https://diplomaatia.ee/sanktsioonidest- ... ngit-kasu/
Artikli läbiv mõte on, et sanktsioonide efekt on väike. Mis on ka praktikas tõendamist leidnud.
Nüüd tõstke kisa, et Diplomaatia on RT mõju all.

Ma seda pole väitnudki. Vaid seda, et kui sanktsioonide eesmärk on Kremli sundimine Minski lepingu täitmiseks ja Krimmist jalga laskmiseks, siis tulemuste reale võib kirjutada "Fail"., mille eesmärgiks Venemaa laostamine ja Venemaa majanduslike aluste totaalne hävitamine (eduraport a la Kapten Trumm).
Õigustatud märkus. Olgu see lihtsalt tagasisideks, mis mulje pealiskaudsel lugejal võib tekkida.Kapten Trumm kirjutas:Ma seda pole väitnudki. Vaid seda, et kui sanktsioonide eesmärk on Kremli sundimine Minski lepingu täitmiseks ja Krimmist jalga laskmiseks, siis tulemuste reale võib kirjutada "Fail"., mille eesmärgiks Venemaa laostamine ja Venemaa majanduslike aluste totaalne hävitamine (eduraport a la Kapten Trumm).
Mida tegelikult ennustas selles Diplomaatia artiklis viidatud teoreetiline alus (95% juhtudest sanktsioonid poliitikat ei muuda).
Küll aga võib mõjuda pidrudavalt järgmisele avantüürile, st. üleliia agressiivseks kippunud poliitikat muuta. Sanktsioonide eesmärk nende kehtestajate jaoks ja see, mida selleks avalikult väidetakse, on kaks ise asja.Kapten Trumm kirjutas:Ma seda pole väitnudki. Vaid seda, et kui sanktsioonide eesmärk on Kremli sundimine Minski lepingu täitmiseks ja Krimmist jalga laskmiseks, siis tulemuste reale võib kirjutada "Fail"., mille eesmärgiks Venemaa laostamine ja Venemaa majanduslike aluste totaalne hävitamine (eduraport a la Kapten Trumm).
Mida tegelikult ennustas selles Diplomaatia artiklis viidatud teoreetiline alus (95% juhtudest sanktsioonid poliitikat ei muuda).
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist