Tääkide jm külmrelvade välimääraja

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Postitasin eelneva vastuse enne kui olin vaadanud Jäääre näidatud lehte ! Asi selgem küll. Ei taibanud küll veel miks mõni on 14-nd aasta , mõni 17-nda aasta (Nikolai II monogramm käepidemelt maha nühitud?), miks mõni allohvitseri (must käepide?), mõni mereväe, mõni lennuväetehniku vms, kas tera kuju midagi näitab?. Igal juhul tänan vastamast, raha muidugi küsitakse vahvasti nende eest!
stilett
Liige
Kontakt:

Markeering Saksa täägil...

Postitus Postitas stilett »

Selline markeering K98 täägil: 43 CVL ? (kirjutatud väikeste tähtedega)

Elus nähtud kõikvõimalikke markeeringuid, selle kohta aga mõistus otsas.Kas keegi annab infot, mis firmaga tegu?
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

cvl - WKC Waffenfabrik, Solingen Wald

http://www.radix.net/~bbrown/codes_full.html
stilett
Liige
Kontakt:

!!!

Tänud kolleegidele.Ise arvasin, et tegemist huvitavama ja haruldasema vidinaga, sest tõesti polnud seda markeeringut näinud.....
Kasutaja avatar
ivar64
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivar64 »

Leidsin hiljuti metsast saksa täägi millel pole ühtegi kirja,täitsa lage...
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Väga asjalik leht. Mul muide ka juhuslikult täpselt sama koodiga tääk - cvl WKC Waffenfabrik, Solingen Wald :D
stilett
Liige
Kontakt:

Küsimuse järg....

Jätkaks oma küsimust.Kas nt tääkidega on samamoodi nagu vanade müntidega-asjad ühesugused-aga ühe tehase(rahapaja) oma parem, üks aasta parem ja haruldasem, kui teine.Jne.Saate aru küll, mida ma selle all silmas pean.
OveT.
Liige
Kontakt:

Re: Küsimuse järg....

Postitus Postitas OveT. »

stilett kirjutas:Jätkaks oma küsimust.Kas nt tääkidega on samamoodi nagu vanade müntidega-asjad ühesugused-aga ühe tehase(rahapaja) oma parem, üks aasta parem ja haruldasem, kui teine.Jne.Saate aru küll, mida ma selle all silmas pean.

Jah, see on tõesti nii. Aga taolisi kollektsionääre Eestis vist ei ole. Mujal ilmas küll, aga mitte palju.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
eds
Liige
Kontakt:

Märgid saablil

Postitus Postitas eds »

Avastasin kappi korrastades saabli, millel on peal valmistaja poolsed märgid. Kuid kahjuks ei tea mida need tähendavad. Kes on valmistanud jne. Ise pakun, et on Rootsi toodang.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Tore, et pakud ja kappe korrastad, aga mida me selle jutuga nüüd peale peaksime hakkama :roll:
näedsa - kiirustasin :lol:
Viimati muutis Arnold, 06 Juun, 2006 15:42, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
eds
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eds »

Siin ka pilt nendest märkidest. http://www.pildialbum.ee/pic/8506
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Ei ole asjatundja, aga kõik svenssonite militaarsed asjad, mida mina näinud olen, omavad seda "tre kronar'it" - siin ei hakka nagu silma :?
Viimati muutis Arnold, 06 Juun, 2006 17:29, muudetud 1 kord kokku.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Tore oleks näha tervikpilti.Paljast sõnast "saabel" on vähe, et midagi kosta. Aga markeeringu suhtes peab nuputama. Ja millest on üldse oletus, et tegemist on Rootsi teraga?
Kasutaja avatar
eds
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eds »

Siin on natuke suurem pilt. Kahjuks ei mahtunud kogu tera peale. Kuid käepideme osa on olemas. http://www.album.ee/?o=291833057
OveT.
Liige
Kontakt:

Re: Märgid saablil

Postitus Postitas OveT. »

eds kirjutas:Avastasin kappi korrastades saabli...

Ma läheks pisut teemast välja ja küsiks, et kas sellest imekapist märke või muud pisemat ka välja tuleks, kui korrastamist jätkata?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline