Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas Manurhin »

Pärtel kirjutas:sellesse ärevasse päeva musta huumorit. vaadake kaarti. mis on seal valesti st missugune riik on juba oma territooriumi vahepeal tagasi võtnud:

http://imgur.com/gallery/NPzK81w
Imelik, uudistes pole Tšehhi ja Slovakkia taasühinemisest ridagi. :scratch:
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
alban
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alban »

Lupus kirjutas:Lääne demokraatia on muutunud nii mannetuks ja elujõuetuks , et paha hakkab. Ida demokraatia on sihikindel ja valmis tegutsema .
Idas ei ole demokraatia. Idas on värdjalik etendus demokraatiast, mis on tegelikult oma sisult autokraatia. Palun autokraatiat demokraatiaga mitte segamini ajada.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Lupus kirjutas:Lääne demokraatia on muutunud nii mannetuks ja elujõuetuks , et paha hakkab. Ida demokraatia on sihikindel ja valmis tegutsema .
Lääne euroopa maad võiks oma armeed laiali saata ja asi mutt .
Mis see ida demokraatia on? Minu meelest on demokraatia idapiiri taga samasugune sõnakõlks, kui see, et praegu tegutsevad vabastajad kõigiti rahvusvahelise õiguse järgi.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Huvitav, kas tatarlaste TV keerati kinni? Lõigati nagu noaga läbi ja praegu on silt tehnilistest raskustest...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Postitus Postitas Kulibin »

* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
smr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas smr »

Pärtel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Pärtel »

Obama otse cnn-s ei öelnud midagi erilist. ainult diplomaatia blää-blää. ainus asi, mis asja imelikuks teeb on see, et Kerry läheb homme Kiievisse. mida seal arutatakse, seda me veel ei tea.
aest
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aest »

Kas Merkeli tegevust käsitledes ei saa seda nimetada kaudseks püüdeks pesta puhtaks Sudeedimaa okupeerimispatust rahvuskaaslane Adolf Hitler?
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

ukraina tankid http://www.dailymail.co.uk/news/article ... alate.html
Ma olen neid pilte juba kusagil näinud, on see koht tõesti Ukraina ?
Milline varandus vedeleb, puha korralikud korpused ja aktiivsoomus küljes.
Tooge mõned minu hoovi, paari päeva pärast sõidavad.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Mingit tegevust NATO siiski üritab imiteerida:
NATO teatas, et peab homme erakorralise kohtumise, kuna Poola nõudis artikkel 4 kohaldamist. NATO liikmesriikide esindajad kohtuvad ka, et arutada ohtu Ukrainale ja võimalikku ohtu ümberkaudsetele NATO liikmesriikidele.
Kuigi tegelikult peaks juba praegu Mustas ja Balti meres Vene laevade lähedal mõni periskoop aeg-ajalt veepinnale kerkima. Nagu siit teemast juba korduvalt läbi käinud on, laamendab Putja senikaua kui tal laamendada lastakse. Ehk tahabki teoks teha selle, mis Stalinil 1941. aastal tegemata jäi ja ühel hetkel pole jänkidel muud teha, kui olla "sügavalt mures" vahepeal La Manche'i ääres kohad sisse võtnud Vene tankide pärast.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
man21
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas man21 »

http://gordonua.com/news/worldnews/Amer ... 12543.html

selline siis uudis, kui on teile uudis muidugi...
Ela täiel rinnal ja kui kord kooled, siis ära kahetse elatud elu!
Kasutaja avatar
Actual
Liige

Postitus Postitas Actual »

Kilo Tango kirjutas:Huvitav, et 2 tüüpi on viimasel ajal foorumis vaiki olnud - rbl ja actual. Tea, kas said bänni?
Huvitav, mida mulle ette heidetakse, oma arust olen kõik oma seisukohad kenasti argumenteerinud aga vastuseks tuleb ainult sildistamist. Kuigi ka see sildistamine on omaette huvitav, isegi ministrite tasandil tegeletakse sildistamisega - et, kes avaldavad arvamust ja see arvamus ei kattu hüsteerilise valitsuse (peamiselt IRL vorbib agendat rohkem, kui seda lugeda jõuab :lol: ) seisukohaga, need isikud on mõjuagendid ja vaat et riigireeturid, seda siis arvamus ja sõnavabaduse kontekstis. Ja kõige kurvem, et ka IRL-i kisakõride jutus ei ole ju üldse argumente vaid rämedalt meedia üle külvatud oma hüsteerilis-propagandistlikute seisukohtadega. Kohati jääb lausa mulje, et Venemaa ei sebi mitte Ukrainas vaid kuskil Eestis.
Eriti groteskne paistab see hüsteeria Eesti eelnevate otsuste valguses, võtame või agressiooni Iraagi vastu. Ei mäleta mingeid siseheitlusi teemal, kas sõjaline agressioon suveräänse riigi vastu, välja mõeldud põhjustel on põhjendatud, õige, õiglane, kooskõlas rahvusvahelise õigusega, et kas sõjaline sekkumine Iraaki säästab elusid ja toob rahu - lennati lihtsalt peale ja tagajärjeks Iraagis kaos siiani ja inimesi sureb vägivaldselt kümnetes siiamaani. Veel enamgi, USA poolt ettekirjutatud paberile pandi käsi alla enne, kui Eestil asjas mingi seiskohtki kujundatud oleks olnud ja parlament pidi asja tagantjärgi legaliseerima - kõrvaltvaadates klassikalise marionettriigi käitumismaneer. Ma lihtsalt ei saa aru Eesti välispoliitilisest käitumismustrist, see ei toetu ei oma väärtustele, ega millelegi. Kõik see viitab sellele, et Eestil puudub sisuliselt oma välispoliitika täielikult, või teistpidi öeldes meie välispoliitika suurim kujundaja on Venemaa. Sisuliselt me ei kaalu ühegi otsuse puhul, kas see on Eesti huvides, või mis see pikemas perspektiivis meie sugusele väikeriigile tähendab, vaid kaalutakse suht primitiivselt, kas otsus on Venemaale kahjulik või kasulik - kuni selleni välja, et toetatakse kasvõi vanakurja ennast, kui see Venemaad suudaks õõnestada - mentaalselt ollakse Venemaa vangid, ja kui mentaalselt ollakse vangid on reaalsuse adumine võimatu. Kui reaalsuse adumine on vildakas, on ka tehtavad otsused vigased ja vigased otsused maksavad tulevikus vääramatult kätte.

Muus osas ei ole mul midagi oma varasematele kommentaaridele lisada. Kõik mu mainitu ju kehtib, ja sündmused ei ole mu arvamusi-ennustusi ümber lükanud. Lääne ja NATO kaardile panustamise suhtes olen ma olnud ülikriitiline, ja arvan, et Ukraina sündmustega saab mu veendumus ainult tuge juurde.

Muidu soovitaksin siiski erinevate arvamuste suhtes olla sallivamad, sest arvamuste mittemeeldimise pärast väljapraakimine ei saa olla kuidagi parem, vaid juhtub see, mida üks siin tabavalt Venemaa propaganda kohta rääkis, kus ise tootes omale sobivat agendat hakatakse seda väga sobilikku vastuvõetavat agendat ise uskuma, aga see viib paratamatult irdumiseni reaalsusest ja kahandab võimalikke valikuvariante. Mind tõsiselt üllatab, kui kiiresti minnakse leili ja kaine argumenteeritud mõtlemine kipub ikalduma.

EDIT: parandasin kirjavigu ja lauseehitust
Viimati muutis Actual, 03 Mär, 2014 21:55, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Mustas meres kindlasti on liikumist, mingis vanemas postis ma mainisin, et rahuajal saab US NAVY tegemisi natuke monitoorida.
Juba mitu päeva ei saa. Järelikult midagi toimetab. STRATFOR ei anna kah infi, kui siis ainult seda mis enne 27. kuupäeva.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Õnneks siiski krimmi-tatarlaste TV jätkab peale pausi saateid...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
mart69x
Liige

Postitus Postitas mart69x »

Obama on varem olnud turbanite maal alati väga kiire kõiki sõjaga ähvardama, aga praegu imeb näppu ja räägib ainult mingitest majandussanktsioonidest ja hukkamõistust.

See, et kogu möll hakkas "õppusest" mis Putini sõnul pidigi olema ainult ette planeeritud õppus siis peaks Eesti iga kord kui Venemaa piiri läheduses õppusi korraldab mobilisatsiooni välja kuulutama. Kuperjanovi võrkaiad sõidetaks BTRidega ennem maha kui üldse mingi välisriik suudaks midagi arutada või mingi noodi esitada. Reaalselt oldaks 2 tunniga värava taga.
Tänane kord sisuliselt tähendab seda, et riik võib otsustada, et kõik elanikkonnast peavad tõestama, et nad ei ole rasedad ja rasedustest selleks ei kõlba, samas kõlbab ostutsekk 5 kuud tagasi ostetud kondoomile.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline