Foorum läheb mölaks kätte

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
lembetu
Liige
Kontakt:

Privaatsõnum Charlemagne-le.

Postitus Postitas lembetu »

Charlemagne kirjutas:Lembetu, võta toonid madalamaks! Ei ole keegi sinu koer. Kui solvamised ei lõpe, peab midagi ette võtma. Sinu tõekspidamisi ei mõnita siin keegi, suhtu siis samasuguse respektiga teiste omadesse, kui ei taha, et solvavaid postitusi kustutama hakatakse või väike readonly tuleb. Katsu aru saada.
Muidugi saan aru. Mis siis ikka.

Minu tõekspidamisi on väikest viisi mõnitatud küll, näiteks maleva-filmi teemas. Ja osatanud oled ka sina ning jätnud enda leeri tehtud mõnitused tähelepanuta. Ei saa seda kuidagi eriliselt pahaks panna ning egas ma sellepärast viha ka ei pea, maksan sõnadega kätte ja unustan ära. Kuigi ma pole hillitsetud ja võltsvaga inimene, olen piinliku hoolega jälginud, et EV seaduse piiridest üle ei astuks.

Ma tean, et kadakasakstele ei meeldi kui eestlane peab oma esivanemate vannet olla"...üks süda ja üks hing kristlaste nime vastu" (mis ei tähenda, et vaherahu ei võiks olla). Mulle ei meeldinud jälle kolba-jutt. Militaarteemaga on selle saatusel sama vähe pistmist kui ristikoertelt selle "väljanõudmisel", mõlemad on rohkem nagu väike kerge provokatsioon, minu oma nö. kont-kondi vastu. Või olen midagi valesti aru saanud? Ja ka teemaga "Lembitu järeltulijad" pole sel kolba-lookesel midagi pistmist kui mitte arvestada ühte pahast järeltulijat - mind.

Ja üleüldse. Ei saa pahandada godide ja wizardite tolerantsuse üle kuid kuid kogu see kamm oleks olnud olemata kui resoluutselt moded likvideeriksid ära isiklikuks minemised, enamgi veel, isiklikud pöördumised ning ilmselged provokatsioonid. Seda aga ei tehtud. On kuum teema, inimesed keevalised, hoidke silm peal, rookige juba eos saastad kommentaarid välja, et sõnast ei sünniks sõna ja tulekahjut ei tekiks. Nüüd sa aga kustutad tulekahju. Ja teed ka seda kuidagi imelikult.
Rikkudes foorumi reegleid. (nagu mina siin hetkel-aga proovides oma tagumiku katmiseks nimetada see privaatsõnumiks ;) ). Saada priva. Kustuta postitus, minu oma, kellegi teise oma. Anna pänn või read only. Mida iganes. Aga laskud oma wizardi kõrguselt lihtinimesega isiklikult suhtlema - maadlema teema sees. Minust ple ju sulle foorumis vastast ja seda tead isegi aga ikka tahad maadelda. Mitte et su peale pahane oleks, lihtsalt tahtsin öelda.

Aga. Sinu voli ja vägi. Sinu kodu ja reeglid. Kui sulle minu ...mm...isamaalised patriootilisuse tundepuhangud ei meeldi. Võtan oma kandle ja lähen edasi.
"Ma lähen neile kallale: kuni ei jää ühtegi, kes ei tunnusta maajumalaid."
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Lembetu kirjutas:
Anna pänn või read only. Mida iganes. Aga laskud oma wizardi kõrguselt lihtinimesega isiklikult suhtlema - maadlema teema sees. Minust ple ju sulle foorumis vastast ja seda tead isegi aga ikka tahad maadelda. Mitte et su peale pahane oleks, lihtsalt tahtsin öelda.
Eks siin ole vastuolu natuke jah.
Mõni aeg tagasi, seoses Veltuga vist, pakkusin ideed - et erinevalt lihtsurelikust peaks moderaatoril olema kaks kontot - üks surelik, kellega saab vaielda sisuliselt kartmata eksida kodukorra vastu ja teine "Jumalik" keelav ja käskiv - kuid ometi õiguseta teemat sisuliselt arutada.

Muidu tekib olukord kus model on õigus ainult sellepärast, et ta on mode...
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Oleg A
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oleg A »

Palun kustuta mind foorumist. 90% kohaliku inimesest foorumist vihkavad venelasi ning alaealised fashistid ei ole minu sõbrad. Head aega.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Oleg A kirjutas:Palun kustuta mind foorumist. Ei armasta siin venelasi ning alaealised fashistid ei ole minu sõbrad. Head aega
Küll armastavad mõned silte kleepida! Ja kui ei meeldi siin, siis ära lihtsalt tule enam siia.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Oleg A kirjutas:Palun kustuta mind foorumist. 90% kohaliku inimesest foorumist vihkavad venelasi ning alaealised fashistid ei ole minu sõbrad. Head aega.

Muide selliseid alaealisi Fašiste ma tean.Ise on suured patrioodid aga meeldib haigelt natsisümboolikat kanda ja sodida igale poole.Purjakil karjutakse lakkamatult Sieg Heil ja koguaeg lendavad erinevad versioonid kuidas Ida rahvusest inimesi füüsiliselt vigastada :?
Noor inimene on lihtsalt omale midagi uut avastanud ja see läheb üle(enamusel).

Ja selle Vihkamise kohta niipalju- Kas siis siinsed inimesed ei võiks olla natuke tolerantsemad mitte üks suur lintšijate kari.?
Mina olen ikkagi aru sanud,et foorum on koht kus saab oma arvamust avaldada ja seda teistega jagada.
Epaminondas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Epaminondas »

Kas siis siinsed inimesed ei võiks olla natuke tolerantsemad mitte üks suur lintšijate kari.?

Eks see sõltub kodusest kasvatusest ja kultuursusest.

Kuid täna midagi harivat küll pole foorumist lugenud, tunnen ennast pärast teemade lugemist nagu oleks käinud kirbuturul.
Maximus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Maximus »

Tehke ikka selgeks,kes on/olid fašistid ja,kes natsid :wink:
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Lennart kirjutas: Ja selle Vihkamise kohta niipalju- Kas siis siinsed inimesed ei võiks olla natuke tolerantsemad mitte üks suur lintšijate kari.?
Mina olen ikkagi aru saanud,et foorum on koht kus saab oma arvamust avaldada ja seda teistega jagada.
Sellele Lennarti arvamusele annaks ka mina ise oma allkirja :wink:

Tulemise ja minemise kohapealt - see on iga inimese vaba valik.

Samas on iga minemise puhul paratamatu ka see fakt, et üks arvamus lahkub siit foorumilt.

Nii et veelkord - rohkem sallivust...
Oleg A
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oleg A »

Kurb lugu, et foorum viimasel 1,5 aasta jooksul on muutunud.

Nazi politiika, neonatsiism - nüüd see (vabandust) pask siia on jõudnud.

:?
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

Neonatse, fashiste ja kommareid kui palju, vahet pole neil kellelgi
Maximus
Liige
Kontakt:

Noortele sodiatele ütlen niipalju-kui sodite siis ikka märgid õigetpidi .Niisama lollusest,igavusest ei ole nüüd küll mõtet majade seinu rikkuda.
PATRIOOT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PATRIOOT »

Lennart kirjutas:
Oleg A kirjutas:Palun kustuta mind foorumist. 90% kohaliku inimesest foorumist vihkavad venelasi ning alaealised fashistid ei ole minu sõbrad. Head aega.

Muide selliseid alaealisi Fašiste ma tean.Ise on suured patrioodid aga meeldib haigelt natsisümboolikat kanda ja sodida igale poole.
selle kohta ütleksin seda et kui inimesele peaks meeldima natsi sümboolika... siis võib see mõnele meeldida ja mõnele mitte... üldiselt kujutavad minu avataril olevad märgid minu jaoks vaid jõudu... lubage seletada...: kotkas on suur ja võimas lind, kellele ei valmista raskusi suuri esemeid kõrgustesse tõsta ja kui see ese on juba piisavalt kõrgel siis laseb ta selle lahti...
pealuu ja ristatud sääreluud on juba ammustest aegast olnud jõu ja hirmu sümbolid, aga ka surma ja languse sümbolid...

sodimise koha pealt ytlen niipalju... et ise ei sodi ja ei tea kah kedagi kes sodiks maja seintele natsisümboolikat või päikesemärke... kuid ytlen veel yhte nendele sodiatele...: kui tahate seinu sodida, siis ehitage omale maja taha tellistest sein ja sodige seda, või teine võimalus... rääkige maja omanikuga, tehke kavandid ja laske see majaomanikul heaks kiita... ning kui hakkate joonistama siis tehke seda korralikult... et ise saaksite vaadata ja uhke olla, ning ka teistel oleks ilus vaadata...!!!

patrioot :roll:
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

Täna kõndisin linna peal ja nägin ära soditud bussisõidu kava. Haakriste ja hitleri pilte täis. Herr Hitler ja sieg Heil peal...
Maximus
Liige
Kontakt:

:lol: Arvata võib,et neid tekib juurde.Venelased ise oma jutuga õhutavad nende teket.
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sasha »

90-date algul olukord "venelaste jutudega" oli halvem, aga natsiste ei olnud. Järelikult põhjus ei ole venelastega seotud.

Lihtsalt on kasvanud uus noor ja harimatu põlvkond, kellele ei kehti nõukoguaegsed tabuud, kes ei saa aru sõnavabaduse väärtusest ning siiralt ei tunne piinlikust olles sallimatu teiste suhtes.

Ja nii järgneb, seni kui ühiskondlik eliit on sisuliselt rahvusäärmuslaste pantvangi rollis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist