Ma vaidleks vastu liitlastel on piisavalt muud sõjatehnikat samuti ning sõduritest ka puudu ei tule selle rehepapi loogika järgi ei pea me üldse kaitseväkke panustama. Mis siis saab kui liitlastel endal ükspäev sellised probleemid(majanduslikud),et ei suudeta meil enam panustada kas siis anname Venemaale vastupanuta alla?A4 kirjutas:Nagu ma korduvalt olen varasematel aastatel selleteemalistes postitustes ennustanud, ei peaks me tõmblema oma „kodumaisest“ hävituslennuväest onaneerimisega, kuna liitlased tagavad meile praktiliselt tasuta kogu selle võime, kui tarvis on. Tore näha, et ennustused täituvad – kriis tegelikult ju Baltimaid otseselt ei puudutagi, keegi Balti riikide isegi ei ähvarda jne, vaid kriis toimub ühes mitte-NATO riigis Baltikumist üsna kaugel, aga juba pakutakse meie õhuruumi nii palju täiendavaid lennuvahendeid, et need ei mahu siia kõik korralikult äragi. Mis näitab, et NATO toimib endiselt väga hästi nii teoorias kui praktikas. Kujutate veel ette, mis siin siis toimuma hakkab, kui Putin tõesti peaks Balti riigid otseselt „sihikule“ võtma? Eriti groteskne on sellises olukorras endiselt näha, kuidas mõned kaasfoorumlased endiselt arvavad, et „uues olukorras“ peaksime eriti ruttu hakkama omale hävitajaid seotama.
Küsin veelkord – MILLEKS? Kas selleks, et paari hävituslennuki nimel laostada kogu ülejäänud kaitsevägi? Et arendada välja võime, mis liitlastel on olemas koguses ja kvaliteedis, kuhu me niikuinii kunagi ei jõuaks. Kas selleks, et nina verest väljas saada lendama siin 4-8 sinimustvalget hävituslennukit, kuigi isegi pimedale peaks selge olema, et liitlaslennukite kohalolek omab võrreldamatult paremat sõjalist kvaliteeti + olulist heidutusefekti, mis tõstab igasuguse ründevõimaluse võrreldamatult kõrgemale?
Kriis Baltimaid ei puuduta?!?!? Putin räuskab,et kaitseme venelasi taastame tsaaririigi ning me ei peaks sellest välja tegema ma ei saa aru millal siis üldse reageerida?