TUVASTADA tulirelv
Pesnud olen atsetooniga.Kui on porine siistuleb veega alguses puhtaks saada.Olen tähelepannud,et kuuma diiselküttega saab tunduvalt paremini kui külmaga ja soojaks saan ta nii,et lased kas keevitusega või lõkkes rauatuki punaseks (muidugi mitte selle mida tahad puhtaks saada, vaid ikka mingi muu nt,sõiduauto spiraal vedru)Ja viskad nafta sisse.Kui on olemas sepikoda siis sepa ääsi peal on parim kuumutada.Lahtise sodi võib ka ettevaatlikult terasharjaga eemaldada,peale seda aga juba pehme harjaga.
Muideks lahe foorum on see 

Tundmatu relv + vene vintpüss
Tere, ammusest ajast on juba olemas mingi automaadi sarnane relv, kas keegi teab mis maa relv ja mis ajal kasutati ?
Ning vene vintpüss, kas keegi oskab täpsemalt öelda mis on täielik nimi ja kas sellele istub otsa ka tikk (ma ise arvan) või käib seal noamoodi tääk !?
PS: Vene vindil on raua peal veel ka vene viisnurk !
pildid adressil....
... www.zone.ee/mapla/Militaar/
Ning vene vintpüss, kas keegi oskab täpsemalt öelda mis on täielik nimi ja kas sellele istub otsa ka tikk (ma ise arvan) või käib seal noamoodi tääk !?

PS: Vene vindil on raua peal veel ka vene viisnurk !
pildid adressil....
... www.zone.ee/mapla/Militaar/
-
- Liige
- Kontakt:
Kahel viimasel pildil olev relv meenutab kangesti Vene Mosin-Naganti. Tääk peaks talle ka jah otsa minema.
http://www.world.guns.ru/rifle/rfl03-e.htm
http://www.world.guns.ru/rifle/rfl03-e.htm
-
- Liige
- Kontakt:
fotod
Huvitav, huvitav, kuid mina neil kahel pildil ei näe kohe kuidagi (isegi pärast väga tähelepanelikku uurimist, kuna arvasin olevat ka peitepildi varianti) midagi vene vintpüssi sarnast, rääkimata juba automaadi sugemetega tulenuiast. Lihtsalt üks roostetanud Saksamaise (aga võib-olla ka mitte, sest markeeringuid pole näha) päritoluga karabiini Mod98k metallosa. Ja seegi mitte täielik (neid ja teisi detaile on puudu ning raud on tiba lühemaks tehtud, ju siis kellelegi on torujuppi koduses majapidamises vaja läinud).
Vabandage minu mühaklikkust ja talupoeglikku mõtlemist, kuid ehk annate juhiseid peitepildi lahendamiseks, sest kui ei küsi, siis võibki lolliks jääda.
Vabandage minu mühaklikkust ja talupoeglikku mõtlemist, kuid ehk annate juhiseid peitepildi lahendamiseks, sest kui ei küsi, siis võibki lolliks jääda.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Re: fotod
Automaati ei näinud ka mina... ja vene vindi pildid on vahepeal lihtsalt päkapikud ära viinud...hillart kirjutas:...

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Esimese ilmasõjaaegne vint?
Küsimus järgmine:Õnnestus mõni aasta tagasi välja tuuseldada üks karabiin.Igatpidi kinni roostetanud ja kaba murtud.Pikapeale sai kõik osad lahti krutitud ja ära puhastatud.Mark tuli ka välja-"STEYR M95".Guugeldades leidsin küll üles mudeli info ja pildid KUID leitud isendil on üks väike omapära.Nimelt kirp ei ole mitte toru küljes vaid asetseb metallvõru peal mis kogu relva puitosi ja toru koos hoiab.Kas on tegu mingi eriväljaandega või paraadrelvaga?Äkki oskab keegi antud relvast midagi täpsemalt pajatada!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist