästi käepideme alla sokutasid?
loe oma postitusele eelnenud minu postitust, kus ma seda taime kirjeldasin. on mul kena peotäis, sügisel metsast korjatud (ametilt olen metsnik kui keegi ei tea)aga ikkagi, millest on tehtud masinal asetsev väga loomutruult mõjuv floora?
no on sul alles silmad! foto peal ma ei näinud mette midagi! aga reaalis mingi nurga all küll. ja siis hakkas mul õudne. otsisin toa läbi aga sho salakaameraid ei leid. hakkas veel õudsem...esimeste porilaudade otstel on märgata sõrmejälgi
ja selle mõtte sain seniormaster MatiPokkinen(sügav kummardus talle) kellega telefonis suheldes nipi teada sain ja selle järgi proovisin. shampusepudeli fooliumümbris on materjaliks. sellest tegin ma muidu bismarckile lipu ka.1:72 mastaabis on isegi turvarihmad istmetele lisatud
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline