seenelised
Noh, kunagi üritati ka perekonna häbiplekki sisse ronida (vana diislirondist fiesta), mida sealt ometi loodeti leida, ukselink lõhuti ära. Pigem oleks pidanud lahti jätma, kui nad seesolevat makki näinuks, siis vast oleks järgmine öö mulle midagi kõbusamat masinasse pistnud
. Küll ka minu poolt kamraadidele hoiatus, kui teile pakutakse müüa koopiamõõkasid tundmatute poolt (eriti ilma tupeta), või märgatavalt kalleid õhupüsse kobeda optikaga, siis võtke ühendust Pärnu politseiga.

sitt päev, kellele kurdad
- paadikapten
- Liige
- Kontakt:
Narkar ei jaga matsu ära ega tee vahet uue ja vana maki vahel. Kui mu sugulane hakkas müüma oma 82. aasta Mazda 626, siis käidi samuti autos sees ja võeti makk kaasa. Oli sihuke mittemidagiütleva välimusega Blaubunkti pill, lisaks raadiole mängis kassetti ja pisike displei näitas vaid raadiosagedusi. Autol oli juhiukse lukk nii läbi, et selle võis isegi korterivõtmega avada - ilmselt seetõttu jäid klaasid terveksjackpuuk kirjutas:Noh, kunagi üritati ka perekonna häbiplekki sisse ronida (vana diislirondist fiesta), mida sealt ometi loodeti leida, ukselink lõhuti ära. Pigem oleks pidanud lahti jätma, kui nad seesolevat makki näinuks, siis vast oleks järgmine öö mulle midagi kõbusamat masinasse pistnud. Küll ka minu poolt kamraadidele hoiatus, kui teile pakutakse müüa koopiamõõkasid tundmatute poolt (eriti ilma tupeta), või märgatavalt kalleid õhupüsse kobeda optikaga, siis võtke ühendust Pärnu politseiga.

Jõgevamaal Laiusel resideerib väidetavalt 1 bande, kes käibki autodes sees ja kui muud võtta pole, imetakse paak tühjaks. Kohalik konstaabel ei tegevat miskit ja minuni on jõudnud sahinaid, et see konstaabel hoopis joob koos nende pättidega. Ma olen sealkandis rattaga matkanud ja sattunud kohalikega juttu ajama, eks nad siis mulle jutustasid.
Vaatame siis, mis siin toimub...
Meil tööjuures keegi rott varastab kohvi. Ise pole viimasel ajal topsi näppinudki, kuid alla veerandi jälle sees. Oodaku, veits vana templipadja kuivanud põhjast ja imeväel on tualettruumi keegi end pikemaks ajaks lukustanud. See keegi veel hakkab pabertalonge kalli raha eest nuruma, kuna rulli seks ajaks tõstan kõrvale.
Pole ilus, kuid muud moodi aru ei taheta saada, ikka p...e kaudu.
Pole ilus, kuid muud moodi aru ei taheta saada, ikka p...e kaudu.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Muiduleivasööjad kipuvad jah teinekord kohvi ja suhkru vaikselt ära tarbima. Suhkru puhul aitab see, kui segad paraja hulga peensoola sisse ja paned ohvrit ("rotti") ootma. Soolane kohv maitseb väga halvasti ja võta rottimise isu mõneks ajaks ära. Järele proovitud, toimib.
Seenevargaid pole kohanud, aga teatud idioodid arvavad, et kõige õigem meetod kukeseente leidmiseks on sambla ülesse kakkumine
Seenevargaid pole kohanud, aga teatud idioodid arvavad, et kõige õigem meetod kukeseente leidmiseks on sambla ülesse kakkumine

Kui on probleem, tõmba lõuga
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist