image hosting
http://bmpd.livejournal.com/70168.html
Kaks tükki on, aga need juba metmet aastat katki ja varuosi poleMeil pole neid traktoreidki
Iseasi kas sellised traktorid suudavad seda kupatust ka halvemal pinnasel vedada tegu ju ainult tagaveoliste põkatsitega.Kuna ma ise olen traktori peal aastaid tagasi töödanud siis ma mäletan väga hästi kuidas tagaveolised traktorid olid hädas nats pehmema põllu peal 2 teljelise haagise vedamisega samas 4-veoga läks samast kohast ilusasti läbi.Eps kirjutas:
Peaasi, et täpset tuld annaks peale positsioonile jõudmist. Meil pole neid traktoreidki
paharet kirjutas:Iseasi kas sellised traktorid suudavad seda kupatust ka halvemal pinnasel vedada tegu ju ainult tagaveoliste põkatsitega.Kuna ma ise olen traktori peal aastaid tagasi töödanud siis ma mäletan väga hästi kuidas tagaveolised traktorid olid hädas nats pehmema põllu peal 2 teljelise haagise vedamisega samas 4-veoga läks samast kohast ilusasti läbi.Eps kirjutas:
Peaasi, et täpset tuld annaks peale positsioonile jõudmist. Meil pole neid traktoreidki
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist