O: kaasaegseid puidust laskemoonakaste
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
O: kaasaegseid puidust laskemoonakaste
Pilte ei oska kuidagi leida guugeldades, kuna ei tea täpselt, mis moona kastidest unistan, aga mälu järgi muude kirjade seas esineb kastil kiri "parabellum". Kastid kahes mõõdus, üks enam-vähem ruut pealt vaadates, teine ristkülik. Värvimata hele puit, vist mingid sangad otstes. KV ja KL inimesed hammustavad mu piduse kirjelduse järgi vast läbi. Paha ei teeks omastada neid ca. 10 tk.
Гив Ми Мани
Re: O: kaasaegseid puidust laskemoonakaste
Õhtut. Kas mõtled selliseid:
Minu keldris vedeleval on sellised mõõdud: pikkus 34cm, laius 23,5cm ja kõrgus 21cm. Kahjuks kirja "parabellum" puudub aga see eest on igasuguseid muid kirjasi iga külje peal. Sisse mahub 2000 padrunit kaliibriga 5,56x45.
Minu keldris vedeleval on sellised mõõdud: pikkus 34cm, laius 23,5cm ja kõrgus 21cm. Kahjuks kirja "parabellum" puudub aga see eest on igasuguseid muid kirjasi iga külje peal. Sisse mahub 2000 padrunit kaliibriga 5,56x45.
Tõusin põrgust- kättemaksuks
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Mulle kuidagi tundub, et pildil olev on väiksem kui need, mida ma mõnel pool olen trehvanud nägema.
Гив Ми Мани
Eks neid ole igas suuruses. Reedel saab täpsemalt vastata siis saan sõjakoolist mõningad juurde, eks näib mis mõõdust tuud on.
Tõusin põrgust- kättemaksuks
Oled juba saanud omale need kastid? Mul garaazis vedeleb neid igas mõõdus, ruudu kujulised on 7.62 ja ristküliku kujuline on 12.7 kast, kus sees on kaks 12.7 tsinki ja kõige väiksemad on 5.56 kastid. Võimalik, et liigub veel mingisuguseid, sest ma nagu ei mäleta, et kusagil peal oleks kirjutatud parabellum, aga vblla ma lihtsalt pole tähelepannud. Kogused saan esmaspäeval siia panna, sest peast ei mäleta ja enne ei jõua kuidagi koju ka. 
Panin peast väheke puusse, lähemal vaatlusel selgus, et ruudus on kaks tsinki 12,7 ja ristkülikus on hoopis 7,62 ja on ka veel üks ristkülik kus on siis 12.7 sees ja kui ma õigesti mäletan, siis lahtiselt.matu kirjutas:Oled juba saanud omale need kastid? Mul garaazis vedeleb neid igas mõõdus, ruudu kujulised on 7.62 ja ristküliku kujuline on 12.7 kast, kus sees on kaks 12.7 tsinki ja kõige väiksemad on 5.56 kastid. Võimalik, et liigub veel mingisuguseid, sest ma nagu ei mäleta, et kusagil peal oleks kirjutatud parabellum, aga vblla ma lihtsalt pole tähelepannud. Kogused saan esmaspäeval siia panna, sest peast ei mäleta ja enne ei jõua kuidagi koju ka.
http://public.fotki.com/mats26/kastid/ - siin on väike valik mis mul pakkuda on
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
PS!matu kirjutas:väike valik mis mul pakkuda
Гив Ми Мани
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline