TUVASTADA tulirelv

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
potentate
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas potentate »

ikka huvitab jah
... pesed lihtsalt mingi fairiga ?
fireman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fireman »

Pesnud olen atsetooniga.Kui on porine siistuleb veega alguses puhtaks saada.Olen tähelepannud,et kuuma diiselküttega saab tunduvalt paremini kui külmaga ja soojaks saan ta nii,et lased kas keevitusega või lõkkes rauatuki punaseks (muidugi mitte selle mida tahad puhtaks saada, vaid ikka mingi muu nt,sõiduauto spiraal vedru)Ja viskad nafta sisse.Kui on olemas sepikoda siis sepa ääsi peal on parim kuumutada.Lahtise sodi võib ka ettevaatlikult terasharjaga eemaldada,peale seda aga juba pehme harjaga.
Muideks lahe foorum on see :)
ggdag
Liige
Kontakt:

Tundmatu relv + vene vintpüss

Postitus Postitas ggdag »

Tere, ammusest ajast on juba olemas mingi automaadi sarnane relv, kas keegi teab mis maa relv ja mis ajal kasutati ?

Ning vene vintpüss, kas keegi oskab täpsemalt öelda mis on täielik nimi ja kas sellele istub otsa ka tikk (ma ise arvan) või käib seal noamoodi tääk !? :roll:

PS: Vene vindil on raua peal veel ka vene viisnurk !

pildid adressil....

... www.zone.ee/mapla/Militaar/
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Mina ausaltöelda piltidelt automaadi sarnast relva ei leidnud :(
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

saksa ja vene vint
Grenader88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Grenader88 »

Kahel viimasel pildil olev relv meenutab kangesti Vene Mosin-Naganti. Tääk peaks talle ka jah otsa minema.

http://www.world.guns.ru/rifle/rfl03-e.htm
ggdag
Liige
Kontakt:

:lol: Tänud....Aga kas kellelgi on aimu kus saaks originaal kaba jooniseid või suuremaid pilte kabast, kuna oleks vaja teha uus kaba ! :?
Grenader88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Grenader88 »

Endal sama mure, et oleks vaja SVT40le uus puitosa teha, aga jooniseid pole kuskil. Vähemalt siiamaani pole midagi asjalikku leidnud.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

fotod

Postitus Postitas hillart »

Huvitav, huvitav, kuid mina neil kahel pildil ei näe kohe kuidagi (isegi pärast väga tähelepanelikku uurimist, kuna arvasin olevat ka peitepildi varianti) midagi vene vintpüssi sarnast, rääkimata juba automaadi sugemetega tulenuiast. Lihtsalt üks roostetanud Saksamaise (aga võib-olla ka mitte, sest markeeringuid pole näha) päritoluga karabiini Mod98k metallosa. Ja seegi mitte täielik (neid ja teisi detaile on puudu ning raud on tiba lühemaks tehtud, ju siis kellelegi on torujuppi koduses majapidamises vaja läinud).
Vabandage minu mühaklikkust ja talupoeglikku mõtlemist, kuid ehk annate juhiseid peitepildi lahendamiseks, sest kui ei küsi, siis võibki lolliks jääda.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
propatria
Moderaator
Kontakt:

Re: fotod

Postitus Postitas propatria »

hillart kirjutas:...
Vabandage minu mühaklikkust ja talupoeglikku mõtlemist, kuid ehk annate juhiseid peitepildi lahendamiseks, sest kui ei küsi, siis võibki lolliks jääda.
Automaati ei näinud ka mina... ja vene vindi pildid on vahepeal lihtsalt päkapikud ära viinud... :cry:

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
ggdag
Liige
Kontakt:

Mul serveriga probleeme ja kahjuks on hetkel vene vindi pildid maas...ja tõesti ise sain targemaks (Minu lollus et kirjutasin automaat, aga oleksin pidanud ka ? lisama)

Aga ma loodan et varsti saan vindi pilid uuesti ülesse !

PS: Automaadi lolllus tuli sellest et olen veel koolikingadees..
ggdag
Liige
Kontakt:

Vene vindi pildid uuesti üleval ! :P
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Tegemist on Mosin tüüpi karabiiniga. Otsa käis tavaline neljakandiline tääk. Või sama kinnitusega noakujuline tääk.
Rudolph
Liige
Kontakt:

Esimese ilmasõjaaegne vint?

Postitus Postitas Rudolph »

Küsimus järgmine:Õnnestus mõni aasta tagasi välja tuuseldada üks karabiin.Igatpidi kinni roostetanud ja kaba murtud.Pikapeale sai kõik osad lahti krutitud ja ära puhastatud.Mark tuli ka välja-"STEYR M95".Guugeldades leidsin küll üles mudeli info ja pildid KUID leitud isendil on üks väike omapära.Nimelt kirp ei ole mitte toru küljes vaid asetseb metallvõru peal mis kogu relva puitosi ja toru koos hoiab.Kas on tegu mingi eriväljaandega või paraadrelvaga?Äkki oskab keegi antud relvast midagi täpsemalt pajatada!
Kasutaja avatar
Relvamees
Liige
Kontakt:

Mis relvadega tegu????

Postitus Postitas Relvamees »

Kas keegi oskab aidata??? millega tegu??

http://www.pilt.ee/view/734246/

TÄNUD ETTE!!!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline