tegeletakse KL-s. Ja tegelikult, ma arvan, et selline ettevõtmine (brigaadi loomine) oli ka põhjendatud ja tulemuslik.
Brigaad on pigem admin. ja juhtimise küsimus. Meie ju toodame reserviste, kes lähevad reservi rühmade-kompaniide kaupa. Kuhu neid hiljem pannakse, kas brigaadi alla, või üpksikute kompaniidesse, on tehniline küsimus.Kas surume edasi oma kitsa rahakotiga esimese, teise ja kolmanda brigaadi suunas (vt palja tilliga meeste arutelu ja Hurda originaalteksti) või lepime sellega, et rühmad-kompaniid ning palju efektiivsemad relvad kätte?.
[/quote][/quote]Minu näide Toyota meestele ei olnud seotud otseselt nende autodega, vaid asjaoluga, et väikeüksus varustatuna taoliste relvadega saab õigete asjaolude kokkulangemisel teha tuule alla tankidega vastasele. Nii Liibüas kui ka Toyota sõjas nägid liitlased vaeva taeva puhtaks hoidmisega ning relvastuse toomisega. Ma loodan väga, et ka meie puhul täidavad liitlased need kaks tingimust.
Jah, kõrbes ja õhuvaastase puudumisel. Oli küll näided, sama Liibüa sõda Chadis, kus prantsalsed päris edukalt põletasid palju liibüa tanke, sõites samade džiipidega+MILAN. Meil nii ei läheks. Need masinad on liiga havatavad, et nendega lahingusse minna (sama nagu tendiga UNIMOG-iga). Ka liitlaste "taeva puhtaks hoidmine" on küsitav