Ma vist nüüd saan ifarkti. Tule taevas appi ! Teil kodus kõigil on pesumasin ja kõik teavad, et seda vidinat ei saa paremaks leiutada. Saab vaid lisada neid AAA pluss kleepse ja vastavalt siis peseb sitemini.
Pistke omale guslasse see haige möla, et soomuskarp moraalselt vananeb. Niikaua kui pole leiutatud mitriilterast ja jõuvälju, käib Hardox ja Domex küll. Idanaaber pole isegi sellisteni jõudnud. Ja sanktsioonid purevad valusalt. Armata my ass...
Ja mis puudutab mil grade elektroonikat, siis IMHO on tegemist lihtsalt lollikindlas kestas thumb useritele suunatud tootega. (kasutajaliides peab vastama operaatori IQ tasemega min. 90)
Vabandust, kui keegi nüüd tundis ennast puudutanuna. Aga seesama kasutajagrupi IQ on relvaarendajate põhiline peavalupunkt.
Meil on nutikad sõdurid ja erinevalt idanaabrist, ei vaja me mingeid burjaate ja neile kohandatud tehnikat. Meie mehed on kõik bakalaureused äritehnoloogias.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma olen seda pikalt vaaginud ja nüüd siis otsustasin, et valan avalikus ruumis omale veidi tuhka pähe.
Nimelt olen siin foorumis aasinud vahest puht jonni pärast herr Trummi. Eks maailm ole pidevas muutumises ja meie koos sellega.
Ma vabandan ja see on siiras. Loodan mõistvat suhtumist, sest ilmselt suudame veel vajadose korral liigutada koostöös mägesid.
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.