Süüria (kodusõda)

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Vasta
Martin Peeter
Liige

Re: Süüria (kodusõda)

Postitus Postitas Martin Peeter »

https://www.err.ee/747762/usa-koondab-s ... raagi-soda

Me jõuaks ka äkki oma laevukesed saata. Jänkid tulevad ju üle Atlandi, asi see meil siis ümber kogu Euroopa tulla oleks. :D
Dona nobis pacem!
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Lavrov on siis leidnud olulise riigi maailmas,kes,on keemiarünnaku taga ning videotel olevat olnud näitlejad.See on nüüd Kremli ametlik seisukoht.Lisaks teatas Lavrov,et juhul,kui rünnak toimuv Assadi vastu,siis loetakse seda rünnakuks ka Venemaa vastu ning USA-l lasub vastutus uue maailmasõja vallapäästmise eest.
Hetkel oodatakse Londonis Vene suursaatkonna pressikat.
Venelased said valusalt lüüa selle Skripali uurimisega ja keemiarelvade piiramise organisatsoon otseselt näitas näpuga Venemaa peale.
Pressikas algas.Huvitav kas "suurvõim" on britid või usakad,nagu Lavrov väidab.Ehk saame siin vastuse.No nii,infosõda läks lahti,pressikaga paralleelselt(BBC katkestas momendiks).Paralleelselt pressikaga avalikustasid britid osad kinnised materjalid Skripali kohta.
Saadiku jutt tähtsõnadega:Skripalid on rõõvitud Briti salateenistuste poolt,me ei saa oma kodanikke kaitsta ja ei tea nende seisukorda.Nendega manipuleeritakse.
Nüüd pressikale tagasi.
Juba hakkas pihta,miks pidi Assad tegema,ju tahetakse rünnakuga katta jäljed...jutt liigub sinna peale,et keegi kolmest(britid,prantslased,usakad) on taga.
Demagoogiliselt lükati Blair praegu tanki(näidatakse videot,kus Blear tunnistab,et Iraagi sõja põhjus oli välja imetud.Vene RT kanal muideks).Osav käik,näitab justkui luuret ei tasu uskuda......korrati Blairi teksti 2 korda.Väga hea lavastus.
Nüüd näidatakse "heade vene sõjaväepolitseinike" saabumist videoga.
Näidatakse Raggat,viidatakse sellele,et Lääne pommitamine pole pehmem.....demagoogiliselt tunnevad nad nüüd muret Ragga purustatud sitatorude vastu...a la sanitaarseisukord halb halb....
BBC katkestas pressika,loodan,et tulevad tagasi.
Vastust,kes on suurest riigist venelaste arvates rünnaku taga nii ma ei näinudki,seega Lavrov läheb ikka täispanga peale.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 13 Apr, 2018 14:37, muudetud 2 korda kokku.
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Laaneots arvas samuti raadios, et pauk tehakse ära. Küsimus on lihtsalt ajas. Ja millega venelastel nii väga vastatagi oleks? Kõva mehe mängu mängides, tuleb arvestada ka sellega, et keegi teine võib kõvem mees olla. :)
Kalakala
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kalakala »

Ma juba tükk aega tahan jagada oma täiesti mittekompetentset arvamust. Ma arvan, et Süürias toimunud keemiaintsident on puhtalt venelaste korraldatud. See järgnes kohe peale seda kui USA kehtestas sanktsioonid Vene oligarhidele. Millega on venelastel tegelikult võimalik sellele vastata. Ainult sellega, et ma situn veelkord sinu trepikotta ja mis sa ikka teha saad. Korraldan kuskil uue pasa, või keeran mõnele käimasolevale pasale haisu juurde.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

nimetu kirjutas:Laaneots arvas samuti raadios, et pauk tehakse ära. Küsimus on lihtsalt ajas. Ja millega venelastel nii väga vastatagi oleks? Kõva mehe mängu mängides, tuleb arvestada ka sellega, et keegi teine võib kõvem mees olla. :)
Venelased võvad vastata Ukraina rünnakuga,Postimehes on Ukraina Kaitsenõukogu juhi avaldus,kus kinnitati,et Venemaa koondab piiri äärde 260000 mehelist armeed.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Mingi NATO USA tegelane (AK all eile jooksis ribal) lubas Ukrainale USA toetust. Arvatavasti järgneb rünnakule Ukraina vastu siis USA relvaabi ja asi jätkub juba traditsioonilises vormis - vaenlasele lastakse pasunasse anda mõnel sõbral ja ise otseselt ei sekkuta. Mida edasi, seda vähem kõigil illusioone on ja ükskord peab suurriiki mängiva bensiinijaama ülbamisele lõpu tegema.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Miki kirjutas: Tundub ikkagi Puutinkavalrebase poolt teadlikult tekitatud situatsioon. Assad ilma venkude loata ei saa pissilegi minna, sest tänu nendele tal see võimalus ju veel ongi.
Teada ju on, et üldsus ei soovi eskalatsiooni ja selle peale tüüp apeleeribki, ehk siis mäng nimega vene rulett.
Puutini-maffia mängib väga räpast mängu, üritades "sohu" vajudes mingil moel kuidagi puhtalt pääseda.
Ma arvan, et Putja ei saanud sellega arvestada, et eskalatsioon ja lääneriigid löövad põnnama - üks kord juba on vastatud. See vastus oli tegelikult Vene suurriigi mainele valusam kui Assadile. Assad kaotas paar mittetöökorras lennukit ja mõned angaarid, venelased pidid aga lennuväljalt koos assadistidega varvast viskama ning käed rüpes pealt vaatama suutmata kuidagi toimuvat takistada. Väga suur alandus ja seda Moskva rohkem ei taha kindlasti. Nende eesmärk on ju näidata, kuidas kõik Venemaad kardavad ja seetõttu austavad. Mida nad muidu praegu nii paaniliselt tõmblevad, aga olgem ausad - ilma suurema lootuseta. Teavad üsna hästi, et mingi tseremoniaalne peks tuleb ja kiristavad hambaid, sest ei suuda seda kuidagi vältida.
Dona nobis pacem!
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Praegused lääneriikide jõud selles piirkonnas
Pilt
https://twitter.com/IISS_org/status/984473224338649090

Peale 2018 aprilli toimunud üksuste liikumised
Pilt
https://twitter.com/dave_brown24/status ... 3582884864
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

https://www.err.ee/747907/lavrov-laane- ... euroopasse
Lavrovi sõnade kohaselt olevat Moskval ümberlükkamatuid tõendeid sellest, et Douma keemiarünnak korraldati välisriigi eriteenistuste abiga.
Väga huvitav enne kraaksusid et mingit gaasirünnakut ei olevat seal. Nüüd juba tõendid.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Türklaste (Anadolu) ülevaade venelaste lollimängimisest:
Manused
Keemiarünnakud Süürias.jpg
Miki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miki »

Ja loomulikult oli kõigi Süürias toimunud 251 keemiarünnaku taga välisriigi eriteenistus.
Vene propaganda kasutab juba ajaloos kasutatud trikki põhimõttel "Kui rääkida mingit valet piisavalt tihti ja valjult, muutub see tõeks".
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kalakala kirjutas:Ma juba tükk aega tahan jagada oma täiesti mittekompetentset arvamust. Ma arvan, et Süürias toimunud keemiaintsident on puhtalt venelaste korraldatud. See järgnes kohe peale seda kui USA kehtestas sanktsioonid Vene oligarhidele. Millega on venelastel tegelikult võimalik sellele vastata. Ainult sellega, et ma situn veelkord sinu trepikotta ja mis sa ikka teha saad. Korraldan kuskil uue pasa, või keeran mõnele käimasolevale pasale haisu juurde.
Nõus sellega. Venemaa üritab igal rindel eskaleerida. Sellestsamast ma kirjutasin juba mõni nädal tagasi siin teemas eelmise Ida-Ghoutta nn. vaherahu puhul, mille venelased ÜRO JN-ist läbi lasid ja millest Damaskus ootuspäraselt kunagi kinni pidama ei hakanud.

Keemiarelva kasutamise loogika Doumas on lihtne: vaadake, me võime teile ükskõik mis solki kaela kallata ja maailm vaatab pealt nagu ikka. Seekord maailm vist pealt ei vaata, aga Douma enklaavi jaoks jääb reaktsioon lootusetult hiljaks.

---

PM USA vägede koondamisest: https://maailm.postimees.ee/4470165/usa ... 1503652678
teeline35
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas teeline35 »

See Trumpi säutsumine twitteris võrdub minu arust omaaegsete Obama punaste joontega. USA praegu kahvlis kui midagi ei juhtu on mainekahju suur, aga rünnak võib viia suure sõjani. Poleks mingit ohtu kui tehnoloogiline vahe oleks väga suur, aga jällegi kahtlen selles. Venelased hakkasid oma sõjatehnikat varem arendama ja vast midagi on jõudnud relvastusse ja kasutusse ka!
Minu arust maailma tähtsate meeste jutt kuidas praeguse venemaa liidritele tuleks selgeks teha, et bluffi aeg on läbi ning lääneriigid ei korda omal ajal Hitlerile järeleandmisega tehtud viga, võiks mõjuda isegi osadele venemaalastele!
Tulevad huvitavad ajad!!!
(Üli)koolitamata,aga lugeda kirjutada mõistan.
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

No näete, kõik on ilusasti selge jälle:
ERR kirjutas:Süürias Ida-Ghouta enklaavis Douma linnale korraldatud arvatav keemiarelvarünnak lavastati Londoni korraldusel, teatas Vene sõjavägi reedel.

Vene sõjaväel on asitõendeid, mis kinnitavad "Suurbritannia otsest osalemist selles provokatsioonis Ida-Ghoutas", ütles Vene kaitseministeeriumi pressiesindaja Igor Konašenkov.

Suurbritannia oli andnud korralduse mässuliste piirkondades tegutsevatele abitöötajatele Valged Kiivrid lavastada keemiarelvarünnak Doumas, ütles Konašenkov.
https://www.err.ee/747907/vene-sojavagi ... tas-london

Sinna otsa veel igasugust muud tõmblemist venelaste poolt:
https://www.err.ee/747998/vene-foderats ... sekkumises
https://www.err.ee/747996/vene-riigiduu ... -kaupadest

Ma haistan meeleheidet. :D
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

teeline35 kirjutas:See Trumpi säutsumine twitteris võrdub minu arust omaaegsete Obama punaste joontega. USA praegu kahvlis kui midagi ei juhtu on mainekahju suur, aga rünnak võib viia suure sõjani. Poleks mingit ohtu kui tehnoloogiline vahe oleks väga suur, aga jällegi kahtlen selles. Venelased hakkasid oma sõjatehnikat varem arendama ja vast midagi on jõudnud relvastusse ja kasutusse ka!
Minu arust maailma tähtsate meeste jutt kuidas praeguse venemaa liidritele tuleks selgeks teha, et bluffi aeg on läbi ning lääneriigid ei korda omal ajal Hitlerile järeleandmisega tehtud viga, võiks mõjuda isegi osadele venemaalastele!
Tulevad huvitavad ajad!!!
Seda suure sõja ja ww3 mulinat ajab hoolega Vene pool. Püüdes teisi hirmutada kui endal on jalad all värisevad.
Ei tule sealt mingit ww3. Keegi ei lähe venelaste baasi pommitama. Ega nad ilmaasjata ei seadnud sisse kuuma liini usa ja vene vahel. Ma ei usu ka et venelased on viimasegi mõistuseraasu kaotanud ja ründavad usakate laevu.

Hiina on vait, pole mingit toetust "liitlasele" Venemaale.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist