Tääkide jm külmrelvade välimääraja
Postitasin eelneva vastuse enne kui olin vaadanud Jäääre näidatud lehte ! Asi selgem küll. Ei taibanud küll veel miks mõni on 14-nd aasta , mõni 17-nda aasta (Nikolai II monogramm käepidemelt maha nühitud?), miks mõni allohvitseri (must käepide?), mõni mereväe, mõni lennuväetehniku vms, kas tera kuju midagi näitab?. Igal juhul tänan vastamast, raha muidugi küsitakse vahvasti nende eest!
Markeering Saksa täägil...
Selline markeering K98 täägil: 43 CVL ? (kirjutatud väikeste tähtedega)
Elus nähtud kõikvõimalikke markeeringuid, selle kohta aga mõistus otsas.Kas keegi annab infot, mis firmaga tegu?
Elus nähtud kõikvõimalikke markeeringuid, selle kohta aga mõistus otsas.Kas keegi annab infot, mis firmaga tegu?
!!!
Tänud kolleegidele.Ise arvasin, et tegemist huvitavama ja haruldasema vidinaga, sest tõesti polnud seda markeeringut näinud.....
-
- Liige
- Kontakt:
Küsimuse järg....
Jätkaks oma küsimust.Kas nt tääkidega on samamoodi nagu vanade müntidega-asjad ühesugused-aga ühe tehase(rahapaja) oma parem, üks aasta parem ja haruldasem, kui teine.Jne.Saate aru küll, mida ma selle all silmas pean.
Re: Küsimuse järg....
stilett kirjutas:Jätkaks oma küsimust.Kas nt tääkidega on samamoodi nagu vanade müntidega-asjad ühesugused-aga ühe tehase(rahapaja) oma parem, üks aasta parem ja haruldasem, kui teine.Jne.Saate aru küll, mida ma selle all silmas pean.
Jah, see on tõesti nii. Aga taolisi kollektsionääre Eestis vist ei ole. Mujal ilmas küll, aga mitte palju.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Märgid saablil
Avastasin kappi korrastades saabli, millel on peal valmistaja poolsed märgid. Kuid kahjuks ei tea mida need tähendavad. Kes on valmistanud jne. Ise pakun, et on Rootsi toodang.
Tore, et pakud ja kappe korrastad, aga mida me selle jutuga nüüd peale peaksime hakkama 
näedsa - kiirustasin

näedsa - kiirustasin

Viimati muutis Arnold, 06 Juun, 2006 15:42, muudetud 1 kord kokku.
Siin ka pilt nendest märkidest. http://www.pildialbum.ee/pic/8506
Ei ole asjatundja, aga kõik svenssonite militaarsed asjad, mida mina näinud olen, omavad seda "tre kronar'it" - siin ei hakka nagu silma 

Viimati muutis Arnold, 06 Juun, 2006 17:29, muudetud 1 kord kokku.
???
Tore oleks näha tervikpilti.Paljast sõnast "saabel" on vähe, et midagi kosta. Aga markeeringu suhtes peab nuputama. Ja millest on üldse oletus, et tegemist on Rootsi teraga?
Siin on natuke suurem pilt. Kahjuks ei mahtunud kogu tera peale. Kuid käepideme osa on olemas. http://www.album.ee/?o=291833057
Re: Märgid saablil
eds kirjutas:Avastasin kappi korrastades saabli...
Ma läheks pisut teemast välja ja küsiks, et kas sellest imekapist märke või muud pisemat ka välja tuleks, kui korrastamist jätkata?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline