Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Postitus Postitas Manurhin »

Nagu me siin teemas varasemalt teada oleme saanud, liiguvad Põhja-Eestis viimasel ajal ringi igasugu poa maud, kroku tillad, keskerakondlased ja muud kahtlased elukad. Aga Tartus on asjad hoopis hullemad.

Achtung, achtung! Tapjatomatid ründavad!!!

Jah. Salakavalalt ja süngelt varitsevad nad oma ohvrit kaubanduskeskuste lettidel, olles välimuselt täiesti äravahetamiseni sarnased harilike tomatitega, millega pahaaimamatu (või äkki just pahatahtlik reptiloidist) poetöötaja nad letile ühte kuhja kokku paigutanud on. Ootavad seda pahaaimamatut ostjat, kes nad koju tassiks ja ära sööks. Kes seda aga teeb, selle lõpp saab olema mitte vähem kole kui kaheksakümnendate aastate USA teise kategooria õudusfilmides. Mäletate neid filme ju küll, mida mida laulva revolutsiooni ajastul videomagnitofoon Elektronika BM-12 abil täikalt hangitud VHS-ilt ööde kaupa vahitud sai.
Pilt
Aga mitte sellest ei tahtnud ma praegu rääkida. Tahan rääkida hoopis sellest, et ühe taolise kurikavala killertomati ohvriks oleks ma äärepealt ise langenud, kui mitte loomupärane laiskus mind taaskord päästnud poleks. Igatahes oli tegemist tõelise lotovõiduga, sest kõik teised poest toodud tomatid jõudsin ma juba nahka pista, välja arvatud ühe, mille kaussi vedelema unustasin. Kui see tomat mulle ükskord jälle meelde tuli ja ma seda võtma läksin, avanes õudusttekitav vaatepilt:
Pilt
Pilt
Sellest võib teha teadusliku järelduse, et ka tapjatomatid ei jaksa oma ohvrit lõputult kaua oodata. Tomati kestaalune nägi välja selline:
Pilt
Oh õudust, kui ühel ilusal päeval märkad, et mingid idandid on hoopis kõhunaha alla tekkinud. Tomati ärasöömisel oleks küllap nii ka juhtunud.
Aga midagi tuli selle koleda mutanttomatiga ette võtta. Mõtlesin, millal ma viimati varbaküüsi lõikasin ja kuhu ma Super Attacki tuubi panin. Aga küüntest kübara, isegi mitte sõrmkübara jaoks poleks materjali jätkunud. Pealegi saab küüntest kübara abil ennast kõigest nähtamatuks muuta, mitte tapjatomateid killida. Kirikuõpetaja poolt õnnistatud mõõgaga peaks samuti saama huvitavaid asju korda saata, aga paraku pole mul õiget mõõka. Arisaka tääk on, aga kas see mõõgana kvalifitseeruks, eriti maagilistes toimingutes, pole päris kindel. Kõige kindlam tundus olevat paar EW-aegset kahekroonist hõbekuulideks valada ja neljapäeva südaööl nelja tee ristmikul, nt. siinsamas Tartus Turu-Riia ristil saatanlikule tomatile terve salvetäis hõbekuule keresse kihutada, ise samal ajal issameiet tagurpidi lugedes. Aga ka siin on omad probleemid - esiteks, kas hõbedast kui suhteliselt kõvast materjalist kuulidega üldse vintraudsest relvast lasta saab või jäävad kuulid viimaks rauda kinni? No ja teiseks, minna otse kesklinna ja kukkuda keset ristmikku paugutama, kui poolitsad peale satuvad, hakkavad kohe pahandama, et mida teeb jalakäija ristmikul väljaspool ülekäigurada, pealegi veel ilma helkurita?

Senikaua, kuni ma plaani pidasin, otsustas mutanttomat aga ajaviiteks hoopis mädanema ja hallitama hakata. Lõpuks jõin julgustuseks ära purgi Aldarist (head õlut oskavad lätlased teha!) ja lõikasin selle tapjatomati mõõga asemel hariliku kööginoaga kraanikausis lõhki:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Ja nii ta prügikastis oma kuulsusetu lõpu leidiski.

Aga järgmisel ööl, kui taevast sadas taaskord musta vahutavat vihma, hiilis prügikasti juurde üks bomž, kes omaenda nimegi oli juba jõudnud ära unustada. Ta avas luugi ja sobras seal sees käsikaudu. Pihku sattus midagi pehmet ja mahlast. Ta tõstis selle silme ette. Kauge tänavalaterna tuhmi valguse käes ei suutnud metanoolist hägustunud pilk täpset selgust anda, millega tegu. Bomžik avas odekolonni, sulges silmad, lasi joogil kurgust alla voolata ja ampsas prügikastist leitut sakummiks peale. Maitsemeele oli ta kaotanud juba ammu. To be continued... MWAHAHHAA!!!
Pilt
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

:mrgreen:
Senikaua, kuni ma plaani pidasin.......
Kuulge lugudegapeetav! Teie pidasite plaani (võtta see Arisaka, või mitte võtta) lausa üks tund vähem kui seitse päeva ma vaatan :shock:
Äärmiselt ebapädev, julge ja pohhuistlik lähemnemine jätta SELLINE TOMAT SEITSMEKS PÄEVAKS täiesti kontrollimatult ja süüdimatult kusagile oma asju ajama :shock: :shock:
Ma ei jõua ära imestada praegu...ja kuna ma ei jõua ära imestada, siis ma ei jõua ka midagi rohkem siia enam kirjutada... kuigi jahh... kes seal ketsupis veel kõik olla võivad...
https://www.youtube.com/watch?v=-NCg_CS9EFk
minna otse kesklinna ja kukkuda keset ristmikku paugutama, kui poolitsad peale satuvad, hakkavad kohe pahandama, et mida teeb jalakäija ristmikul väljaspool ülekäigurada, pealegi veel ilma helkurita?
Ses suhtes on Teil õigus, et kui minna ÖÖSEL kesklinna keset ristmiku paugutama, siis politsei hakkab kindlasti ja otseloomulikult pahandama, et helkurit ei ole ja viibite väljaspool kõnniteed.... ning kella kuueni hommikul on ka linnades enemasti öörahu ja peab vaikselt... summutiga paugutama üldiselt.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Ameerikamaal hipid, narkarid üliõpilased ja muud intelligentsete looverialade esindajad söövad parema puudumisel ketšupisuppi. Ühikas aetakse vesi kuumaks ja segatakse sisse McDonaldsist varastatud ketšupit. Neil poleks kindlasti midagi selle vastu, kui seal ootamatult liha leiduks.

Teemakohane link ka: https://delunula.com/how-to-make-ketchup-soup/
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Teatan tagasi hoidlikult, et tänaööse ma enam magada ei saa, sest pärast SELLE õuduka vaatamist:
(eipidanud olema BM-12 elektroonikuid, ei VHS kasettisid kaheksakümnendikest, ei - ei midagi sellist)

WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT HEINZ KETCHUP
https://youtu.be/WpXT3shAFO8?t=43

Nimetatud vidios tehakse PUUST ja PUNASEKS, midakõike ühes kettsupis leida võib....

Pee Ees.

Ahjaa - reklaami kaa 8) :

https://gurmeeteater.ee/
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

GMO-tomat ilmselt ja kaheksajala DNA-d sisse poogitud et paremini niidaks.
Huvitav, kust selline pärit on - kas polnud mitte nii, et Euroliidus tohtis ainult mutantmaisi müüa?
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Teatan tagasihoidlikult, et kaubandusvõrkudesse on ostmiseks paisatud Läti päritolu (kinnipüütud?) turistidest valmistatud dineed:
turisti lõks.jpg
DSC_0460.JPG

Ma, enne, kui FTP Fucs jõuab siia desinformeerima, kiirelt teadustan, et nagu etiketiltki märgata, siis on tegemist 100% turisti lihaga, niiet täisväärt kraam.... 8)
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Kuniks tootja ja sisukord selgub, seniks tugevanärvilised loevad vahepalaks...

http://www.ohtuleht.ee/388751/turistiei ... bameeldiv-

EDIT 1
Tootja käes, aga neil pole ametlikult SELLIST konservi tootmises.... 8)
http://mdm.lv/index.php?page=proizvodstvo-konservov-3

EDIT 2
MDM orgia käib
https://www.youtube.com/watch?v=OGnWuWCGLE4
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 08#p529308
Kriku kirjutas: Iseenesest on asi lihtne. Statistika järgi kannatavad venemaalased ameeriklastest märksa vähem liigesehaiguste ja eriti põlvehädade käes. Niisuguseid haigusi põhjustavad sageli traumad. Ameerika teadlased oletasid, et erinevuse põhjus võib peituda geenides, ja tegelevad sellega täiesti legaalselt.....
....milline nimetatud komponent puudub ameeriklastel, põhjustades sageli artriiti, selgitagu parem ise välja.
Ma puusalt tulistan (sihtimine on nõrkadele), et asi pole geenides, vaid pindosside kekseltläbi suuremas kehakaalus (rasvumises) ja toiduratsioonide erinevuses.
Kujutan ette, kui palju venelased ameeriklastest rohkem juur- ja aedvilju sisse kütavad...
Venelastel on ka sellega vedanud, et suurfarmilehmapiima pole olnud ajalooliselt lahmida, uuringud on näidanud liigesehaiguste (reuma :) !) ja lehmapiimatarbimise vahelist seost.

Muideks ma ise juba enam aastaid piima ei joo... 8)
hulgus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hulgus »

vaherepliik lp.ksf. kaubastatud põdraliha konservide asjus.
Esiteks peab märkima, et pakendatud oli ... põhjalikult?
St. kui Teil on plaanis tühja kõhuga, asuda konserve manustama, siis on kasulik leivatükk käepärast hoida. Harutamine, lõikamine jm tegevused konservi vabastamiseks võtsid poole ettenähtud einepausist. Sellisel kujul transportides elavad üle nii tuumasõja, kui Omniva postiteenuse ;)

Konservi avamisel avanes kena vaatepilt lihakäntsakast, kohustuslikus tarretises , ettenähtud rasvatriip olemas (kuigi vertikaalis?). Maitselt ok, nagu vanasti, pipart, soola parasjagu.
Degusteerimises osales ka vanemspetsialist jahiloomade ja lihatoodete alal, kes laekus koridori matilt 1,4 sekundit peale kaane avamist.
Tunnistas toote täiesti kõlblikuks ja ka ülejäänud tabijad andsid positiivse tagasiside tühja karbi näol. Vanemspetsialist poleeris veel karbi sisenurgad ka läikima, vältimaks hea asja raiskuminekut.

Kokkuvõtteks: kindel valik "Igaksjuhukstagavaraksjaviimsepäevaks" ja regulaartarbimiseks.
Ulan-Ude40, 75274
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Rasvatriibu asukoht sõltub konservi asendist keetmisel. Ehk siis kui tahad, et konservi avamisel vaataks vastu puhas tai, siis tuleks konservi keeta/autoklaavida põhi ülespoole. Turundusnipp ;)
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Svejk 18 Nov, 2017 16:03 kirjutas:Teatan tagasihoidlikult, et kaubandusvõrkudesse on ostmiseks paisatud Läti päritolu (kinnipüütud?) turistidest valmistatud dineed:

Ma, enne, kui FTP Fucs jõuab siia desinformeerima, kiirelt teadustan, et nagu etiketiltki märgata, siis on tegemist 100% turisti lihaga, niiet täisväärt kraam.... 8)

Ma ei jõua enam ära oodata selle toote degusteerimise tulemusi !
Halloo! Vaatamiseks ostsite omale selle või (viimane on sidesõna)?
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Võibolla lugupeetud ksf tervis ei pidanud vastu läti konservi degusteerimisele- nüüd turgutab tervist kusagil sanatooriumis

Nõukaaja stiilis oleks huvipakkuv merikapsa konservi testimise kirljendus , interaktiivne soovitavalt koos röhitsuste ja äraviskamisega

Merikapsa konserv oli ainus konserv mida oli pidevalt igal pool poodides saadaval- mõnikord laoti seda kõik riiulid täis sest muu poes lihtsalt ei olnud

Pilt

https://roscontrol.com/journal/tests/ni ... y-kapusti/

pidavat sisaldama rohkelt joodi ning mitmesuguseid huvitavaid ja kasulikke raskemetalle ja toksiine

Head isu :D
Viimati muutis kalleb, 26 Nov, 2017 23:33, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Fucs kirjutas:
Svejk 18 Nov, 2017 16:03 kirjutas:Teatan tagasihoidlikult, et kaubandusvõrkudesse on ostmiseks paisatud Läti päritolu (kinnipüütud?) turistidest valmistatud dineed:

Turistid, eriti need konserveeritud, on tõesti rohkem liha sisaldavad, kui tavalised liha nimetust kandvad, kuid seda mitte eriti sisaldavad konservid tänapäeval on... :scratch: Vene ajal oli turistieine täitsa söödav... Kas ta siis ka turiste sisaldas... :scratch:

Peab ka võtma järgmine nädal ühe testi ette. Uus toode, kuid proovimata, ootab degusteerimist.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Äkki nüüd hoopis uus nimetus Turistieine= Pagulase eine , peab sisaldama õieti surnuks piinatud looma liha , sigudik see kindlasti olla ei tohi, tundmatu looma liha võibolla küll kui on korralikult vormistatud

Меня зовут Себастьян Перейро - торговец чёрным деревом :wall:
Kasutaja avatar
Che Latino
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Che Latino »

Kui on Läti oma, siis vast Viinaturisti eine.
Ühtelugu räägin ühte lugu...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline