Edasi ma parem ei kommenteeri, meeldivat õhtu jätku.

Kui neiut ei suudelnud ja kleiti ei kiskunud, siis mille pärast on tal häbi, et olukord "üle piiri" läks?Postimehe otsestuudios väitis Rõivas, et tema neiut ei suudelnud ning neiu kleiti üles ei tõmmanud, küll aga olevat tal häbi, et olukord üle piiri läks.
Ausalt öelda on mind sellised stseenid alati imestama pannud. Mitte moraali või eetika seisukohast (mis seal ikka imestada), vaid lihtsalt haleda totruse poolest. Tibi rajalt maha võtmiseks on vähe halvemaid strateegiaid kui teda jommis peaga kuskil külmkapi taga blokeerida jne.Kui Marko Reikop uuris külmkapi kohta, viis Rõivas teema sootuks mujale ja kasutas korduvalt väljendit "vahet pole"! Rõivas märkis, et tagasiastumise taga olla poliitiline rünnak, mis riivab nii teda, tema perekonda kui erakonda. "Mul on lihtsam võtta poliitiline vastutus, kui lasta enda jaoks olulistel inimestel olla surve all!" Ta toonitas, et abikaasa Luisa tunneb end praegu väga kehvasti.
Katrin kirjeldas EPLile, et tal hakkas ebameeldivas situatsioonis justkui pea ringi käima... "Sa tahad ja proovid midagi öelda, aga sõnu ei tule. Proovisin sellest olukorrast pääseda, samal ajal tõmbasin temale vastupidi oma kleiti alla, ütlesin korduvalt "Lõpeta!", kui mul selleks võimalus oli," jätkas Katrin. "Sain külmkapi vahelt välja ja kõndisin teda ignoreerides tagasi laua poole."
Peagi pööras mees Katrini sõnutsi end tema poole, vaatas talle otsa ja ütles midagi, mis kõlas nagu: "Ma ei suuda vastu panna tüdrukutele, kellel on sellised silmad nagu sul." Katrin ei osanud sellega midagi peale hakata, ta oli segaduses. "Nüüd siis teeb komplimente?" mõtlesin. "See oli nii ebasiiras, ebavajalik ja vastik." Katrin lahkus.
"Mul õnnestus eile viibida 2-3 tundi tütarlapsega ühes ruumis ja mul ei tekkinud hetkekski tunnet, et tema jutt oleks vale. Süüdistused Rõivase käitumise kohta olid jubedad ja suudlemine on jäämäe veepealne tipp. Kokkuleppel allikaga avaldasime leebema versiooni," ütles Soonvald.
Soonvaldi sõnul oli Rõivasel võimalus süüdistustele leheveergudel vastata, kuid ta ei andnud ta vastuseid. "Ta pole meile kordagi kirjutanud, et see ei vasta tõele. Ka eile oli tal võimalus vastata, aga ta ei vastu. Eskaleerumine on Rõivase suhtekorralduslik aps, nüüd on ta kaasanud EAS-i inimesed ja delegatsiooni. Vabandus kogu delegatsiooni eest suunab süü liiga paljudele".
Peatoimetaja osutas ka sellele, et teema pole teadlikult ajastatud valimiste eelseks ajaks, lugu ongi värske, sest juhtus septembri lõpus. "Meile tekkis teema eelmise nädala lõpus. Oleme käitunud nii kiiresti kui võimalik. Mul on Rõivasest inimlikult kahju, õhtus on aga detaile ja preilisid rohkem, kui hetkel on teada".
Kas ainult minule tuleb seepeale leitnant Dub meeldeKapten Trumm kirjutas:Lugesin veel korra ja avastasin, et omandatakse lausa mingit staabiohvitseri kvalifikatsiooni.![]()
Oled sa kindel, et need on ikka naised, mitte sooneutraalsed kodupartei netitrollid?Minu jaoks on väga positiivne, kui ma siit loen, kuidas siinse foorumi väärikad mehed toimunu hukka mõistavad. Erinevalt kusjuures ühest teisest pere- (naiste-) foorumist, kus suur hulk naisi põlastavad just ahistamise avalikustajat, mitte ahistajat.
Ei taha endale Rõivast rühmaülemaks ja ega Rõivale rühma ka anta.
- õigesti teed!Lugesin veel korra ja avastasin, et omandatakse lausa mingit staabiohvitseri kvalifikatsiooni.![]()
See siin ongi konservatiivseid väärtusi hindavate (au)meeste foorum - kui sa sellest varem veel aru pole saanud.Z03 kirjutas:Minu jaoks on väga positiivne, kui ma siit loen, kuidas siinse foorumi väärikad mehed toimunu hukka mõistavad. Erinevalt kusjuures ühest teisest pere- (naiste-) foorumist, kus suur hulk naisi põlastavad just ahistamise avalikustajat, mitte ahistajat.
Ma päris hästi aru ei saa, mida akf HEREM tahab siin öelda aga kasutades juhust - kas keegi ei võiks seal kursusel lipnikukandidaat RÕIVASele ühtlasi ka ära seletada, millised on meie keskpolügooni funktsionaalsed probleemid ning mix oli temast väga rumal kunagi kuulutada, kuda keskpolükast saab õkva Euroopa parim polügoonMartin Herem kirjutas:Ei taha endale Rõivast rühmaülemaks ja ega Rõivale rühma ka anta.- õigesti teed!Lugesin veel korra ja avastasin, et omandatakse lausa mingit staabiohvitseri kvalifikatsiooni.![]()
Kui te siiani pole veel asjast aru saanud, siis arutame seda õige teema all. Meedikute teemas ma sellest küll rääkisin ...
Värske abielumehe ja noore isa, Taavi Rõivase, Malaisiast pinnale ujunud seksuaalse ahistamise juhtum töövisiidilt Riigikogu aseesimehena, ei panegi neiu Seppa verbaalset kastreerimisnuga haarama? Ei pane parteikaaslast Liina Kersnat kõigi ahistatud naiste õiguste eest sellegi loo valguses säutsuma? Kersti ei lasegi vaimukat ninanipsu? Viimsi vallaeelarvest toituva advokaadibüroo naispartner ei tõttagi basseinipidudel ja mujal aasia riigivisiitidel ahistatud naistele juriidilist nõu pakkuma? Ingrid ja Kertu, sorry "silm ja kõrv" nüüd on jõudnud kätte teie tõeline triumf! Hingedepäeva portreelugu pisarateni häbistatud imearmsast Luisast ja lapsukesest lööks raudselt emadepäeva klatšmüügirekordid. Oleks peaaegu unustanud kõik Call of Duty ja Doomi mängijad, kes kõige karmimate sõjahuntidena peaks Taavi kui tulevase reservohvitseri klounina netinurka taguma.
Nagu ütles mu kallis väike õde kunagi luuletust nõudnud näärivanale : sest hea on elada me maa-alal, kassil, koeral ja ka vaa-alal...Maakera nimelt on ümmargune - jäta see meelde, eriti sina, Randpere.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist