O: kaasaegseid puidust laskemoonakaste

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

O: kaasaegseid puidust laskemoonakaste

Postitus Postitas gnadenlose »

Pilte ei oska kuidagi leida guugeldades, kuna ei tea täpselt, mis moona kastidest unistan, aga mälu järgi muude kirjade seas esineb kastil kiri "parabellum". Kastid kahes mõõdus, üks enam-vähem ruut pealt vaadates, teine ristkülik. Värvimata hele puit, vist mingid sangad otstes. KV ja KL inimesed hammustavad mu piduse kirjelduse järgi vast läbi. Paha ei teeks omastada neid ca. 10 tk.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Hellboy
Liige
Kontakt:

Re: O: kaasaegseid puidust laskemoonakaste

Postitus Postitas Hellboy »

Õhtut. Kas mõtled selliseid:
002.JPG
001.JPG
Minu keldris vedeleval on sellised mõõdud: pikkus 34cm, laius 23,5cm ja kõrgus 21cm. Kahjuks kirja "parabellum" puudub aga see eest on igasuguseid muid kirjasi iga külje peal. Sisse mahub 2000 padrunit kaliibriga 5,56x45.
Tõusin põrgust- kättemaksuks
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Mulle kuidagi tundub, et pildil olev on väiksem kui need, mida ma mõnel pool olen trehvanud nägema.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Hellboy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hellboy »

Eks neid ole igas suuruses. Reedel saab täpsemalt vastata siis saan sõjakoolist mõningad juurde, eks näib mis mõõdust tuud on.
Tõusin põrgust- kättemaksuks
Kasutaja avatar
matu
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas matu »

Oled juba saanud omale need kastid? Mul garaazis vedeleb neid igas mõõdus, ruudu kujulised on 7.62 ja ristküliku kujuline on 12.7 kast, kus sees on kaks 12.7 tsinki ja kõige väiksemad on 5.56 kastid. Võimalik, et liigub veel mingisuguseid, sest ma nagu ei mäleta, et kusagil peal oleks kirjutatud parabellum, aga vblla ma lihtsalt pole tähelepannud. Kogused saan esmaspäeval siia panna, sest peast ei mäleta ja enne ei jõua kuidagi koju ka. 8)
Kasutaja avatar
matu
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas matu »

matu kirjutas:Oled juba saanud omale need kastid? Mul garaazis vedeleb neid igas mõõdus, ruudu kujulised on 7.62 ja ristküliku kujuline on 12.7 kast, kus sees on kaks 12.7 tsinki ja kõige väiksemad on 5.56 kastid. Võimalik, et liigub veel mingisuguseid, sest ma nagu ei mäleta, et kusagil peal oleks kirjutatud parabellum, aga vblla ma lihtsalt pole tähelepannud. Kogused saan esmaspäeval siia panna, sest peast ei mäleta ja enne ei jõua kuidagi koju ka. 8)
Panin peast väheke puusse, lähemal vaatlusel selgus, et ruudus on kaks tsinki 12,7 ja ristkülikus on hoopis 7,62 ja on ka veel üks ristkülik kus on siis 12.7 sees ja kui ma õigesti mäletan, siis lahtiselt.
http://public.fotki.com/mats26/kastid/ - siin on väike valik mis mul pakkuda on 8) ja ehk tulevikus vajadusel saaks juurdegi.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

matu kirjutas:väike valik mis mul pakkuda
PS!
Гив Ми Мани
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist