Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kriku kirjutas:PM Pärnu kohta, miks seal Reformierakond koalitsioonist välja jäi. Omades mõningat kogemust Andrei Korobeinikuga julgen kinnitada, et selline lühinägelik aferism on tema stiil küll.
Sain ma su vihjest aru,lugupeetud kaasfoorumlane,et tegemist meil mehega,kellel ego püksi ei mahu ning suuresti aferistlike või nagu üteldakse,"kaardimänguliste" kalduvustega(ma ei mõtle selle all hasartmängusõltuvust),mida üks maailma mastaabis väikelinna rahvas enda valitsejana lubada ei saa.
Üldiselt olen ma Kosenkraniusega rahul,alustas ta veel Kivimäe ajal abilinnapeana,ajal millal see aferistist Kesikute seltsimees oli valimised kaotanud ning linn sisuliselt võlgades ja terendas pankrott silmapiiril.Kivimägi algatas koos Kosenkraniusega uue haigla piirkonna renoveerimise,uue Ehitajate tee tegemise.Tema ajal tehti see uus Riia maantee läbimurre,mis oluliselt võttis liikluskoormust maha Mai elamurajoonist,kogu see Haapsalu maanteele suunatud ringtee ja Tallinna maantee ots ka vist tema ajal juba lahendatud.Mees oli ka selle lennujaama renoveerimise pressi taga ja algatas kesklinna vana kai renoveerimise.Just tema meeskond saavutas ka "punktivõidu" uue raudtee osas,suunates selle läbi Pärnu aga mitte reformarite soovi järgi ei tehtud seda läbi Tartu.
Kindlasti IRL annab sellele koalitsoonile tugeva ankru ja jätab paljud kesikute ulmelised "lubadused",mis viiksid jälle võlavangla ohtu jälle,tegemata.
Jään huviga ootama,mis arvatakse lepingus lasteaedadest,huvialaringidest,lennujaama ümbruse detailplaneeringutest ja raudteega seotud probleemidest(uue raudteejaama asukoht näiteks).Samuti Ehitajate tee tööstuspiirkonna edasisest käigust ja linna otsustavusest stimuleerida tööstuste laienemist detailplaneeringute ja kommunikatsoonide paigaldamistega.
Oravad mängisid ennast selgelt üle,olukorras kus sisuliselt oli 4 võrdset tegijat.EKRE-l ei olnud sisulist vaadet linna arengule,tegeleti homode vastase propa ja ka migrantidega,keda Pärnus polegi.
Helme sisuliselt tiris oma häältega volikokku saadikuid,kellest suurem osa sinna ei oleks saanudki muul moel.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Borja kirjutas:Eks ta ole :mrgreen:
Verbaalse ja sotsiaalse kiusamise üheks tunnuseks on, et kui avalikult ei saa sõna mõlemad osapooled ja dialoog jääb olemata, siis väga lihtsalt võib kiusatavast saada kiusaja, leiab endise peaministri Taavi Rõivase juhtumi käsitlust hinnates Tallinna Ülikooli professor Kaja Tampere. Postimees avaldab arvamuse autori loal muutmata kujul. Kaja Tampere tütar on Rõivase nõunik Ave Tampere.
Taavi Rõivast toetanud naiste sõnad organiseeris nende tööandja, kes andis need ekspeaministri PR-nõunik Ave Tamperele.
* Ettevõtte eestlannast esindaja pillas, et edastas Rõivast kaitsnud naiste seisukohad Eestis meediasse Taavi Rõivase PR nõuniku Ave Tampere kaudu. „Ma Ave kaudu andsin need seisukohad,“ tunnistas ta. Naise sõnad muutusid miskipärast mõne tunni pärast, kui Tampere oli asja enda sõnul täpsustanud.

* Samuti selgus, et Rõivase Malaisia pidu väga siivsana kujutanud naiste seisukohad oli organiseerinud nende tööandja, viibides seletuste andmise ajal naiste kõrval ja lausa jagades tõotusi nende eest.
„Tere Taavi! Ma olen tegelikult siin kõikide inimestega, kes olid tol õhtul selles baaris. Öelge tere!“ algab helisalvestis, mille alguses kostub taustalt ettevõtte naistöötajate ühistervitus ahistamisinitsidenti sattunud Rõivasele. „Teereee.“

Ettevõtte meesjuht aga jätkas: „Ja igaüks siin ütleb, kõik selles baaris olnud naised on minuga siin koos, ja nad kõik ütlevad, et midagi valet ei juhtunud. Nad olid terve aja koos. See on ülitähtis, et su naine seda teaks. Me oleme sinu poolel. Me ei näinud midagi halba juhtumas. Me teeme siin plaane juhuks, kui press võtab meiega ühendust ja siis me ütleme, et midagi väära ei juhtunud. Suur tänu sulle, ma palvetan sinu eest, ma loodan, et kõik läheb hästi.“
:mrgreen:
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

Kui nii edasi susserdatakse siis varsti võib kannatanu oma valehäbist üle saada ja avalikult tunnistada seda karmimat varsjooni, kuidas rõivas tahtis teda vägistada.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Parem oleks kui saaks. Sellist seepi pole Eestis vaja. Hommikul raadios (Viker?) keegi trenditeadlik murelik meeshääl juba lootis, et Eesti naispoliitikud eesotsas presidendiga peaks kapist välja tulema ja ka oma ahistada saamistest teada andma. Et na kurb, et nähtavasti veel ei julge. Ilmselt varsti peab ahistamiskogemuseta isik häbelikult seinaääri mööda hiilima ja endale ruttu mõne juhtumi välja mõtlema. Ahistamisvabariik. Mulle on üdini vastikud sellised kampaania kiskumised. Tahab "Karin" oma avansina saadud kangelasetiitlit väärida - siis räägib ära. Avalikult ja kangelaslikult räägib. Asjast. Ja siis võib avalikus edasi mõelda, kui suur on selle juhtumi, ning "Eesti mehe" ja "Eesti naise" tavapärase suhtluskultuuri ühisosa. Ja siis - kas oleks vaja, mida oleks vaja, kuidas oleks vaja muuta. Praegu käib nagu anekdoot kolme pimeda ja elevandiga.
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Avatar kirjutas: Praegu käib nagu anekdoot kolme pimeda ja elevandiga.
Ehk jagad anekdooti?
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Z03
Liige

Postitus Postitas Z03 »

Sam Beaver kirjutas:
Avatar kirjutas: Praegu käib nagu anekdoot kolme pimeda ja elevandiga.
Ehk jagad anekdooti?
Vist ei saa jagada, antud teema kontekstis kõlab liiga kahemõtteliselt.

Kui on liiga tehtud, tuleb sellest rääkida. Midagi ei muutu paremaks, kui keegi ei räägi ja teevad näo, et kõik on korras.
Liige

Kolm pimedat meest katsusid elevanti. Esimene pime mees võttis elevandil jalast kinni ja ütles: “Ma arvan, et elevant on nagu puutüvi.” Teine pime mees kompas elevandi lonti ja sõnas: “Elevant on nagu suur madu.” Kolmas pime kobas käega elevandi külge ja teatas veendunult: “Elevant on nagu suur sein.”
Z03
Liige

Postitus Postitas Z03 »

Kogu see lugu läheb järjest jõledamaks. Ma arvan, et varsti see Katrin kaevatakse laimamise pärast kohtusse, mõistetakse temalt välja suur valuraha, võetakse talt elatusvahendid ja töö, ruineeritakse ta elu täielikult ja hea, kui veel hing sisse jäetakse ja ta salapärastel asjaoludel "kaduma" ei lähe. Nii juhtub kõigi katrinitega, kes selle ilma suuretele ja vägevatele vastu julgevad astuda. Ja keegi ei tee mitte midagi, ainult vaatavad pealt.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Tuleb pealkiri "Rõivase poolt ahistatu salaelu" ja siis pikk jutt sellest, kuidas ta kunagi mingisse portaali on poolpaljaid pilte laadinud või midagi muud sellist. Jõupingutused suunatakse sellele, et demonstreerida, milline lirv ta ise on. Vaikival eeldusel, et selliseid tulebki...
Liige

Aga mida peaks "keegi" tegema, kui peakangelanna ise "selle ilma suure ja vägevaga" kusagil kohvikus kokkuleppeid käib sõlmimas ja siis põõsasse poeb?
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Noh, ma eeldaksin, et naine lihtsalt ei taha, et tema eraelus hakatakse sorima. Niigi ebameeldiv kui sinuga juhtunud asja laialdaselt terves riigi meedias lahatakse. Selles suhtes ma küll talle midagi süüks ei paneks.
Kasutaja avatar
Peavoolumeedia
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peavoolumeedia »

Kahjuks on seal samas "põõsas" ju ka need poliitikud, kes veel aasta tagasi näiteks Ojasoo juhtumi puhul naiste vastu suunatud vägivallale absoluutset nulltolerantsi kuulutasid ja avalikkusele lõpuni tundmaks jäänud ohvrile vaimset tuge pakkusid. :roll:
[i]"... ja millal tuli teile idee lamp lakke kinnitada?"[/i]
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/ar ... d=79854190

Kas seda artiklid oleks võimalik saada tervena siia?

Huvidav küll milline lapsepõlv teie presidentil oli. Äkki ta ajab segasi lapsepõlv ja noorukiaeg (15-20 aastasena).
Minu oma lapsepõlve mäletades ei olnud mul mingi aimu mis poliitika või mida Soomes juhtus ega huvidanud ka. Meie ei olnud NL;s aga siiski elasime tagasihoidlikult ega minu vanematel palju raha olnud. Aga sellest ma ei midagi teadnud, mängisin sõbradega, vaatasime telekat, käisime koolis ja meie maailm oli se väike küla kus elasime, muust maailmast polnut muhvigi aru.
Alles peale 15 aastasena hakkas natuge aru saama mis juhtub maailmas.
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Huvitav et igasugune ahistamisjuhtum on mõistetav tänapäeval vaikimisi (nagu mingi ettekirjutatud seaduspärasus?) nii, kus meesterahvas ajab naisele ligi. Vastupidine juhus kus naine ahistab meest oleks nagu täielikult välistatud?! Samas on selliseid juhuseid palju. Miks keegi ei kaitse ahistatud mehi? Kas tegu on Tigedate Lesbide Ühingu (by Jürgen Ligi :lol: ) poolse lobitöö tulemusega? Miks vaikib võrdöiguslikkuse volinik? Kas midagi hakkaks muutuma kui meessoost "katrinid" ka ajakirjanduses oma lood avaldavad? Või on põhjus soorollides ning stampmõtlemises stiilis "no sellist asja ei saa ju ometi olla" ning need üksikud julged kes võiksidki olla esimesed naerdakse ühiskonna poolt lihtsalt välja.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Walter2 kirjutas:Kas midagi hakkaks muutuma kui meessoost "katrinid" ka ajakirjanduses oma lood avaldavad?
Võimalik.

Näiteks: http://time.com/4772182/sexual-harassme ... women-men/
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline