Kurb, kuid ärge võtke ka kõiki ülalmainituid väga tõsiselt. Kui minu olukord võimaldab, püüan edaspidi selgitada mispärast sedasi.Nüüd siis mõned soovitused kuhu reaalselt haudadest teatada: Saksa Sõjahaudade Hooldeliidu volitatud esindaja Kasselist:Thomas Schock Kaalu,Veski talu 86103 Häädemeeste,Laiksaare Pärnu maakond. Teine variant: Riigi Muinsuskaitseamet Uus tn.18 Tallinn,Ilme Mäesalu. Kolmanda variandina on olemas siin foorumis Arnold samuti on olemas minu tagasihoidlik isik.
Välitöödest lahingupaikadel
-
- Liige
- Kontakt:
vdreving kirjutab:
Sry! Olin laisk ega viitsinud kogu nime välja kirjutada aga mõtlesin ikka Saksa Sõjahaudade Hooldeliitu. Aga I. Mäesalu on ametnik, kes jätab tihtipeale oma töö tegemata, seetõttu soovitaksin ikkagi alustada piirkonna muinsuskaitseinspektorist ja alles seejärel kõrgemale pööruda kui asja ei saa.Mitte kunagi,ega mitte kellelegi ei ole ma soovitanud Pärnus olevat Eesti Sõjahaudade Hooldeliitu,ega tee seda ka tulevikus.See oleks vaid info asjatu mahaviskamine.Kuna riigi rahaga ülalpeetav organisatsioon ei suuda ennast kuni käesoleva ajani korralikult juhtidagi,mingit informatsiooni välja ei anna,mis välitöid kergendaks ainult hädaldab ja haliseb siis on minul nendest oma arvamus ja sellest siis ka selline reaktsioon.
Eesti Sõjahaudade Hoolde Liit pole kunagi ise kaevamisega tegelenud vaid on vajadusel selle tellinud ja momendil on neil hulganisti siseprobleeme, mis kahjustab nende tegevust ja mainet.
Anton - horridoo!
Lugesin selle põneva stoori otsast lõpuni ja ei saa mainimata jätta seda Andrese ja Pearu stiilis kemplemist, mis Pearu poolt üsna Kallekulboklikuks kisub. Villedrevinglik kannatlik meel on igatahes kiiduväärne, et mitte öelda austusväärne. Soovin Sulle jõudu ja tulen klaasimuuseumi esimesel võimalusel külastama. Tel. nr on juba olemas
Tervitades,
Hillar Ümar
Savikaupade muuseum
Tervitades,
Hillar Ümar
Savikaupade muuseum
Lätlastelt siis väheke kadedust tekitavaid pilte.
http://www.kladoiskatel.care.lv/viewtopic.php?t=3447
http://www.kladoiskatel.care.lv/viewtopic.php?t=3447
Meeldiv meeldetuletus,olen aktiivne osaleja ja jälgin toimuvat,ootan huviga,endal ka mõned mõtted ellu viia,seda siis juba koos olles.vdreving kirjutas:Viimistlen siin ühte plaani hetkel jah.Praegu veel natuke vara teostama hakata,kuid varsti on õige aeg.Muidugi arutan tulijatega asjad veel privas eelnevalt läbi.
Lootus on petis,kes meid pidevalt tüssab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline