Toit peabki läbi käima. Ei ole kuulnud, et kellelgi oleks sisse jäänud.Peale seda viisakuskõhutäit olen õhtu veetnud potil

Toit peabki läbi käima. Ei ole kuulnud, et kellelgi oleks sisse jäänud.Peale seda viisakuskõhutäit olen õhtu veetnud potil
Seal on ilmselt tänu personali madalatele oskustele (palju nad palka saavad) kasutusel pitsa-supermaitseaine.Itaalia vaeste toitu nagu pitsa ilma igasuguste imelike lisanditeta
Esialgne pitsa oligi tegelikult pigem hästi lihtsate lisanditega sai (afgaani noni on ka vist midagi sinnakanti). Põhi peakski kõige kvaliteetsem osa olema. Lisaks põhjale peavad olema ka hästi kvaliteetsed ja konkreetse maitsega tomatid, sellised magusapoolsed, mis kasvavad hõrguks just vulkaanilises pinnases. Poodides müüdavad pitsad on lihtsalt mingi suvaliste komponentide segu vesise, sogase põhja peal. Õiget elamust sellest ei saa.Tegelikult tuleks panna rohkem liha, juustu ja köögivilja, siis pole vajadust neid 0,5 mm paksuste salaamiviiludega pitsasid nii rämedalt maitsestada - kvaliteetne toiduaine on maitsev ilma lisadeta.
Just nii. Esialgne pizza Napolis oli vaeste inimeste toit.nimetu kirjutas: Esialgne pitsa oligi tegelikult pigem hästi lihtsate lisanditega sai.
Ega tal vigu ei ole, lihtsalt mõttetu maitsega(...aga moderaatoriga ei vaielda, sest maitse üle ei vaieldaKriku kirjutas: Viimane kord ostsin taaskord rapsiõli üle hulga aja.
Kuskilt lugesin õlide edetabelit, et millised kõige paremini kuumust ja praadimist kannatavad, siis kuumpresitud oliivõli alustas, siis oli päevalill, raps, soja.Kapten Trumm kirjutas:Päris külmpressitud neitsioliiviõli kõlbab ainult salatisse - praadimiseks sisaldab see liiga palju vett ja kipub seetõttu liigselt särisema. Särinat teeb vesi, mis läheb pannil keema ja hakkab pritsima.
Taaskord kaptenilt üks absoluutselt õige tähelepanek, mille puhul ei jää muud üle kui ühtida...Kapten Trumm kirjutas:Ja miks ostagi vorsti, kui sama raha eest saab ka sealihatüki, kui parasjagu soodukas on - siin tuleb muidugi mängu inimlik laiskus ehk ei viitsita kokkamisega jamada.
Pool on sool. Korrutage kilohind kahegaKapten Trumm kirjutas:Näiteks Eestis tegutsev Santa Maria maitseaineid tootev Paulig on leidnud suurepärase idee - kompleksmaitseained. Lollile ja laisale tarbijale. Kartulimaitseaine. Hakklihamaitseaine. Puljongimaitseaine. Grillmaitseaine. Kõigis maitsetugevdajad ja vürtsid pooleks
Ühes õiges pitsas on kindlalt esindatud sibul ja/või küüslauk, sinihallitusjuust, oliivid (pohh, kas mustad v rohelised) ja sink või salaami.vanahalb kirjutas:Ma olen lasknud panna singi, juustu ja küüslaugu ja kui juba priiskamiseks läheb siis ka shampinjonid. Enamikes kohtades on see siis nimetusega "Fantaasia" sest nendearust pole sellist kombinatsiooni olemas. Minumeelest jälle on kõik "frutti di mared" jms nõrkadele ning muidu reklaamiohvritele
FTP.Svejk kirjutas: Nii, nüüd Teie, Fucs.....
Jah.Svejk kirjutas: Jooksite mul eile eest ära, st. ähvardasite joosta, ja lasite sellega võimaluse käest asjad ilma suurema lärmita, vaikselt, nelja silma all (loe - vähema verega) äraklaarida....![]()
Võtke tagasihoidlikult teadmiseks, et nahatäis on Teil maitsetugevdajas ja ootab teie siiailmumist või siis mitte, me oleme valmis tegema ka tagaseljaotsuse
FTP (Fuks) ei ole taltunud ega rahuldunud, on seadnud vaidluse alla ja kahtlustab. Nüüd on hakanud vanast peast veel äffardamagi....Fucs kirjutas:Aga pidage silmas, et vaatamata meie kõrgele eale ja suurele vanadusele meie siiski oleme võimelised ennast ka kiiresti ümber pöörama !
Edit:Niisiis olime sellestki vähesest sunnitud kodurahu huvide säilitamise nimel loovutama kotleti ja kuuendiku kartuleid...
Imestate-imestate. Teame neid Teie imestamisi. Oleme kursis.Fucs kirjutas:Ma imestasingi siin juba
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline