1. Praegune on kui hoiatus ja edaspidi lepitakse kokku mehhanismid kuidas potentsiaalne viiruse allikas (tõenäoliselt jälle hiina) isoleerida muust maailmast. Siis ei pea EU sees ja USA ning EU vahel piire sulgema. Siis kui praegust kriisi oli võimalik vältida oli hirm rassisimi ees nii kohutav, et kaine kalkuleerimine oli välistatud. Muu maailm oleks pidanud kohe ennast lukku keerama hiina ees. Ei võta enam lennukeid vastu ega muud. Vahemaandumine, paagid täis ja lenda tagasi.Xender kirjutas:Mul on kuri kahtlus, et aastate pärast vaadatakse sellele koroonapaanikale tagasi ajalooõpikutes kui näitele massihüsteeriast.
...
Ma kahtlustan, et "koroonasurmasid" hakkame me siis nägema kui SKP kukkumine tuleb sinna 10 - 20% kanti ja avastatakse, et näiteks südamestentimist ei saa enam nii laialt lubada (meil aastas sureb südamehaigustesse umbes 7500 inimest) ning nende seas on päris palju 30 - 50 aastaseid mehi, mitte ainult 80+ aastaseid.
Ma kahtlustan, et mingit komplekset analüüsi selles osas meil muidugi tehtud pole.
2. Kuidas Sa seda südamestentimist mõtled teha kui haiglad on ülekoormatud? või tõstad inimesed kohe angaari surema?
3. Kahtlustada võid paljut, aga ka UK ja lõpuks USA jõudis ka analüüsidega sinnani, et sotsiaalne distantseerumine on kallitest lahendustest kõige odavam.
4. Kas see on mingi agenda (siis saan aru) või päriselt ei suuda inimesed loogiliselt mõelda?
PS. Lend RFF8460 kadus ekraanilt. Transponder väljas?