Võta seda kui meelitust!Z03 kirjutas:Kelleks kõigeks mind siin Militaar.netis pole aegade jooksul nimetatud.
Väidetavalt olevat sir W. Churchill kunagi öelnud ühe küsimuse vastuseks - Nii kehva mees ma ka ei ole, et mul ühtegi vaenlast ei oleks!

Võta seda kui meelitust!Z03 kirjutas:Kelleks kõigeks mind siin Militaar.netis pole aegade jooksul nimetatud.
See on suuresti õlles kinni. Kusagil Tšehhis või Saksamaal võid õllekas mulistada kuni kõhus enam ei loksu, hommikul ärkad, pole pohmellipoegagi, võtad aga paar-kolm pudelit mingit sakut või alekokki ja kassiahastus on garanteeritud...Some kirjutas:...samas õemehel pohmell kolme õllega juba...
Oletan, et siin on mitu asja koos:sadist kirjutas:Muide- ühe Afganistanis teeninud jalaväekompanii mehed rääkisid kunagi, et kord lubati neil baasis alkoholiga õlut juua, 1-2 pudelit näo peale. Kõik kinnitasid, et olid sellest väikesest kogusest saanud tuumapohmelli ja terve järgmine päev oli halb olla. Ja ei olnud see mingi "s..tt Eesti õlu", vaid kas Taani või Saksa humalamärg. Mehed ise arvasid, et asi oli sealses kliimas.
Kui maks ja neerud enam ei tööta, siis pole ime, et poolest õllest täis jääd. Ja maksa töö lõppemine on alkohoolikul 100% kindel varem või hiljem.Kriku kirjutas:Joomatõve arenedes tolerants kasvab, kuni kõige viimases otsas langeb järsult. Olen näinud pika staažiga alkohoolikut tema viimastel elukuudel - põhimõtteliselt jäi ta poolest õllest täis.
Kehakaal ka muidugi loeb.
Enesetapuks on tunduvalt efektiivsemaid ja valutumaid viise olemas. Kui ma paar aastat tagasi pimesoolepõletikuga haiglas olin, siis naaberpalatis oli mingi mees kes oli rotimürki söönud. Ise ta küll väitis et kogemata, ehk siis et oli rottide jaoks sahvrisse mürki pannud ja siis mürgiste näppudega endale seal mingit sinki või vorsti lõiganud ja pärast söömist veel näpud puhtaks lakkunud ka. Tohtritel igatahes olnud tükk tegemist et soolestikusiseseid verejookse peatada ja vennikese elu päästa.vanahalb kirjutas: Karmimad taadid opereerivad kaasaegse rotimürgi doosidega: selle toimeained muudavad vere nii vedelaks, et see voolab nahapinnast välja ja sihipärasel tarvitamisel rott kuivab ära.
Saksamaal on õlletootmisele suisa keskaegsed regulatsioonid ja sitta sinna sisse ei satu.Sam Beaver kirjutas:See on suuresti õlles kinni. Kusagil Tšehhis või Saksamaal võid õllekas mulistada kuni kõhus enam ei loksu, hommikul ärkad, pole pohmellipoegagi, võtad aga paar-kolm pudelit mingit sakut või alekokki ja kassiahastus on garanteeritud...Some kirjutas:...samas õemehel pohmell kolme õllega juba...Võta siis kinni milles asi, lurr peaks ju idee järgi samadest asjadest koosnema?
Reageeriksin endise Narvaka seisukohavõttudele, et ortodoksne (või peaks ütlema ortotoksiline?) alkoholi tarvitamismuster jääb ka Narva versioonis kaugele maha tegelikus elus järeleproovitust ja seega õigeksosutunust, kuigi kummaski akf`i väljatoodud tegutsemisjuhises on nn "õigeid elemente"...vanahalb kirjutas:Tallinna moodi alkoholi tarbimine on pikk protsess: kuskil kl 21 õhtul hakatakse end väljaminekuks sättima , kodus võetakse krunt alla, Järgmine päev on ühesõnaga tuksis ja tuumapohmell kirjas.
Seevastu Narvas läheneti asjale teistmoodi. Peale hakati palju varem, híljemalt kl 6 õhtul.
Ja mina ei suutnud alguses ära imestada, et mismoodi on tüüp kes alles õhtul näoli salatikausis magas, hommikul täiesti kaine, värske nagu kurgike ja valmis suurteks tegudeks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist