denis23 kirjutas:Ma ütleksin, et mitte "terav kommentaar" aga asjad on suhteliselt oma nimedega nimetatud - kui keegi näeb välja nagu nats, räägib nagu nats ning käitub kui nats , siis ta ongi nats.
Ja Svoboda ja Parem Sektor ongi natsid.
Eks venelaste endi fashism sünnitab nii mõndagi. Vägivald sünnitab vägivalda.
Avatar kirjutas:denis23 kirjutas:Lihtsalt mõtlemisaineks.
Just-just, ilma sinu selgitavate kommentaarideta käib keskmisele foorumi lugejale videomaterjalist aru saamine üle jõu. Ole sa terve aitamast.
Irw ja orw, naelapea pihta

Ta paistab selline olemagi, et on tema arvamus, see on ainuõige ja püha. Teised on lollid kõik, mõelda keegi ei oska. Pmst võiks teda veidi Ansipiga võrrelda. Tollel on sama probleem. On Ansipi arvamus ja kõik teised on lollid.
Svejk kirjutas:Teema ujub ikka väga pervest perveni..
Leidsin sellise südantsoojendava uudisnupu Lääne- Ukrainast:
http://glavnoe.ua/news/n170053
Ehk et vene kaupu on asutud boikoteerima ja Ukraina ja lääne tavaariga asendama.
Ja nüüd teen pattu isegi (siit edasi võib tõsta uude teemasse näit. "Kuidas aidata Ukrainat" vms.)
Linki ei saa kahjuks panna, kuna ise ei ole FB`s kuid sõbrannat nägin laikivat mingisugust kommuuni a la ostame Ukraina tooteid.
Isiklikult promoksin väga Ukraina majoneesi ja erinevaid kastmeid valmistavat Chumak nimelist tootemärki - võrreldes meie kohalikega on Chumaki majoneesis kasutatud rapsiõli asemel kvaliteetsemat õli ja see on tõesti (minu meelest) palju maitsvam, samuti tuleb Ukrainast väga head õlut. Kirjasõber Ukrainast soovitas oma lemmikut "Rogan i nimelist toodet, kuid seda pole ma kahjuks Eestis lettidel märganud. Juba aastaid ei osta enam rapsiõli, vaid päevalille- ja oliivõli, nüüd märkasin ehmatusega, et olen ostnud vene oma - Ukraina oma on muideks Oilio märgi all müüdav soodne päevalilleõli.
Ja lõpetuseks Ukraina Pekk. Kes proovib, see juurde soovib! Head isu ja Ukraina toetamist kõigile

Ma olen juba paar kuud poest ostes jälginud silte et ma ei satuks ostma enam Vene kraami. Ei ole mõtet paaria riiki toetada.
Kapten Trumm kirjutas:Vahekokkuvõte tänahommikuse seisuga (nii öelda Strategische Morgenmeldung):
6. Eesti poliitikud käitusid ootuspäraselt tavalise ignorantsi tasemel - kui paistab midagi ebameeldivat, siis pisenda seda ja tee seda olematuks.
7. Reformierakonna tegevus ja selle ajastus on lausa halva lõhnaga.
Seda reformierakonna asja ma olen ise ka mõelnud. Oli siin mingi intervjuu kus Paeti käest küsisti arvamust Krimmi sündmuste kohta. Paeti vastas nagu oskas, ta tundub üldse ausam mees olema. Aga tagaplaanil oli herr Ansip, kes niheles ja kel oli ilmselge halvustav nägu peas. Näoilme oli ikka väga kahtlane sel vennikesel, nagu ei oleks nõus Paeti vastusega. Lisaks veel see teema et Savisaar pole enam nii sõber moskvas. Ansip ei ole peale pronksööd eriti millegagi enam hakkama saanud. Seemneid sõid vahepeal. Aga see oli teine teema.