Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Lugesin veel korra ja avastasin, et omandatakse lausa mingit staabiohvitseri kvalifikatsiooni. :D
Edasi ma parem ei kommenteeri, meeldivat õhtu jätku. :D
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Postimehe otsestuudios väitis Rõivas, et tema neiut ei suudelnud ning neiu kleiti üles ei tõmmanud, küll aga olevat tal häbi, et olukord üle piiri läks.
Kui neiut ei suudelnud ja kleiti ei kiskunud, siis mille pärast on tal häbi, et olukord "üle piiri" läks?
:dont_know:
Keerulise hingeeluga härrasmees.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Kujutan ette, kui Taavi Rõivase asemel oleks nt. Mart(in) Helme taolise skandaaliga hakkama saanud, siis oleks vist AK sellest erakorralise saate teinud. Igatahes on praegune skandaal väga mõru pill nii Reformierakonnale kui ka kartellimeediale. Eks saab näha, mida huvitavat sealt veel lähipäevade jooksul välja koorub.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tõenäoliselt.

RK asejuhataja kohalt astub tagasi, RK-s jätkab. Noh, kui seal on juba Majoneesi-Kundla ja igasugu muud klounid külmalt istunud, miks siis mitte ka tema.

Sealtsamast veel kondukti kohta:
Kui Marko Reikop uuris külmkapi kohta, viis Rõivas teema sootuks mujale ja kasutas korduvalt väljendit "vahet pole"! Rõivas märkis, et tagasiastumise taga olla poliitiline rünnak, mis riivab nii teda, tema perekonda kui erakonda. "Mul on lihtsam võtta poliitiline vastutus, kui lasta enda jaoks olulistel inimestel olla surve all!" Ta toonitas, et abikaasa Luisa tunneb end praegu väga kehvasti.

Katrin kirjeldas EPLile, et tal hakkas ebameeldivas situatsioonis justkui pea ringi käima... "Sa tahad ja proovid midagi öelda, aga sõnu ei tule. Proovisin sellest olukorrast pääseda, samal ajal tõmbasin temale vastupidi oma kleiti alla, ütlesin korduvalt "Lõpeta!", kui mul selleks võimalus oli," jätkas Katrin. "Sain külmkapi vahelt välja ja kõndisin teda ignoreerides tagasi laua poole."

Peagi pööras mees Katrini sõnutsi end tema poole, vaatas talle otsa ja ütles midagi, mis kõlas nagu: "Ma ei suuda vastu panna tüdrukutele, kellel on sellised silmad nagu sul." Katrin ei osanud sellega midagi peale hakata, ta oli segaduses. "Nüüd siis teeb komplimente?" mõtlesin. "See oli nii ebasiiras, ebavajalik ja vastik." Katrin lahkus.
Ausalt öelda on mind sellised stseenid alati imestama pannud. Mitte moraali või eetika seisukohast (mis seal ikka imestada), vaid lihtsalt haleda totruse poolest. Tibi rajalt maha võtmiseks on vähe halvemaid strateegiaid kui teda jommis peaga kuskil külmkapi taga blokeerida jne. :shock:

Urmo Soonvald AK-s:
"Mul õnnestus eile viibida 2-3 tundi tütarlapsega ühes ruumis ja mul ei tekkinud hetkekski tunnet, et tema jutt oleks vale. Süüdistused Rõivase käitumise kohta olid jubedad ja suudlemine on jäämäe veepealne tipp. Kokkuleppel allikaga avaldasime leebema versiooni," ütles Soonvald.

Soonvaldi sõnul oli Rõivasel võimalus süüdistustele leheveergudel vastata, kuid ta ei andnud ta vastuseid. "Ta pole meile kordagi kirjutanud, et see ei vasta tõele. Ka eile oli tal võimalus vastata, aga ta ei vastu. Eskaleerumine on Rõivase suhtekorralduslik aps, nüüd on ta kaasanud EAS-i inimesed ja delegatsiooni. Vabandus kogu delegatsiooni eest suunab süü liiga paljudele".

Peatoimetaja osutas ka sellele, et teema pole teadlikult ajastatud valimiste eelseks ajaks, lugu ongi värske, sest juhtus septembri lõpus. "Meile tekkis teema eelmise nädala lõpus. Oleme käitunud nii kiiresti kui võimalik. Mul on Rõivasest inimlikult kahju, õhtus on aga detaile ja preilisid rohkem, kui hetkel on teada".
Z03
Liige

Postitus Postitas Z03 »

Minu jaoks on väga positiivne, kui ma siit loen, kuidas siinse foorumi väärikad mehed toimunu hukka mõistavad. Erinevalt kusjuures ühest teisest pere- (naiste-) foorumist, kus suur hulk naisi põlastavad just ahistamise avalikustajat, mitte ahistajat.

Olen ise viibinud koolitusel, kus meesõppejõud ütles naistest koosnevale õppegrupile: "Ma võin teil pead vastu seina puruks lüüa!" Arvasin, et kuulsin tookord valesti, ju ikka ütles midagi muud, aga ei, teised õpilased kinnitasid neid sõnu. Masendav lugu.

Mul on hea meel, et kõik naised ei karda häbistamist, mis ahistamise avalikustamisega kaasneb. Ohvri süüdistamist. Sildistamist ja põlastamist, võib-olla ka ähvardamist ja hirmutamist. Ja mul on hea meel, et on piisav hulk terve mõistuse ja emotsionaalse tervisega mehi, kes samuti ahistajaid hukka mõistavad.
Kasutajanimi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kasutajanimi »

Seda teemat lüpstakse ikka väga põhjalikult, huvitav kas Ekspress Meedia teeb eksperimenti kui suured kingmaker'id nad suudaksid olla. Sest tõenäoliselt viskab reform Rõivase rongi alla.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Kapten Trumm kirjutas:Lugesin veel korra ja avastasin, et omandatakse lausa mingit staabiohvitseri kvalifikatsiooni. :D
Kas ainult minule tuleb seepeale leitnant Dub meelde :mrgreen: .
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Minu jaoks on väga positiivne, kui ma siit loen, kuidas siinse foorumi väärikad mehed toimunu hukka mõistavad. Erinevalt kusjuures ühest teisest pere- (naiste-) foorumist, kus suur hulk naisi põlastavad just ahistamise avalikustajat, mitte ahistajat.
Oled sa kindel, et need on ikka naised, mitte sooneutraalsed kodupartei netitrollid?

Aga vaadake õhtusest AK-st Urmo Soonvaldi (avalikustanud EPL peatoimetaja) kommentaari, päris kõnekas.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

Kirsti Timmeris on rohkem julgust ja mehisust, kui kogu selles ohkivas/halavas karjas...
https://elu24.postimees.ee/4274699/kirs ... st-traumat
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

Ei taha endale Rõivast rühmaülemaks ja ega Rõivale rühma ka anta.
Lugesin veel korra ja avastasin, et omandatakse lausa mingit staabiohvitseri kvalifikatsiooni. :D
- õigesti teed!
Kui te siiani pole veel asjast aru saanud, siis arutame seda õige teema all. Meedikute teemas ma sellest küll rääkisin ...
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Ei ole Sa ainus, akf Kurjam, ei ole ainus! :) Leitnant Dub ja tema surematu filosoofia: " Te ei tunne veel mind, aga te saate mind veel tundma!" :)
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Z03 kirjutas:Minu jaoks on väga positiivne, kui ma siit loen, kuidas siinse foorumi väärikad mehed toimunu hukka mõistavad. Erinevalt kusjuures ühest teisest pere- (naiste-) foorumist, kus suur hulk naisi põlastavad just ahistamise avalikustajat, mitte ahistajat.
See siin ongi konservatiivseid väärtusi hindavate (au)meeste foorum - kui sa sellest varem veel aru pole saanud.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

Survestamine ülemuse kaudu: Rõivase ahistamisloo telgitagused:

http://www.aripaev.ee/uudised/2017/10/1 ... lgitagused
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Martin Herem kirjutas:
Ei taha endale Rõivast rühmaülemaks ja ega Rõivale rühma ka anta.
- õigesti teed!
Kui te siiani pole veel asjast aru saanud, siis arutame seda õige teema all. Meedikute teemas ma sellest küll rääkisin ...
Ma päris hästi aru ei saa, mida akf HEREM tahab siin öelda aga kasutades juhust - kas keegi ei võiks seal kursusel lipnikukandidaat RÕIVASele ühtlasi ka ära seletada, millised on meie keskpolügooni funktsionaalsed probleemid ning mix oli temast väga rumal kunagi kuulutada, kuda keskpolükast saab õkva Euroopa parim polügoon :mrgreen:

Ning veel - siin on hea sõnaga meelde tuletatud ltn DUBi..
No mulle meenutab lipnikukandidaat RÕIVAS siiski kaugelt rohkem kdt BIEGLERit - täiss_ttunud kdt BIEGLERit :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

Ja Võrno satiiriline sõnavõtt facebookis.
Värske abielumehe ja noore isa, Taavi Rõivase, Malaisiast pinnale ujunud seksuaalse ahistamise juhtum töövisiidilt Riigikogu aseesimehena, ei panegi neiu Seppa verbaalset kastreerimisnuga haarama? Ei pane parteikaaslast Liina Kersnat kõigi ahistatud naiste õiguste eest sellegi loo valguses säutsuma? Kersti ei lasegi vaimukat ninanipsu? Viimsi vallaeelarvest toituva advokaadibüroo naispartner ei tõttagi basseinipidudel ja mujal aasia riigivisiitidel ahistatud naistele juriidilist nõu pakkuma? Ingrid ja Kertu, sorry "silm ja kõrv" nüüd on jõudnud kätte teie tõeline triumf! Hingedepäeva portreelugu pisarateni häbistatud imearmsast Luisast ja lapsukesest lööks raudselt emadepäeva klatšmüügirekordid. Oleks peaaegu unustanud kõik Call of Duty ja Doomi mängijad, kes kõige karmimate sõjahuntidena peaks Taavi kui tulevase reservohvitseri klounina netinurka taguma.
Nagu ütles mu kallis väike õde kunagi luuletust nõudnud näärivanale : sest hea on elada me maa-alal, kassil, koeral ja ka vaa-alal...Maakera nimelt on ümmargune - jäta see meelde, eriti sina, Randpere.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist