soesilm kirjutas:Kuulge hr Laal Malt, teilt küsiti otse: kas olete sõjas käinud või lihtsalt kõvatate.
Ja palun vastake ka minu küsimusele: miks huvitav küll, teid mõttelend just öösiti tabab. Kas kardate valitsust, kes päevasel ajal inimesi jälgib?
kallis SOESILM ( kas polpol agendinimi?

)
olen käinud sunniliselt, ja õnneks vähe
olen teises ajavööndiskui eesti , ja läbi teise arvuti IP siia. nii et rabage töötut tuttavat.
ei räägi seda mida ei tea, ja millesse ei usu, pajatan vaid kogemusi ja järeldusi (muidugi võin eksida).
TEMPLIRÜÜTLITEST:
ehitasime surnuaia aeda ( minu arust puhas heidutav reklaam petmiseks, vana võte : a la president sõi supiköögis koos kodututega ja sarnast), .. rahvas ju kohe - oo kui tublid, s.t. toredad mehed, mõtelge vaid kui üllad... aga et kodutust likvideerida--- see pole tähtis, sest nad ise süüdi , et on lollid ja näit osa lasid petturitel end välja tõsta, kuna on lihtsameelsed ausad ullikesed....
täpsustavad küsimused templitele ja SOESILMALE:
1: kui palju ehitati siis jm-s ja palju aega läks ( panite igaüks 1 kivi või sülge tsemendi vahele?)
2. mis väljaminekud ajas ja rahas ( bensu ja autod maksab osadel nagunii maksumaksja)
3. miks näit mitte lasteaia vundamenti vaid
surnuaeda ehitasite
4. mida veel olete teinud rahvale , peale selle pisku, mida meedialle söötsite
5. 6. 7. .. jne tahaksid vist paljud veel küsida
Kohustuslik peaks olema riigiteenistujatel oma CV-s märkida kõik organisatsioonid, ühingud kuhu nad kuuluvad.