Muidugi saan aru. Mis siis ikka.Charlemagne kirjutas:Lembetu, võta toonid madalamaks! Ei ole keegi sinu koer. Kui solvamised ei lõpe, peab midagi ette võtma. Sinu tõekspidamisi ei mõnita siin keegi, suhtu siis samasuguse respektiga teiste omadesse, kui ei taha, et solvavaid postitusi kustutama hakatakse või väike readonly tuleb. Katsu aru saada.
Minu tõekspidamisi on väikest viisi mõnitatud küll, näiteks maleva-filmi teemas. Ja osatanud oled ka sina ning jätnud enda leeri tehtud mõnitused tähelepanuta. Ei saa seda kuidagi eriliselt pahaks panna ning egas ma sellepärast viha ka ei pea, maksan sõnadega kätte ja unustan ära. Kuigi ma pole hillitsetud ja võltsvaga inimene, olen piinliku hoolega jälginud, et EV seaduse piiridest üle ei astuks.
Ma tean, et kadakasakstele ei meeldi kui eestlane peab oma esivanemate vannet olla"...üks süda ja üks hing kristlaste nime vastu" (mis ei tähenda, et vaherahu ei võiks olla). Mulle ei meeldinud jälle kolba-jutt. Militaarteemaga on selle saatusel sama vähe pistmist kui ristikoertelt selle "väljanõudmisel", mõlemad on rohkem nagu väike kerge provokatsioon, minu oma nö. kont-kondi vastu. Või olen midagi valesti aru saanud? Ja ka teemaga "Lembitu järeltulijad" pole sel kolba-lookesel midagi pistmist kui mitte arvestada ühte pahast järeltulijat - mind.
Ja üleüldse. Ei saa pahandada godide ja wizardite tolerantsuse üle kuid kuid kogu see kamm oleks olnud olemata kui resoluutselt moded likvideeriksid ära isiklikuks minemised, enamgi veel, isiklikud pöördumised ning ilmselged provokatsioonid. Seda aga ei tehtud. On kuum teema, inimesed keevalised, hoidke silm peal, rookige juba eos saastad kommentaarid välja, et sõnast ei sünniks sõna ja tulekahjut ei tekiks. Nüüd sa aga kustutad tulekahju. Ja teed ka seda kuidagi imelikult.
Rikkudes foorumi reegleid. (nagu mina siin hetkel-aga proovides oma tagumiku katmiseks nimetada see privaatsõnumiks

Aga. Sinu voli ja vägi. Sinu kodu ja reeglid. Kui sulle minu ...mm...isamaalised patriootilisuse tundepuhangud ei meeldi. Võtan oma kandle ja lähen edasi.