Välitöödest lahingupaikadel

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Mida plaanid, vdreving?Kas mõni lennuki plaan?
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Kena külm kevadine nädalavahetus käes, kas keegi ka kusagile müttama läheb ?
Eelmisel pühapäeval jäi mul Pikasilla kandis tuhnimine pooleli. Homme lähen jälle. Kui oled huvitatud, siis tule kell 8 maavalitsuse ette.
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

On natuke vaba aega käes ja mõtlen,et võiks nagu midagi teha ilmad ka ilusad. Kuidas oleks,kui koguneks näiteks järgmisel reedel kuhugi ida poole ja laupäeval pühapäeval prooviks kusagil kätt.Kes minu juures koos olid teavad millest jutt.
vdreving
Liige

Magate kõik või.?.Ma ei paku kunagi ühte asja kaks korda,see tuleks meelde jätta,samuti olen harjunud oma lubadusi pidama.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Detektoristide invasioon Ida-Virusse :D .Kuhu kanti täpsemalt minek on?Oleks ka tulija ,kuid aparaat hetkel veel remondis,kui selleks ajaks korda saab olen tulija.
Kasutaja avatar
Abramis
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Abramis »

Tere,

Plaan on hea aga...aastal 2005 tegime kah, palavaga retke Sirgala soosse. Ma pole elus nii palju parme näinud. Kaaslastel olid seljas mesilassülemit meenutavad moodustised. Kuumus, körge rohi ja parmud võtsid isu ruttu ära...See oleks sõbralik meeldetuletus. Aga võib- olla käib jutt milletki muust...Igatahes oleks kah tulija. Sellesama sõbraga, kellega Meleskis klaasikogu vaatamas käisime.
http://www.oldschool.ee

"He also serves, who only stands and waits!"
The New Testament
vdreving
Liige

Jah eks ta palavaga üks jama ole.Liigutada on võimalik alles õhtul või hommikul vara.Putukatest pole ka pääsu,kuid tuleb lihtsalt sääsevõrku kanda. Oleksin ise ka soodsamaid ilmasid oodanud,kuid kardan,et pole pärast lihtsalt aega oma ammu antud lubadust täita.
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

vdreving kirjutas:Jah eks ta palavaga üks jama ole.Liigutada on võimalik alles õhtul või hommikul vara.Putukatest pole ka pääsu,kuid tuleb lihtsalt sääsevõrku kanda. Oleksin ise ka soodsamaid ilmasid oodanud,kuid kardan,et pole pärast lihtsalt aega oma ammu antud lubadust täita.
Tervitusi Tartust.Kindlasti löön kampa,millal midagi ette võtame.Olen kindel tulia.SINA oled mees, kes vägesid juhib.Anna teada.ootan rõõmusõnumeid.
juss000
Liige
Kontakt:

vdreving kirjutas:Jah eks ta palavaga üks jama ole.Liigutada on võimalik alles õhtul või hommikul vara.Putukatest pole ka pääsu,kuid tuleb lihtsalt sääsevõrku kanda. Oleksin ise ka soodsamaid ilmasid oodanud,kuid kardan,et pole pärast lihtsalt aega oma ammu antud lubadust täita.
EGA venitamine midagi juurde ei too,kes saab tulla,see tuleb,muidugi,kui suure arvu meestega tahaks arvestada???AEG ON HALASTAMATU;LÄHEB AINULT EDASI.
juss000
Liige
Kontakt:

vdreving kirjutas:Magate kõik või.?.Ma ei paku kunagi ühte asja kaks korda,see tuleks meelde jätta,samuti olen harjunud oma lubadusi pidama.
Teame ja sellepärast muret tunneme,et mitte alt vedada.ON ka uusi huvilisi,keda SINA näinud ei ole aga see ei ole probleem.
vdreving
Liige

Poisid asi läheb seekord koomasse.Asusin just asju kooskõlastama,kui jõudsin ühe probleemi ette millest ei saa üle ega ümber.Nimelt ei taheta meie seltskonda hetkel sealkandis näha ja seda metsades valitseva suure tuleohu tõttu. Suuremad ametnikud räägiks ära aga väiksemaid on hulgaliselt ja nendega on häda nagu alati. Ja ehk ongi vist kasulikum natuke oodata,kuni see tuleoht ära kaob.Muidu võib tekkida olukord,kui käime kusagil ära ,teeme midagi ja kui ära oleme läinud paneb mõni juhuslik tropp metsale tule otsa ja jälle meie süüdi. Nii,et teeme tulevikus.Vabandused muidugi ka.
juss000
Liige
Kontakt:

vdreving kirjutas:Poisid asi läheb seekord koomasse.Asusin just asju kooskõlastama,kui jõudsin ühe probleemi ette millest ei saa üle ega ümber.Nimelt ei taheta meie seltskonda hetkel sealkandis näha ja seda metsades valitseva suure tuleohu tõttu. Suuremad ametnikud räägiks ära aga väiksemaid on hulgaliselt ja nendega on häda nagu alati. Ja ehk ongi vist kasulikum natuke oodata,kuni see tuleoht ära kaob.Muidu võib tekkida olukord,kui käime kusagil ära ,teeme midagi ja kui ära oleme läinud paneb mõni juhuslik tropp metsale tule otsa ja jälle meie süüdi. Nii,et teeme tulevikus.Vabandused muidugi ka.
EI ole midagi imestada,saame aru,hoiame sidet,jääme''ootama paremaid aegu ja katsume teha nii ,et tõesti meid hukka ei mõistetaks,või halvasti ei mõeldaks jne.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Pole hullu jooksiski mitu asja korraga kokku,kui millalgi minek on,anna teada.
vdreving
Liige

Kindlasti annan ja kindlasti teeme,las võtavad ainult tuleohutuskeelu maha.
vdreving
Liige

Laupäeva hommikul siis Sinimägedes,kell 11.00 mälestusristi juures.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist