Mis Ukrainas toimub? vol.2

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
atnekas
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2

Postitus Postitas atnekas »

DidiOriol kirjutas:Kui üle suure venemaa sõjamehi UKR jõuab ja seal otsa saavad siis kas hukkunud sõdurite vanemad ei hakka lärmi tõstma?? Leinavate vanemate ja abikaasade viha valitsuse ja sõja vastu peaks ometi kuskil otsast kuuldavaks tulema ja sisemisi pigeid venemaal tekitama.Seda keeruline kinni mätsida ja öelda et meie pole käinu..pole teinud :?
Seda vkontakte profiili ja seal olevaid viimase kahe tunni postitusi lugedes tekkis mõte, et.... kui ajateenijad sedasi tapalavale saadetakse, siis on see Putja jaoks viitsütikuga ebamugavus. Mingi hetk saab see joovastus venemaal otsa. Julgen pakkuda, et sanktsioonide algus (7. august) + ca 90 päeva.

Saame näha, mis 7. Novembril venemaal toimub. Ma ei usu, et eufooriat siis enam on ja Putler peab hakkama igasugu jamaga tegelema... või siis korraldam veel suurema jama, mis varjtuaks eelnenu - sõda mitme naabriga?
Viimati muutis atnekas, 21 Aug, 2014 22:17, muudetud 1 kord kokku.
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

Avatar kirjutas: Ma ei tea, kas Semeni jutt 100% tõsi, kuigi üldiselt tundub ta olema mees, kes ei kipu valetama. Nii ehk naa Semeni 2 + 2 + 2 ja siis videos Ilovaiski all olevad 2 "kaaperdatud ukrainlaste tanki" võivad olla niivõrd seotud, et need kaks videos olevat võivad (!) olla separatistide tankid, mis ukrainlaste vastu lahingus osalesid ja oma jõul Ilovaiskist minema pääsesid. Sõltumata sellest ka ülejäänuid 2 + 2 -e üldse oli. Nendest üks tõenäoliselt on kuulunud varem Ukraina armeele (T64), aga kaaperdamine on toimunud varem ja teise kohas (Lugansk?, D?).
Jah, loomulikult on see video separatistide propa ja udu.

Sul on õigus!!! Eilses sepade päevaraamatus oli juttu 2-st pihtasaanud tankist mis siiski läksid omal jõul tagasi tagalasse-
3-27, Сводка от отряда спецназа «Оплот».
"Итоги сегодняшнего дня.
Планировалось наступление на позиции, недавно занятые карателями, севернее Иловайска.
Бои шли целый день, украинская армия хорошо окопалась, везде огневые точки, доты, окопы! С нашей стороны потерь нет, только подбитая техника, в 2 наших танка были попадания, но они на своем ходу вышли из боя и отправились прикрывать тыл! В общем, наступление на сегодня остановилось, ждем продолжения…
EDIT

Dnipropetrovskis võeti Lenini kuju maha.

https://twitter.com/NotMattBellamy/stat ... 2281275392

Mitmes see juba on augusti jooksul? Vähemalt 5-s!?
mt24
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mt24 »

ruger kirjutas:Vene "humanitaarkolonni" autojuhtidel on dessantvägede tätoveeringud. Pihkva ja Tuula diviiside omad. https://www.facebook.com/irakli.komaxid ... 7622584154
Kerige seda näoraamatu lehte alla ja vaadake seal pilti "humanitaarkonvoist" kus kamsade vagunid on punnis täis ja see "täis" on midagi kompaktset, kastide tagaosas. Aga peale nädalat aega jäntimist jõudsid ukraina piirile tühjad masinad, milledel kesmiselt koormaks paar 1-2 tonni tatrajahu/makarone ja lahtised katankast "patsid" haagiste põrandal vedelemas. Ehk siis nüüd on ju puust ja punaseks näide, et see kolonn pidi mängima sama rolli, nagu see shoigu juhitud "humanitaarkolonn" 1993. aastal Abhaasia "armeele", miile tulemusena vene eriteenistuste poolt palgatud toonased tarakaniväelased said relvi ja moona gruusia vägede edukaks ründamiseks. Ainult mastaap oli seekord kordades suurem.
Aga pole midagi - ei saanud selle "humanitaarkonvoiga", sai öösel tuimalt üle piiri sõites. Venemaa ju mitmekordistas augustis tarakanivägede varustamist üle vallutatud piirialade.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Kramatorsk2info foorumisse on tehtud teema "Patriotistlikud ja ausad uudistesaidid".
Seal hunnik ATO -ga seotud linke. Kes allikaid otsib, äkki leiab endale midagi uut.
http://kramatorsk2.info/forum/index.php?topic=192.0

Konkreetseid linke soovitama ei hakka. Niipalju ütlen, et sealne kasutaja Wostrabrama püsivalt kaldub hädaldama ja paanikat külvama. Kas teadlikult, või isikuomadused - ei tea.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kerige seda näoraamatu lehte alla ja vaadake seal pilti "humanitaarkonvoist" kus kamsade vagunid on punnis täis ja see "täis" on midagi kompaktset, kastide tagaosas.
Krt seda teab, see esimene pilt sealt on küll seda plaani, nagu oleks kesiselt pakendatud paletil kastid tenti kukkunud...aeg-ajalt kohtab meiegi teedel sedasorti haakeid. Viimasel ajal, tõsi küll, harvemini, sest poolitsad on hakanud koormakinnituse praktikale märksa suuremat rõhku panema.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
mt24
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mt24 »

Avatar kirjutas: ... Nendest üks tõenäoliselt on kuulunud varem Ukraina armeele (T64), aga kaaperdamine on toimunud varem ja teise kohas (Lugansk?, D?)...
Videos mainiti ka mokaotsast kohanime nimega Sjeverne, kuskohast paar nädalat tagasi taganesid läbi ukrainalste piiri ääres olnud väed. Võibolla seal siis jäigi mõni masin maha. Mäletan, et olid fotod sillalt alla libisenud ukraina T64st. Ja videos on tankil tõepoolest KOLM tumedat triipu kere esimesel soomusplaadil. Kolm triipu - ukraina jalaväe toetusmasin? Kas nii või?
Aga selle venemaalt saadud T72 juures läheb kehklevatel tegelastel valetamine sassi lihtsalt.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Avatar kirjutas:Kramatorsk2info foorumisse on tehtud teema "Patriotistlikud ja ausad uudistesaidid".
Seal hunnik ATO -ga seotud linke. Kes allikaid otsib, äkki leiab endale midagi uut.
http://kramatorsk2.info/forum/index.php?topic=192.0

Konkreetseid linke soovitama ei hakka. Niipalju ütlen, et sealne kasutaja Wostrabrama püsivalt kaldub hädaldama ja paanikat külvama. Kas teadlikult, või isikuomadused - ei tea.
Ma ei oleks nii kriitiline. Kui lugeda mõlema poole uudiseid ja "uudiseid" siis on selge, et U pool kaotab infosõjas täiega. Sepad raporteerivad igast haubitsalasust ja kleebivad sinna külge mingi vana video või pildi (võtame või selle Sinu toodud tankide juhtumi). Paanika ja hädaldamine on kerge tulema.... olen isegi selle õnge läinud.

Aga minu arvates peab lugema mõlema poole uudiseid.... et kuskilt leida tõde.... peaaegu tõde.
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

Pataljon Azovi kirjeldus Ilovaiski lahingust
https://www.facebook.com/azov.batalion/ ... 61060367:0

Lühidalt mindi kergerelvastusega peale, kui operatsiooni lõpetamiseks lubatud suuremate torude ja soomukite toetust aga ei antud.
Lõpuks saadi kõvasti rappida (Pataljon Dnepr 20% isikkooseisu kaotusi) ja venelaste suuremate torude toega vasturünnakule vastu ei peetud ja tõmbuti tagasi.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

U väed sisenesid Illirya külla. See siis Luhansk - Krasnõi Luts maanteest loodes, Lutuhyne`st läänes. Tundub, et U-l on plaanis see Pervomaisk / Ilchevsk katel tõesti kotiks nüsida.

https://twitter.com/Ale4kko/status/502550580087492609
_Slava_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _Slava_ »

DidiOriol kirjutas:Kui üle suure venemaa sõjamehi UKR jõuab ja seal otsa saavad siis kas hukkunud sõdurite vanemad ei hakka lärmi tõstma?? Leinavate vanemate ja abikaasade viha valitsuse ja sõja vastu peaks ometi kuskil otsast kuuldavaks tulema ja sisemisi pigeid venemaal tekitama.Seda keeruline kinni mätsida ja öelda et meie pole käinu..pole teinud :?
Mis on 10-100-1000-10000 inimese lärm venemaa juhi vastu?
putja reiting on praega üle 80%.
Sellest 80-nest on 40-70 nõus sõjaks.
Selline pisike lärm kaob lihtsat ära.+ suur meedia kontroll venemaal.
Kuna nimi "Slava Ukraina" oli hõivatud juba aastal 2014, siis olen lihtsalt Slava
Liige

Postitus Postitas Avatar »

mt24 kirjutas:videos on tankil tõepoolest KOLM tumedat triipu kere esimesel soomusplaadil.
No ma ei tea - ma näen esisoomusel 2 -e triipu. Parempoolne alumine aktiivplokk on lihtsalt tumedam. Paremas pardas on aktiivplokkidel samuti 2 triipu. Vasakus pardas on triibujupid ainult ülemisel plokireal. Alumised plokid on läinud.
kuido20 kirjutas:Lõpuks saadi kõvasti rappida (Pataljon Dnepr 20% isikkooseisu kaotusi) ja venelaste suuremate torude toega vasturünnakule vastu ei peetud ja tõmbuti tagasi.
Dnepri 20% (9 meest > 2 tapetut ja 7 haavatut) kaotusi käib siis lahingus osalenud pataljoni "eraldiseisva roodu" kohta, mitte ei tähenda 20% kogu pataljonist.
Täna hommikuse seisuga oli selline info kaotustest Ilovaiskis:
Из 10 приданных от ВСУ БМП осталось 5 штук и те практически без боекомплекта.

Высокое качество и точность работы артиллеристов, это хорошая подмога, но плотность огня для поражения всех группировок противника не достаточна на этом направлении.

Также под Иловайск не были приданы ВСУ ни одной единицы танков, в то время как вчера террористы на трех или четырех танках пытались прорваться к террористам заблокированным в городе.

По мнению командиров, в Иловайске с ними воюют хорошо подготовленные отряды российских наемников, похоже, что из кадрового состава российской армии.

Все наши добровольческие батальоны милиции понесли больние потери.

"Донбасс" - 8 убитых, 12 раненых.

"Азов" за вчерашний день - 2 убитых и 7 раненных. Если считать с начала боев за Иловайск будет - 5 убитых и 11 раненных.

"Шахтерск" - 4 убитых и 16 раненных в том числе 2 тяжело.

"Днепр" - 2 убитых и 7 раненных.

Все потери "Азова", "Шахтерска" и "Днепра" понесены за последние дни во время операций по блокированию Иловайска, которая делалась в целях поддержать действия батальона "Донбасс" захватившего контроль над половиной города в ходе ночного штурма в ночь с понедельника на вторник.
.....
Итого под Иловайском погибло 16 из 64 бойцов или 25 % погибших бойцов спецбатальонов МВД и Нацгвардии за все время АТО.

Это показывает насколько ожесточенные бои идут там.
Viimati muutis Avatar, 22 Aug, 2014 0:09, muudetud 1 kord kokku.
võhik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võhik »

Mõned pildid siis eile U. jüudude poolt Luganski all kätte saadud BMD-2-st, dokumentidest jne. Pihkva dessantnikute meeskond olla põgenenud.

http://glavred.info/politika/na-donbass ... 88050.html

Kuskilt lugesin, et U. sai ka teise samasuguse masina seal kätte.
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Vitali Churkin surub Venemaa humanitaarabi konvoi jaoks ÜRO-s relvaruhu avaldust läbi.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

laikar kirjutas:Siin sama kolonn mingis teises kohas Kiievis
https://www.youtube.com/watch?v=vFmGZzNE4mM
No ega mis paraadi sa enam pead sõjaolukorras. Paraadi peavad ukrainlansed Kremli varemetel. Moskalid ei oskagi enda riigiga midagi peale hakata, tundub et Kiiev tõuseb taas tuhast varsti.
Mis puudutab Valgevenet, siis ega me ei tea ju tegeleikult mida arvab näiteks Poola Valgevene osalusest. Ja kindlasti suur kolhoosnik ise ka pelgab Putinit.

https://www.youtube.com/watch?v=vFmGZzN ... page#t=367 Mis krdi asjad need on? seal 6.11 peal
Merkel läheb UKR ja plaanib mh kohtuda Ida-ukraina esindajatega.
Plaanib kohtuda terroristidega? See kosmosemutt on ennast ikka väga ära joonud.
Üsna tõenäoliselt on USA käpp Ukraina "terrorismivastases sõjas" tuntavalt sees.
Mis siis sellest? Hakkasid hingepiinu tundma et Venemaalt tulnud sovjetinärud surma saavad?
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

http://www.inforesist.org/sekretnye-mat ... -v-ukraine
Hea TCN saade sellest kuidas toimub Venemaa poolt juhtimine.
Hästi on ära toodud ajalised momendid,kuidas separatistide hulgas on vähenenud kohalike osakaal ja kuidas neid asendatakse eriüksuslastega Venemaalt.
Hästi on ka kirjeldatud seda GRU-d.
Mulle meenub kokkupuude nende härradega laevastikus,sellised tagasihoidlikud ohvitserid olid.Üks kolmanda järgu kapten ja teine teise järgu kapten.
Kureerisid meie väeosa,mis tegeles ka selle Novaja Zemlja tuumapoligoniga.
Ühel päeval kargasid korrapidajaruumi,kus olin väeosa ohvitserist korrapidaja abiline.Olin just saatnud päevnikud garaazi mingit asja tooma,kui nigu maa alt minu ees seisid.Kusjuures nägin neid esimest korda vormis,tavaliselt jõlkusid staabis erariides.
Noh,eks ma siis viskasin kulpi,raporteerisin nagu kord ette nägi,kus korrapidaja on ja kes ma ise olen.
Nad aga sedasi kohe sõbralikult mulle,et vabalt ja hakkasid mind ees ja isanime pidi järgi teretama.
Venelastel see komme perekonnanime mitte kasutada aga,kui raporteerisin siis ütlesin oma ees ja perekonnanime,nii,et isanime olid nad mu toimikust vaadanud.See tegi muidugi valvsaks.
Istusid siis laua taha,lahkelt lubasid minulgi istet võtta ja hakkasid Eestist ja selle ajaloost rääkima.
Olin väeosa postiljon ja suhtlesin tihedalt meestega,eks selle pärast tahtsid vist koputajaks meelitada.
Saatsin nad delikaatselt kukele.Hiljem,kui koju hakkasin minema,väeosa kirjutaja kutsus mind enda juurde , pabereid üle andes mainis,et mul pole lootustki kunagi välismaale sõita.Küsimusele miks,ütles ta ,et mul mingi jama selle GRU-ga,olevat mingi resolutsiooni toimikusse pannud,et ebausaldatav kodanik ja salastatuse tõttu,millele meie väeosa oli allutatud,mind ei saa teise riiki lubada.
Aga rääkida oli nendega päris huvitav,polnud mingid kirvega vehkivad militsionäärid või kroonus nähtud pooletoobised ohvitserid,kes oma nina alt kaugemale ei näinud.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist