Templirüütlid juhivad kaitseväge

Suletud
Kasutaja avatar
hummel
Liige
Kontakt:

Re: Templirüütlid juhivad kaitseväge

Postitus Postitas hummel »

selliste avalduste tegijad (nii isand hummel kui viidatud seelikukandjast "ohvitser") peaksid koos sellega esitama oma CV-d. saaksime me ka natuke naerda...
Isand OnuEnn ei ole esialgu foorumis mitte keegi, et talle esitada kellegi CV-sid ja ma ei oleks üldse kindel, kes siin seelikukandjaks kvalifitseeruks.
Kel pole aga midagi konstruktiivset või arutlevat lisada või siis ei mõista muud, kui vastuseks delfi stiilis "vaimukusi" lahmida, võiks foorumis surfates näpud klahvidest eemale hoida!
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

hummel kirjutas:PS. Enne uusi liitlaskohtumisi on selline komme, et ettevalmistuse käigus esitatakse üldjuhul vastaspoolele teadmiseks ametniku/vormikandja CV.
Üks ohvitser, kes teenis Afganistanis, rääkis, et tal sattus elu hetk, kui pidi vastavalt esitama mingile liitlaste tegelinskile Aaviksoo CV. Teisel osapoolel oli lugedes ikka karp lahti jäänud: "Selline isik on Teil kaitseminister???" :shock:
:D
No jaga siis oma lõputuid tarkuseterasid ja tee selgeks, mida naljakat/ebaväärikat sealt leida võib....??
CV

Sünniaeg ja -koht: 11. jaanuar 1954, Tartu

Haridus:
1981 Füüsika-matemaatika kandidaat, TA Füüsika Instituut
1976 Tartu Riiklik Ülikooli füüsika-keemiateaduskonna füüsika osakonna teoreetilise füüsika eriala cum laude
1971 Tartu 2. keskkool

Teenistuskäik:
alates 6.04.2011 haridus- ja teadusminister
2011 Riigikogu XII koosseisu liige
2007 – 2011 kaitseminister
2007 Riigikogu XI koosseisu liige
2003 – 2007 Tartu Ülikooli rektor
1998 – 2003 Tartu Ülikooli rektor
1996 – 1998 Tartu Ülikooli eksperimentaalfüüsika ja tehnoloogia instituudi juhataja
1995 – 1996 haridusminister
1995 – 1995 kultuuri-ja haridusminister
1992 – 1995 Tartu Ülikooli esimene prorektor
1992 – tänaseni Tartu Ülikooli optika ja spektroskoopia professor
1976 -1992 TA Füüsika Instituudi noorem-, vanem- ja juhtteadur

Erakondlik kuuluvus: Isamaa ja Res Publica Liit

Võõrkeeled: inglise, vene, saksa, prantsuse (rahuldav) ja hispaania (algeline)
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Noh, eks esmapilgul võib mingi tundmatu ülikooli rektori kaitseministriks panek küll veidi imestust tekitada, eriti näiteks jänkidele kelledel nii Gates kui Panetta olid mõlemad eelnevalt olnud CIA juhid. Muidu pole Aaviksoo CV kohta nagu midagi halba öelda.
tommy
Liige
Kontakt:

Poti soldat kirjutas:Noh, eks esmapilgul võib mingi tundmatu ülikooli rektori kaitseministriks panek küll veidi imestust tekitada, eriti näiteks jänkidele kelledel nii Gates kui Panetta olid mõlemad eelnevalt olnud CIA juhid. Muidu pole Aaviksoo CV kohta nagu midagi halba öelda.
Ärikad ja advokaadid on jänkimaal muidugi tegijad...Don Rumsfeld või Bill Cohen.... :roll:
See selleks.
Aaviksoo on muidugi omapärane natuur.
(edasi minu subjektiivne arvamus)
Haritud ja intelligentse inimesena peab ta enamasti suhtlema endast rumalamatega.
Vahel annab ta seda oma vestluspartneritele tunda. Tahtmatult küll.
Mitte kõigile see ei meeldi... :)

Aga iga suvalise unteri koht pole siin ilkuda.
Eriti, kui ise ei suuda enda CV-sse kärbsemustagi, võrreldes teisega, kirja panna...
OnuEnn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OnuEnn »

seda minagi, et proled ilguvad haritud ja tegusa CV üle...
Kasutaja avatar
hummel
Liige
Kontakt:

Minu point ei olnud mitte loomulikult Aaviksood mustata, vaid vastupidi. Ei saa aru, kuidas seda siin nii teistpidi mõistetakse? Kas mõni Afgaanis teeniv erudeeritud liitlasvägede kindral vms hakkaks tõesti halvustavas mõttes sellist küsimust väljendama? Lugege palun postituse sisu ikka mõttega ka, austatud kaasfoorumlased! Halloo!
Kui see igasugu kraadidest ja kuuluvustest paks nimekiri ette pandi, oli teisele poolele väike üllatus, et üks nii haritud ja laia haardega isik võiks olla poliitik ja minister. Eriti veel väikeriigis. :)

Samas olla olnud ka suht teistpidine tunne, kui tuli edastada mõne vanemohvitseri CV.

Et sellised mured ja rõõmud oma inimeste üle.
tommy
Liige
Kontakt:

hummel kirjutas:Minu point ei olnud mitte loomulikult Aaviksood mustata, vaid vastupidi. Ei saa aru, kuidas seda siin nii teistpidi mõistetakse?.
Sel juhul, sorry.

Kuid just nii teistpidi mõistsid seda ikka mitu inimest.
Äkki polnud sõnastus (ja emotikonide valik) ikkagi kõige õnnestunum...
malt laal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas malt laal »

soesilm kirjutas:Kuulge hr Laal Malt, teilt küsiti otse: kas olete sõjas käinud või lihtsalt kõvatate.
Ja palun vastake ka minu küsimusele: miks huvitav küll, teid mõttelend just öösiti tabab. Kas kardate valitsust, kes päevasel ajal inimesi jälgib?
kallis SOESILM ( kas polpol agendinimi? :) )
olen käinud sunniliselt, ja õnneks vähe
olen teises ajavööndiskui eesti , ja läbi teise arvuti IP siia. nii et rabage töötut tuttavat.

ei räägi seda mida ei tea, ja millesse ei usu, pajatan vaid kogemusi ja järeldusi (muidugi võin eksida).

TEMPLIRÜÜTLITEST:
ehitasime surnuaia aeda ( minu arust puhas heidutav reklaam petmiseks, vana võte : a la president sõi supiköögis koos kodututega ja sarnast), .. rahvas ju kohe - oo kui tublid, s.t. toredad mehed, mõtelge vaid kui üllad... aga et kodutust likvideerida--- see pole tähtis, sest nad ise süüdi , et on lollid ja näit osa lasid petturitel end välja tõsta, kuna on lihtsameelsed ausad ullikesed....

täpsustavad küsimused templitele ja SOESILMALE:
1: kui palju ehitati siis jm-s ja palju aega läks ( panite igaüks 1 kivi või sülge tsemendi vahele?)
2. mis väljaminekud ajas ja rahas ( bensu ja autod maksab osadel nagunii maksumaksja)
3. miks näit mitte lasteaia vundamenti vaid surnuaeda ehitasite
4. mida veel olete teinud rahvale , peale selle pisku, mida meedialle söötsite
5. 6. 7. .. jne tahaksid vist paljud veel küsida

Kohustuslik peaks olema riigiteenistujatel oma CV-s märkida kõik organisatsioonid, ühingud kuhu nad kuuluvad.
malt laal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas malt laal »

nt RIHO TERRAS
tema alustas elamist siin maailmas1992a-l.. ülejäänud salajane?
nii et uut CV-d eestis alustame 1992 -1967= ehk 25a-lt? kõik kes alla 25a ei omagi CV tööle saamisel?.......???

tuleb meelde rein langi cv kultuurimin lk-l:linnahalli asedirektor ja kõik
1. minu parandus tema tegeliku ametikoha nimetuse kohta wiki-s kustutati, kuna polnud minu viidet ametlikule EV-s avaldatud dokumendile, ja asendati LANGI CV-s märgitule !!! kui tõestusväärsele dokumendile

R Lang oli Vladimir-Ilits-Lenini nim Kultuuri- ja Spordipalee direktori asetäitja (mitte asedirektor) poliititalal ehk asutuse nn politruk. -- kes vaidleb vastu, kaevake kohtusse ..
mx77
Liige

Postitus Postitas mx77 »

Huvitav, kas Aaviksoo on ka nüüd siin foorumis pühakuks kuulutataud?
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

malt laal kirjutas: olen teises ajavööndiskui eesti , ja läbi teise arvuti IP siia. nii et rabage töötut tuttavat.
Hm, teine ajavöönd on millegipärast pärit Elioni internetiteenuse tagant. Kõik Sinu postitused on tehtud dünaamilistelt aadressidelt, mis pärinevad Elioni võrgust...
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

"... läbi teise arvuti IP ..." võibki tähendada teises ajavööndis viibimist. Kuigi veider on sellist vaeva näha foorumi pärast.
Samas, võibolla on olemas mingi teenus, mis seda teeb.
Kasutaja avatar
hummel
Liige
Kontakt:

Eriliseks andmiseks siin ikka minemas.
Ok, Aaviksoo oli vahepeal kaitseminister, aga ei tea, mis hr Lang siia nüüd veel puutub? :lol:
Mul isiklikult on suht savi, mis seal KulMin kontorites ja tearites hetkel toimub, kuigi noh jah finantsasjades peaks kord majas olema?

Muidu minu eelnevate postituste eesmärk oligi juhtida tähelepanu asjaolule, et juhtivate riigiteenistujate CV-des peaksid siiski olema märgitud kõik organisatsioonid, kuhu nad hetkel kuuluvad. Samuti, kui on avalikud meil palgaandmed jms mitte AK-ks tunnistatu.
Iseasi, kas selline organisatsioon nagu need tembeldajad, on üldse Eestis või kusiganes registreeritud ja mis nime all?

Pikem CV teeb juhtival kohal töötavale inimesele ainult au ja kui on midagi kiivalt varjata, ei ole asi päris normaalne. Samas ei pea otseselt vajalikuks mingite vanade ametite avaldamist, kui need ei mõjuta teenistust. Teisest küljest... kui amet ei riku meest, siis milles probleem? Igaüks on kunagi kuskilt alustanud ja eks ajad on olnud meil erinevad.

Ja juhiks jätkuvalt tähelepanu, et iga asjalik tegevväelaest vanemohvitser või ka staažikam vanemallohvitser peaks hoolitsema oma silmaringi laiendamise eest ja omama lisaks tööle miskit ühiskondliku alatooniga hobi või vabaaja tegevust.
alban
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alban »

hummel kirjutas:Iseasi, kas selline organisatsioon nagu need tembeldajad, on üldse Eestis või kusiganes registreeritud ja mis nime all?
Dziisus! Sellest on juba 100 korda selles teemas räägitud. Ega 101. kord vist liiga ei tee. Aga ilmselt mõned ei suuda ikka uskuda, et selline organisatsioon olemas on ja täitsa registreeritud vormis tegutseb. Katsuge üle saada, et on olemas organisatsioone mis oma olemasolust üleliia ei räägi. Samuti leppige sellega, et teid valitsevad juudid, vabamüürlased, templirüütlid, massoonid ja muud vandenõulased, mida iganes te teete või teha tahate te seda teha ei saa, sest nad ei lase teil seda teha :D

MTÜ OSMTH
Registrikood 80181464
Kasutaja avatar
soesilm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soesilm »

Hr Malt Laal
Mina ei kuulu Templirüütlite hulka. Mina ei tea selle aia ehitamisest midagi.
Mida tähendab:
nii et rabage töötut tuttavat.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline