Põhja-Korea MRLS ja traktor

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
Vasta
Eps
Liige
Kontakt:

Re: Põhja-Korea MRLS ja traktor

Postitus Postitas Eps »

Peaasi, et täpset tuld annaks peale positsioonile jõudmist :P. Meil pole neid traktoreidki :D
loonik
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas loonik »

Tegelikult on riigil olemas võimalus sõjaolukorras traktorid ja veoautod nende praeguste omanike käest kokku korjata ja sõtta saata. iseasi kui omanik vara ära peidab ja väidab selle asukohta mitte teadvat.
Ka Soome mobilisatsiooni plaani on sisse kirjutatud sama põhimõte.
Kasutaja avatar
kangelaspioneer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kangelaspioneer »

Meil pole neid traktoreidki
Kaks tükki on, aga need juba metmet aastat katki ja varuosi pole :(
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Foorumis kasutati head terminit: traktoralissimus
Tegelane5
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tegelane5 »

Pole ime et nälg näpistab, kui adrad mõõkadeks taguda ja peoonitarid (peoonidest rääkimata) relvile kutsuda.
PõhjaKoreas salaja filmitud kaadrites on näha et käigus üksikud igivanad Mtztid + palju käsikärusid.
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Kasutaja avatar
paharet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paharet »

Eps kirjutas:

Peaasi, et täpset tuld annaks peale positsioonile jõudmist :P. Meil pole neid traktoreidki :D
Iseasi kas sellised traktorid suudavad seda kupatust ka halvemal pinnasel vedada tegu ju ainult tagaveoliste põkatsitega.Kuna ma ise olen traktori peal aastaid tagasi töödanud siis ma mäletan väga hästi kuidas tagaveolised traktorid olid hädas nats pehmema põllu peal 2 teljelise haagise vedamisega samas 4-veoga läks samast kohast ilusasti läbi.
Eps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Eps »

paharet kirjutas:
Eps kirjutas:

Iseasi kas sellised traktorid suudavad seda kupatust ka halvemal pinnasel vedada tegu ju ainult tagaveoliste põkatsitega.Kuna ma ise olen traktori peal aastaid tagasi töödanud siis ma mäletan väga hästi kuidas tagaveolised traktorid olid hädas nats pehmema põllu peal 2 teljelise haagise vedamisega samas 4-veoga läks samast kohast ilusasti läbi.

Tõsisemalt rääkides, siis olen isegi näinud kuidas need ei suuda eriti läbida viletsamat pinnast jube sellepärast, et esirattad tahavad õhku tõusta :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline