Sain ma su vihjest aru,lugupeetud kaasfoorumlane,et tegemist meil mehega,kellel ego püksi ei mahu ning suuresti aferistlike või nagu üteldakse,"kaardimänguliste" kalduvustega(ma ei mõtle selle all hasartmängusõltuvust),mida üks maailma mastaabis väikelinna rahvas enda valitsejana lubada ei saa.Kriku kirjutas:PM Pärnu kohta, miks seal Reformierakond koalitsioonist välja jäi. Omades mõningat kogemust Andrei Korobeinikuga julgen kinnitada, et selline lühinägelik aferism on tema stiil küll.
Üldiselt olen ma Kosenkraniusega rahul,alustas ta veel Kivimäe ajal abilinnapeana,ajal millal see aferistist Kesikute seltsimees oli valimised kaotanud ning linn sisuliselt võlgades ja terendas pankrott silmapiiril.Kivimägi algatas koos Kosenkraniusega uue haigla piirkonna renoveerimise,uue Ehitajate tee tegemise.Tema ajal tehti see uus Riia maantee läbimurre,mis oluliselt võttis liikluskoormust maha Mai elamurajoonist,kogu see Haapsalu maanteele suunatud ringtee ja Tallinna maantee ots ka vist tema ajal juba lahendatud.Mees oli ka selle lennujaama renoveerimise pressi taga ja algatas kesklinna vana kai renoveerimise.Just tema meeskond saavutas ka "punktivõidu" uue raudtee osas,suunates selle läbi Pärnu aga mitte reformarite soovi järgi ei tehtud seda läbi Tartu.
Kindlasti IRL annab sellele koalitsoonile tugeva ankru ja jätab paljud kesikute ulmelised "lubadused",mis viiksid jälle võlavangla ohtu jälle,tegemata.
Jään huviga ootama,mis arvatakse lepingus lasteaedadest,huvialaringidest,lennujaama ümbruse detailplaneeringutest ja raudteega seotud probleemidest(uue raudteejaama asukoht näiteks).Samuti Ehitajate tee tööstuspiirkonna edasisest käigust ja linna otsustavusest stimuleerida tööstuste laienemist detailplaneeringute ja kommunikatsoonide paigaldamistega.
Oravad mängisid ennast selgelt üle,olukorras kus sisuliselt oli 4 võrdset tegijat.EKRE-l ei olnud sisulist vaadet linna arengule,tegeleti homode vastase propa ja ka migrantidega,keda Pärnus polegi.
Helme sisuliselt tiris oma häältega volikokku saadikuid,kellest suurem osa sinna ei oleks saanudki muul moel.