Me jõuaks ka äkki oma laevukesed saata. Jänkid tulevad ju üle Atlandi, asi see meil siis ümber kogu Euroopa tulla oleks.

Venelased võvad vastata Ukraina rünnakuga,Postimehes on Ukraina Kaitsenõukogu juhi avaldus,kus kinnitati,et Venemaa koondab piiri äärde 260000 mehelist armeed.nimetu kirjutas:Laaneots arvas samuti raadios, et pauk tehakse ära. Küsimus on lihtsalt ajas. Ja millega venelastel nii väga vastatagi oleks? Kõva mehe mängu mängides, tuleb arvestada ka sellega, et keegi teine võib kõvem mees olla.
Ma arvan, et Putja ei saanud sellega arvestada, et eskalatsioon ja lääneriigid löövad põnnama - üks kord juba on vastatud. See vastus oli tegelikult Vene suurriigi mainele valusam kui Assadile. Assad kaotas paar mittetöökorras lennukit ja mõned angaarid, venelased pidid aga lennuväljalt koos assadistidega varvast viskama ning käed rüpes pealt vaatama suutmata kuidagi toimuvat takistada. Väga suur alandus ja seda Moskva rohkem ei taha kindlasti. Nende eesmärk on ju näidata, kuidas kõik Venemaad kardavad ja seetõttu austavad. Mida nad muidu praegu nii paaniliselt tõmblevad, aga olgem ausad - ilma suurema lootuseta. Teavad üsna hästi, et mingi tseremoniaalne peks tuleb ja kiristavad hambaid, sest ei suuda seda kuidagi vältida.Miki kirjutas: Tundub ikkagi Puutinkavalrebase poolt teadlikult tekitatud situatsioon. Assad ilma venkude loata ei saa pissilegi minna, sest tänu nendele tal see võimalus ju veel ongi.
Teada ju on, et üldsus ei soovi eskalatsiooni ja selle peale tüüp apeleeribki, ehk siis mäng nimega vene rulett.
Puutini-maffia mängib väga räpast mängu, üritades "sohu" vajudes mingil moel kuidagi puhtalt pääseda.
Väga huvitav enne kraaksusid et mingit gaasirünnakut ei olevat seal. Nüüd juba tõendid.Lavrovi sõnade kohaselt olevat Moskval ümberlükkamatuid tõendeid sellest, et Douma keemiarünnak korraldati välisriigi eriteenistuste abiga.
Nõus sellega. Venemaa üritab igal rindel eskaleerida. Sellestsamast ma kirjutasin juba mõni nädal tagasi siin teemas eelmise Ida-Ghoutta nn. vaherahu puhul, mille venelased ÜRO JN-ist läbi lasid ja millest Damaskus ootuspäraselt kunagi kinni pidama ei hakanud.Kalakala kirjutas:Ma juba tükk aega tahan jagada oma täiesti mittekompetentset arvamust. Ma arvan, et Süürias toimunud keemiaintsident on puhtalt venelaste korraldatud. See järgnes kohe peale seda kui USA kehtestas sanktsioonid Vene oligarhidele. Millega on venelastel tegelikult võimalik sellele vastata. Ainult sellega, et ma situn veelkord sinu trepikotta ja mis sa ikka teha saad. Korraldan kuskil uue pasa, või keeran mõnele käimasolevale pasale haisu juurde.
https://www.err.ee/747907/vene-sojavagi ... tas-londonERR kirjutas:Süürias Ida-Ghouta enklaavis Douma linnale korraldatud arvatav keemiarelvarünnak lavastati Londoni korraldusel, teatas Vene sõjavägi reedel.
Vene sõjaväel on asitõendeid, mis kinnitavad "Suurbritannia otsest osalemist selles provokatsioonis Ida-Ghoutas", ütles Vene kaitseministeeriumi pressiesindaja Igor Konašenkov.
Suurbritannia oli andnud korralduse mässuliste piirkondades tegutsevatele abitöötajatele Valged Kiivrid lavastada keemiarelvarünnak Doumas, ütles Konašenkov.
Seda suure sõja ja ww3 mulinat ajab hoolega Vene pool. Püüdes teisi hirmutada kui endal on jalad all värisevad.teeline35 kirjutas:See Trumpi säutsumine twitteris võrdub minu arust omaaegsete Obama punaste joontega. USA praegu kahvlis kui midagi ei juhtu on mainekahju suur, aga rünnak võib viia suure sõjani. Poleks mingit ohtu kui tehnoloogiline vahe oleks väga suur, aga jällegi kahtlen selles. Venelased hakkasid oma sõjatehnikat varem arendama ja vast midagi on jõudnud relvastusse ja kasutusse ka!
Minu arust maailma tähtsate meeste jutt kuidas praeguse venemaa liidritele tuleks selgeks teha, et bluffi aeg on läbi ning lääneriigid ei korda omal ajal Hitlerile järeleandmisega tehtud viga, võiks mõjuda isegi osadele venemaalastele!
Tulevad huvitavad ajad!!!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist